- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem írtam hogy ha beolajozod akkor sokáig fogja bírni, csak azt hogy amíg pénze nem lesz az embernek, ki nem nyit a kedvenc boltod, stb. addig jó.
Azt is leírtuk a topicban hogy étolaj nem szerencsés. Még jó hogy a kacsazsírt nem mondta senkiBár nekem pl. november elején került bele a mostani előlapi venti a gépembe, barátnőm gépéből lett kiszedve (ő full cserélt mindent, persze siklócsapágyasra). Beolajoztam, és azóta nem kellett hozzányúlni. Hangja azóta sincs. Majd ha lesz akkor kap olajat vagy zsírt, mi lesz kéznél. Vagy lecserélem, mert az ő gépéből 4db jött ki, most aok tartalékok.
Néha sokáig bírják ezek a felújított dögök, néha nem. Ne várjon senki csodát.A maglev ventik még elég drágák szoktak lenni, persze nem vitatom hogy sokkal jobbak mint a siklócsapágyasak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest