- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
raveinT
tag
Elméletileg még a már az update által "elrontott" telefont is vissza lehet hackelni, csak viszonylag bonyolultabb a folyamat. Szerintem egy 5 éves készüléknél egyébként esedékes akksicsersével még simán jó lehet alapfelhasználói dolgokra ez a telefon a következő pár évben.
Venni viszont már a jelen helyzetben nem biztos, hogy vennék még egyet -
Dawe86
csendes tag
Én benéztem, lefrissült.
Borzasztóan lassan tölt, cserébe k*rvagyorsan merül. Életvitelszerűen, ezt nehéz lesz használni.
Nyilván nem új telefon, de 10perc alatt messenger mellett 10%... köszi google, a legjobbkor. Tényleg Srácok, milyen méret alternatíva van a piacon, amihez nem kell egy külön táska?
-
8A-nak kábé semmi értelme a rendes 8 mellett, mára kialakult árakon..
Mármint persze 50 rugóval kevesebb újonnan, ez igaz. Csak kompromisszumban is.
De nem kezdek flémat róla, csak úgy gondolom érdemes lehet megfontolni a difit. Sőt, szinte zéró ráfizetéssel van 8Pro is a 8 árában. Na ott már komolyabb különbség van, nem csak a méret. -
fokukac
nagyúr
"ezek után" - mik után? hogy egy 5 éves telefonra frissítés jön, vagy akksit kéne már cserélni? és még pénzt is adnak hozzá?
bármelyik utána következő Google telefon tök jó, minőségi, tovább tart az akksi, és még jobb fotókat is csinál mint a 4a, pláne este. szóval nem a google telefonokkal van a baj. Nekem volt 7a is és most 8 van, és tök jó mind a kettő. (Annyi, hogy a 8-astól leirtották a photo sphere fotózást sajnos, nekem ez az egy hátránya)
Mondom, én a helyetekben váltanék újabbra, ÉS megtartanám a 4a-t, amíg működik, képeket feltölteni. Vigyázni kell rá, mint a hímestojásra... Ha csak hetente egyszer kapcsolod be, még elég sokáig jó lesz.
Ja, és a fotó feltöltés konnektrorról is megy ám, ahhoz még olyan jó akksi sem kell... -
SirRasor
addikt
Még nem jött meg a pénz, szóval még van is idő, de ahogy fentebb írtam: nem tudok belépni. Mégis hogy töröljem a fiókot?
Ha nem akarsz bajt, én most Samsung Galaxy A55-öt ajánlok. 130k-tól indul és kb. mindent tud, ami egy átlag usernek kell. Csak picit nagy a Pixel 4a után. -
Cyborg
őstag
Én a mai napig szeretettel használom a 4a-t elsődleges telefonként, egyedül egy széleslátó kamera hiányzik, meg egy nagyobb akksi.
Nem vettem észre semmilyen hibát, lassulást még, ezért szerintem éppenséggel 4a-t is vehetsz még , használtan 60-80 körül volt utoljára, mikor néztem, viszont egy akku cserével számolj azért, és ne tervezz vele még 5 évre 🙂 -
Cyborg
őstag
izopropylon kívűl nem kell más, de előbb-utóbb el fog indulni a korrozió.
Én is imádom, ez az első telefonom, amit 2 év után is szeretek, és nem akarom falhoz vágni, mert belassul, tönkremegy az akksi, stb
Nem sok választás van ebben a méretben, max a pixel 5, 5a, 6a, de a 6a sarkos kialakítása, meg a tensor aggaszt kicsit. -
Cyborg
őstag
10.000 egy akksi bele kb.
...ha van annyid kísérletezni, akkor vegyél bele egyet, aztán kiderül. Van rá esély, hogy működni fog, pár telefon már úszott a családban, és utána még kiszolgált pár hónapot, mielőtt teljesen magadták magukat.
...ha elindul is utána, akkor használd, amíg tudod, és ne add el, mert bármikor tönkremehet, ahogy melegszik a telefon, elindul a korrózió stb, és egyre több baja lesz, és, ha eladod, Te lehet, hogy a pénzednél maradsz, de a következő gazdájával nagyon kitolsz, és nem 20ezer használtan egy pixel 4a.
-
dudi6
senior tag
Kivettem a rizsből, felpúposodott a hátulja,de csak a borítás. Nem tudom mitől lehet ez.
Kiporszívóztam jó alaposan. Nem indul el sajnos. Viszont töltőre téve hangerő le + power gombra feljön fatboot menü. Mit érdemes ilyenkor csinálni? Hangerő fel, le néha nehezen nyomható be, kattog is kicsit, meg nem is mindig érzékeli. -
-
SirRasor
addikt
Ezért simán megszüntethetik a fiókodat.
De csináltam ilyetNem tudni, hogy a fájlnévből vagy a metaadatokból szedik-e ki azt, hogy mivel lett csinálva, úgyhogy a fájlneveket is átgeneráltam pixel stílusúra és a metaadatokat (amikbe engedett írni) azt is pixelesítettem.
IMHO nem éri meg a fáradtságot és tényleg a fiókjával játszik az ember. -
-
Cyborg
őstag
Nem próbáltam, csak kétféle a kamera védő üveget, de az lett vége, hogy leszedtem mind, mert vakuzásnál becsillant, kiszürkült a kép. Most raktam rá egy karbon mintás fekete matricát, amit bőrlyukasztóval kilyukasztottam a kamera, és a vaku helyén, azóta lehet vakuval fotózni vele, és védve is van.
Amúgy én aliról vettem 3 üveget anno, de azokat nem ajánlom amúgy se. -
ghiottone
nagyúr
- Csak használod, nem lesz vele teendő.
- Itthon nem tudsz Pixelt gariztatni. Esetedben gyártói supporttal kapcsolatfelvétel és kiküldeni olyan országba ahol van hivatalos store és fel tudják venni a telefont, majd oda javítás után le is rakják. Ez ha gond, előtte is megkérdezhetted volna. Ha nincs rokon vagy ismerős akkor mailboxde.com és rajtuk keresztül is eltudod intézni.
- Meglévő telefonodat összedugod kábellel és átrak mindent.
- Kwmobile szövettokjaim voltak, hamar elfoszlott a ragasztásnál. Ebayen rákeresve ez lehet olcsóbb is. Top4mobile.hu-t vagy amazon.de-t ajánlom és onnan egy Spigen, ami megfelelő védelmet nyújt szerintem.Használd sokáig!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Google Chrome
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest