Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Persze, Persze, nem olvastad el amit írtam idézem magam, de nem szeretem idézni magam, mert akkor azzal fogsz jönni, hogy még nárcisztikus is vagyok persze nem de alapvetően belekötöttél olyanba aminek semmi köze a témához.
De hidd el nem csak egy bizonyos szint gondolja majd, hogy ez egy értelmes érv volt, nem a felső szinten.
A magyar nőnek jár a hely, előre kell engedni, és még bunkó is lehet, mert Nő. Tisztelet a kivételnek, van, de nem ez a többség.
(#90) Kernel
...
Abból még nem kellene általánosítani.
....elég tiszteletlen vagy, hogy nem olvasod el amit írtam, majd még meg is hazudtolsz.
Hmmmmm....
Csak megkérdezném, hogy vajon miért van az, hogy a magyar emberek (TISZTELET A KIVÉTELNEK, talán te is meglátod így) ilyen félremagyarázásokkal akarnak érvényesülni?
Költői volt nehogy válaszolj

-
VIC20
őstag
válasz
gabber01
üzenetére
Kezdjük a végén:
,,Egyébként meg várom az idevágó MTA stilisztikai szabályokat."
Íme: [link], 148-150. pontok, jelen esetben épp a 150. az érdekes.
,,Nem nagybetűvel (az rendben lett volna), hanem nagy kezdőbetűvel."
Na ez már tényleg szőrszálbaxás."
Szerintem éppen hogy nem! A fent hivatkozott 150. pont mentén el lehet filozofálni, hogy hol kezdődik a ,,nagybetűs Nő" fogalma, meg hol végződik, de a nagybetűs és nagy kezdőbetűs írás közti különbség elég egzakt.
Én is befejezem, térjünk vissza a Nagy Női Emancipáció problémájához...!

-
gabber01
addikt
"Nem nagybetűvel (az rendben lett volna), hanem nagy kezdőbetűvel."
Na ez már tényleg szőrszálbaxás. Egyébként meg azért nagy a kezdőbetű, mert ott van a hangsúlyozás, ennyi. Nem kell már túlmagyarázni. Egyébként meg várom az idevágó MTA stilisztikai szabályokat.
Viszont nem itt, mert ez a téma nem idevaló. Részemről a téma itt befejezve, az off-ok okán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Netfone
- Android szakmai topik
- Trollok komolyan
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- További aktív témák...
- Újszerű állapotú ACER 15,6"FullHD IPS,10.gen.i3,MX330 2/4GB VGA,12-20GB RAM,256SSD+HDD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H (Ryzen 5 5600H, RTX 3060 130W TGP, 32GB DDR4, 512+250GB SSD, új akksi)
- Dell Gamer,15,6"FullHD IPS,i7 10750H(12X5,Ghz)GTX 1650 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ töltő,jó ak
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14s G4 Tartós Érintős Laptop 14" -45% Ryzen 5 7530 16/256 FHD+
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest