Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sanchez638
üzenetére
Ha részben berendezési tárgyként tekintesz rájuk, akkor a kisebbeké talán nem olyan vészes. A nagyobbaké már más tészta. A jómúltkor úgy kezdtem el nézegetni, hogy egy újabb Lian Li házat akarok, de a C60-ra végül még így is azt mondtam, hogy bekaphatják.
Különben is jobban tetszett a Fractal. -
törölt tag
válasz
Sanchez638
üzenetére
Hát, hogy nem felebaráti szeretetből gyártják a házakat, az egyszer biztos!

-
törölt tag
Nekem bár nem ITX-hez, de volt két Lian Li házam is, egy PC-A10 és PC-A05N. Majdnem lett egy PC-C60 is (ebben például adtak a csavarokra), de akkorra már nem éreztem azt, hogy megéri a felárat ez a márka. Hagytam, hogy elcsábítson a Fractal 605 a minimál előlapjával és a fekete-fehér belsejével.

(#16) lezso6: Haha, azt is nézegettem, még mielőtt eldöntöttem volna, hogy fekvő házat veszek.

-
törölt tag
Alighanem évekkel ezelőtt is írtam már, hogy az előlapon a látható csavarfej ilyen kategóriában gáz. A Fractal 605-ösben még az ajtó mögött sem látszik, de például a Wesena is meg tudta normálisra csinálni.
Nekem a Lian Li utóbbi házai nagyon nem tetszettek, de ez a mostani a csavarfejeket leszámítva szerintem rendben van.
szerk.: Most nézem, az oldallapot is hat csavar fogja... nem azért, de manapság ezek elég proli megoldások, egy Lian Li-től nem ezt várnám.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Microsoft Outlook topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Whisky topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Különben is jobban tetszett a Fractal.