- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CPT.Pirk #173 üzenetére
Hát egyrészt az Audigy régebbi darab mint az X-FI XtremeMusic.
Audigy 2 topicja 2002-ben indult itt a fórumon.
Az én XtremeMusic kártyám is még PCI-os és 2006-os, aztán van hozzá Windows 8.x gyári Creative Driver. Lehet persze, hogy Windows 9-hez már nem készítik majd el. Amúgy az rémlik, hogy már a Vistánál gond volt az Audigy kártyákkal.
3D/EAX hangzás Windows Vista rendszeren
Na most nem tudom mennyire ismered az X-Fi XtremeMusic-ot. Ez az a kártya ahol Windows alatt van egy ilyen:
"Mielőtt a Windows rendszerhangjain kívül bármit meghallgattunk volna az X-Fi-vel, szemügyre vettük az üzemmódváltó kapcsolót, amely újdonságként jelenik meg a Creative hangkártyakínálatában. Az X-Fi annyira bonyolult processzor, hogy programozók az erőforrások megfelelő csoportosítása érdekében kénytelenek voltak a különböző feladatköröknek megfelelően paraméterezni. Ennek megfelelően jöttek létre az „Entertainment”, „Audio Creation” és „Game” üzemmódok, melyeket egy látványos panelen keresztül kapcsolgathatjuk kedvünkre."
Linuxon ez sem volt elérhető (legalábbis amikor néztem)
Királyok zenésze, zenészek királya
(#170) hcl:
"Avermedia H7..- akárhányas hibrid kártyát én is próbáltam, de azt az Avermedia se tudta beazonosítani, és windózon sem volt hozzá olyan driver, amivel a digitális része ment volna 7 alatt."
Hát nem mindegy hogy melyik, én azt hiszem csak 8 alatt próbáltam ott nem volt vele gond. HDMI-n keresztül jön be neki az STB jele.
"Na meg ha neked vannak olyan hardverid, amire a gyártó nem adott ki drivert, akkor nem annyira az OS a hibás ám..."
A gyártók általában azért nem készítenek Linuxra saját drivert, mert a PC-s piaci részesedés alapján úgy ítélik meg, hogy nem gazdaságos. Ha meg is teszik, kiadnak egy forráskódot, aztán úgy fordítja rá a felhasználó ahogy akarja.
A 6 évet az alapján írtam, hogy kb mikor volt nálam dual-bootban rendszeresen fent. Utána még telepítgettem a szomszédnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- wireless, bluetooth hangfalrendszereek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest