- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmaxy182
őstag
válasz
teleahocipöm #1071 üzenetére
Én épp most a hétvégén próbáltam ki (csak Live módban) a Lubuntut, de az nekem nagyon nem jött be. Az tuti, hogy atom gyors volt, én ilyen gyors OP-rendszert még nem láttam. Néha azt éreztem, hogy előbb megnyílik egy ablak, minthogy befejeztem volna az ikonjára kattintást...
Alapból, ha jól rémlik 120 Mb RAM-ot evett...
Viszont nekem annak a kinézete nagyon puritán volt. Szinte már használhatatlanul fapad. A tálca ikonjai alacsony felbontásúak, ha megnöveltem a tálca (bocs, Panel) méretét, akkor már rögtön pixelesedtek, és elcsúszott az egész. A Menü is a Win 95, 98-as korszakot idézi, csak még annál is alapabb. Szóval nekem nem tetszett annyira... -
válasz
teleahocipöm #1048 üzenetére
Linux Mint 12 LXDE-s változata CD-s, azt felteszed, és felfrissítgetsz a 16-ig. Amúgy már fillérekért utánad dobálják a dvd-írókat, de tényleg, valamint nem utolsó sorban erősebb a lézerjük, így olyan lemezeket is el tudnak olvasni, ami fölött a cd lejátszók elhasalnak, ezt saját tapasztalatból mondom. És nem azért írtam, hogy a pénztárcádba nyúlkálgassak, csak egy kicsit meglepődtem, hogy nincs dvd lejátszód.
-
válasz
teleahocipöm #1048 üzenetére
Linux Mint 12 LXDE-s változata CD-s, azt felteszed, és felfrissítgetsz a 16-ig. Amúgy már fillérekért utánad dobálják a dvd-írókat, de tényleg, valamint nem utolsó sorban erősebb a lézerjük, így olyan lemezeket is el tudnak olvasni, ami fölött a cd lejátszók elhasalnak, ezt saját tapasztalatból mondom. És nem azért írtam, hogy a pénztárcádba nyúlkálgassak, csak egy kicsit meglepődtem, hogy nincs dvd lejátszód.
-
Syl
nagyúr
válasz
teleahocipöm #1044 üzenetére
Ha nem akarod magad agyonszopatni, akkor Debian, Ubuntu vagy Arch alapú linuxokkal kezdesz.
-
válasz
teleahocipöm #1041 üzenetére
Vírusvédelem max. akkor kell, ha a windózos gépeid nem tudnak vigyázni magukra. Amúgy van NOD és Avast is Linuxra, viszont vírusok gyakorlatilag nincsenek. Spyware sem. A NOD + Avast meg fizetős Linuxon is...
"a LibreOffice-t feltelepítése"
Hát, ha ahhoz a disztróhoz nem tették be, akkor nincs benne. Ezért szokás kezdésnek valami mainstreamebb disztrót javasolni. Lubuntu, Xubuntu pl. jó lenne arra a P4-re.Meg mars a nagy Linux topicba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest