Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gdi
senior tag
Nézd meg, hogy milyen distrók vannak rá, és fórumon mit írnak róla...
Én vettem egy sima bpi M2-őt... hát utána agyérgörcsöt kaptam.
Papíron rendben van a hardver... de hogy a GPUhoz nincs rendes illesztő az egy dolog... nincs HW gyorsított videó.. na bumm..
Gondoltam legyen belőle akkor valami GPIO-ra rámaszkodó project.. aha.. az sem túl stabil.
Mindezt az után, hogy nagy nehezen sikerült rá valami bootolni képes debian alapú cuccot találni.
Android4.4 elméletileg megy vele, de az nem pálya nekem.Másfél hónapja jött hozzá új értelmesnek tűnő Debi és Ubi kép.. majd még ki kell próbálni.
De mint sokan írták előttem.. ha nincs támogatás akkor csak van egy 16.900Ft-os valamid.
Mindezt azért mert nem olvastam utána rendesen, pedig fórum televolt anyázással, hogy mi ez a hanyagolt hulladék.
A31 van rajta, gondoltam - ha régi akkor már biztos sok minden készült hozzá... nem jött be.Szóval bpi M2-t nem ajánlom, az U-nak meg nézz utána rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Metal topik
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Eladó Intel i7 8700K + 32GB RAM erős gamer/Homelab-ra szerver PC vagy munkaállomás összetettebb fela
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5080 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52 FW-s PS4-ek IS !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest