Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#41133696 #169 üzenetére
Tudod mikor a w7 esemenykozpont vagy mi kozli az audigy hangkarimra hogy nem tamogatott hw es vegyek ujat, akkor azert par kor anyazas lemegy bennem, majd felteszem a wu-s csak stereo driver helyere a daniel-k drivert, amivel vegre mukodik. Ugyanez linux alatt annyi, hogy csak mukodik tok magátol es kesz.
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
#41133696 #169 üzenetére
6 év alatt sok víz lefolyt a Dunán, többek között ma alig találsz olyan eszközt, amit a linux nem ismer fel helyből. ( van kivétel, pl. CANbus cuccok, de ahhoz win7 driver sincs... )
Talán ideje lenne újrapróbálni egy linuxot, szarkazmus nélkül mondom. Pár hét múlva jön az Ubuntu 14.04, az eddigiek alapján szinte mindenben - áltagfelhasználónak - ugyanaz a kaliber, mint a Win 8.1 vagy az OSX. Pendrive-ról bootolj be egyet, és nézd meg, mit tud önmagában, minden program nélkül, ma, 2014-ben.
A honlapomat örülök, hogy nézegeted, sok tanulnivaló van ott, hidd el.
-
válasz
#41133696 #169 üzenetére
6 éve, azóta sok minden változott.
Főleg a driver ellátottság.
Amúgy a régebbi cuccokhoz pont Linuxra szokott lenni driver.Avermedia H7..- akárhányas hibrid kártyát én is próbáltam, de azt az Avermedia se tudta beazonosítani, és windózon sem volt hozzá olyan driver, amivel a digitális része ment volna 7 alatt.
Na meg ha neked vannak olyan hardverid, amire a gyártó nem adott ki drivert, akkor nem annyira az OS a hibás ám... Nekem pl. a PDA-m nem megy WinXP fölött semmivel, de a tunereim is ilyenek.
Illetve a tunerhez került be generic driver a nyócba, asszonynak ugyanilyen van, ő azon használja, katasztrofális.Tearingel, illetve a minősége is hol ilyen, hol olyan.
Neked minek, OK. De mondjuk vethetnél rá néha pillantást, ahelyett, hogy a 6 évvel ezelőtti tapasztalataid alapján a magas lóról kijeletnd,hogy minek az.
Szerintem windóz minek... Ugyanazt tudja, átlagos felhasználásra, és +20-30 ezer ft kiadás
Ja, a különbség annyi, hogy én használtam a 3.1 óta az összes eddigi windózt, meg használom most is munkahelyenIlletve itthon már régóta Linux a fő rendszer (2008 óta.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest