Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doggy dog
senior tag
válasz
arpeen2 #3349 üzenetére
Ezek miatt nem up2date nálam.Van 1 jól működő apk-m,azt telepítem mindig.Viszont azt nem szereti,ha system/app-ot csinálok belőle.Jogosultság+restart után:viber sajnos leállt,kb 5mp-enként.Vajon miért?
Egyszer linkeltek itt nekem régebbi viber apk-at.Keress rá a részletes keresés/szűrés megválaszolt felhasználó szerint részben.Ott letöltesz egy régebbi verziót és azt telepíted fel. -
arpeen2
senior tag
Tegnapi/tegnap előtti frissítés óta nem megy a tabletemen a Viber, induláskor leáll. Play store vélemények alapján több millió ember járt így világszerte. Lehet tudni, mikor lesz javítva ?
-
havri1
félisten
válasz
werszomjas #3347 üzenetére
Egy éve kb pont így jártam. Csak telefonon. Nem sokkal később ezek az emberek velem együtt megjelentek egy csoportban, amit senki se hozott elvileg létre...
-
werszomjas
addikt
Ma furcsa dologra lettem figyelmes.
PC-n és telefonon is használok Vibert.
A PC-n a ViberDownloads mappában ma számomra teljesen ismeretlen képeket találtam, egy ismeretlen ember személyes képeit.
Hogy a francba kerültek azok oda?
-
törölt tag
Sziasztok,
Ha iPhone-ról veszek Viberen belül matrica csomagot, honnan vonja a pénzt? Telefonról vagy lehet választani PayPal-t pl.?
-
rencsa
újonc
Szia! Úgy van kódom,hogy mikor regisztráltam sikerült,mire beléptem vola újra a viberbe kidobott és már nem engedett újra be amikor beírtam a telefonszámomat kiírta hiba!
Valaki esetleg tudja,hogy hova kell emailt írni a vibernek ezzel kapcsolatban? Már két helyre is küldtem emailt,de válaszra sem méltat senki. -
Breki
veterán
Sziasztok
Viberen videó telefonálás esetében mennyi az adatforgalom?
-
rencsa
újonc
Hello! Eddid volt viberem ami egyik napról a másikra kidobott,csak úgy. Változtattam telefonszámot, letöltöttem újra jött kód is minden, de mire használtam volna újra kidobott és nem enged be újra. hiba azt írja mikor beütöm a telefonszámot. Valaki tud esetleg ebben segíteni?
-
MrCsiT
addikt
Tegnap, nem működött a viber értesítés Windows Phone alatt. A hibát újratelepítés nem oldotta meg, azonban a Viber beállítások/értesítések alatt, van 3 lehetőség az értesítések módjának beállítására. Kikapcsoltam mind a hármat, majd kiléptem a viberből. Újra elindítottam, és egyből jelezte a Viber fent, alkalmazásszalagon, hogy gond van, ki vannak kapcsolva az értesítések. Rátappolva az értesítések menübe kerültem, ahol újra engedélyeztem az értesítési módokat.
A Viber beállítások/ üzenetek és hívások alatt töröltem még a hangüzeneteket és az üzenetnaplót is, de azt talán már nem is kellett volna, jó lett. -
chungee
addikt
bocsi téves
-
yabba
aktív tag
Sziasztok,
A feleségem telefonján egyik napról a másikra eltűnt az összes beszélgetés, matrica, kép a Viberben. Volt egy megvásárolt matricája is, belépve a matrica boltba nem látszik ingyen letölthetőnek.
Nem cserélt telefonszámot, nem törölte a Viber fiókját.
Járt már így más is? Mi történhetett? Vissza lehet állítani az előző üzeneteket valahogy?Köszi.
-
JustInTime
csendes tag
Sziasztok!
Viber üzeneteket, hogy tudok menteni pc-re, vagy archíválni, hogy biztos meglegyen (iphone-ról)? Az e-mail küldés nem akar működni sajnos...
Köszi előre is a segítséget
-
Ármin7
újonc
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne vagy is kérdésem hogy a viberen beszélgettem valakivel.Majd délután
a neve alatt nem jelzett ki semmit hogy elérhető de még azt sem hogy utoljára mikor volt elérhető?
A telefonkönyvben ott a neve száma és a lila kagyló. Majd írtam neki átment de semmit nem jelzett ki hogy megkapta azt sem semmit.Ilyenkor letiltott vagy törölt vagy mi a probléma?Köszi a segítséget előre is
ÁRMIN -
plejik
addikt
válasz
KamuMazsola #3320 üzenetére
Na így már működik is.
Amúgy 3G - 4G-n sem küldte el eddig, ezért nem is értettem, de ezzel most úgy néz ki , hogy jó. Köszi.
-
havri1
félisten
válasz
KamuMazsola #3322 üzenetére
Persze, hogy megér!
Jó lenne, ha visszajelezne, kíváncsi vagyok mi okozta. -
havri1
félisten
válasz
KamuMazsola #3320 üzenetére
Küldeni sem tud, azt is befolyásolja?
-
plejik
addikt
Olyan kérdésem lenne, hogy a Viber miért nem küldi el mobilnettel a képeket? És ha valaki küld valami idióta matricát azt sem tölti le, csak akkor ha wifin vagyok.
-
AntAngel
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan lehet letiltani más eszközökön a vibert? Azt hiszem valaki megszerezte az sms kódomat és pc-n olvasgat meg törölget.
Köszi. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Shamli86 #3312 üzenetére
Nem tudom sajnos.
google ezeket dobja. -
Shamli86
tag
Üdv mindenkinek. Olyan kérdésem lenne, hogy amit viberen kapok hangüzeneteket, azokat le tudom menteni, hogy másnak átküldjem? Valami progi kell hozzá, vagy lementi őket valahova ahol meg lehet nyitni?
-
DVlad
őstag
válasz
DeathAdder #3308 üzenetére
A letöltés napján hibátlan volt. Másnap már ilyen, mint a képen. Harmad nspra feltámadt.
-
Petyka3
aktív tag
Sziasztok! A "helyalapú üzenetek fogadása" mit jelent?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
dvdbackuper #3303 üzenetére
Mifiről.
-
zeon.hu
nagyúr
udv!
erre a "Megszakadt a kapcsolat a szolgáltatással" problémára van megoldás androidon?
bármelyik verziót teszem fel, egy idő után egyre sűrűbben csinálja.
de csak addig, amíg meg nem nyitom az alkalmazást.
(védett alkalmazás, minden jog megadva)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest