Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Próbáltam már mindenféle puhább anyaggal, olaj, zsír, stb, az eredmény ugyanaz volt, pár óra - nap után újra elkezdte rázni a gépet. A fémszálak előtt volt benne alufólia is pici csíkra vágva, de 1 hét után újra előjött a hiba, szétszedtem, kikopott belőle, szinte az egész eltűnt.
Ahogy láttam datasheet-ben, 3600RPM körül megy átlagosan a venti, ha játszok a gépen, nem minden anyag bírja ezt...
Azért gyári állapotában is kibírt több mint 5 évet, és szinte mindig napi 12+ órában megy. -
lysgb
tag
no azért köszi a reagálást, nem vártam

- ez a gép meg a gonosz szülöttje volt. háromszor néztük át ketten, de nem jöttünk rá, honnan hiányzik egy csavar ami az asztalon maradt, minden jelölt csavar a helyére került. végül beraktam oda, ahonnan egy éve a szervizes kihagyott egy másikat...
-
gascili
csendes tag
Nem repül le,ha felragasztás elött alkohollal letörlöd a venti házát...
Egyébként azt gondolom,hiába a legjobb csapágyazás ha a forgórész kiegyenlítetlen.
Volt egy Arctic Freezer procihűtőm,még a régebbi 8cm-es.Ennek a tengelyét bevonták valamilyen fehér anyaggal - valószínűleg kerámiával.Kb két év alatt a tengely fél oldaláról lekopott,és leszabályozott fordulaton éktelen morgást produkált,néha meg is állt.
Még ezt a ventit is használja a haverom gond nélkül csak időnként újra kell zsírozni .... -
Stiky
senior tag
-
twollah
nagyúr
Az a baj, hogy ezzel meg lehet vezetni a nepet.
Gyuru, ********* gyuru, lezaro ******* gyuru, de ne irjuk, hogy seeger-gyuru, mert attol igen csak tavol all.
Mondjuk annyira, mint Mako Jeruzsalemtol.Ettol fuggetlenul a cikk eleg hasznos.
Lehet, hogy rosszul emlekszem, de mintha valaki zsirozta volna a ventilatort, gondolom valami finom zsirral.
Mondjuk a Noctua NF-8as ventilatoraim 100%, hogy nem fogom szetszedni meg vagy 4 es fel evig (a gyarto 5 azaz ot ev garanciat vallalra).
[ Módosította: Bordoi ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha lenne másik próbálkoznék vele, de így nem merem erőltetni.

Ahogy láttam datasheet-ben, 3600RPM körül megy átlagosan a venti, ha játszok a gépen, nem minden anyag bírja ezt...
Azért gyári állapotában is kibírt több mint 5 évet, és szinte mindig napi 12+ órában megy.

,Amugy mostanába énis már rendes olajat használok