Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy részében ott a pont. Főleg abban hogy miért ilyen szarok a ventik "alacsony színvonalú gyártástechnológiából adódóan" Főleg ezért... A por miatt is, de igazából nem vagyok én abban olyan biztos hogy a lapátok porosodása annyira szétverné a csapágyat. Persze közrejátszhat.
Egyébként bele is írtam a végére hogy nem megoldás az olaj, csak átmenetileg. Néha ez az átmenet elég hosszú tud lenni + ha nincs más lehetőség akkor jól jön egy újraélesztett venti
(Sóhereknek meg pláne jó
)(Azt én is tudtam mondjuk hogy porkohászati úton készül a csapágy - hát még a winyócsapágyak, azok csk a durva szerkezetek
- de a cikk szempontjából nem volt olyan lényeges hogy ezzel húzzam az időt, sokan már ilyen hosszút sem olvasnak el.)@3.Aragorn : Olyasmi zsírra gondol itt mindenki

@twollah : Ott a pont a grafitos zsírral. Viszont egy kép lapján ilyet levonni hogy nem kell úgy nekiugrani a szerelésnek... Kicsit előre alkottál ítéletet a kollegáról vagy mi. A szerelésnek (ha olvastad a notis cikkeimet) én sem úgy ugrok neki hogy nyomás, hanem óvatosan. Valaki más több 10 ezres cuccánál nincs hibázás.
@commanDOS : Szerinted a ventillátorok cspágya (siklócsapágy) finom szerkezet?

Utolsó dzsunka gagyi a 90%-a amit lehet kapni ilyen házhűtőnek meg hasonlónak... Már amelyik ilyen noname-ként kerül a polcra... Amit a képeken látsz az egy Raidmax venti, "márka" - hű, kibírt vagy 1.5 évet, és ugyanaz a 0 boyolultságú (és gondolom minőségű) szerkezet mint egy bármilyen noname.
Persze érdekes lenne tudni hogy egyes "márkás" hűtőkön milyen kavarók vannak, mert a GFX Chilla-n meg az Igloo 5750PWM -en simán rámondom siklócsapágyas van... (Aztán ha nem, az csak jó)@bambano : Na ja, pár hetet is, csak aztán tényleg szorulás van

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Assetto Corsa Rally
- Eredeti játékok OFF topik
- Diablo IV
- Affinity Designer
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- !BONTATLAN! Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Márványszürke (Marble Gray)
- P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- MSI Katana 15 B13VGK / RTX 4070 / i7-13620H / 16GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- ÚJ OLED 2.8K HP OMEN 14 / Ultra 9 185H / RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD / 2027 GARANCIA / bolti ár1m
- Eladó pixel 8/256
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Sóhereknek meg pláne jó