Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CPT.Pirk #173 üzenetére
Hát egyrészt az Audigy régebbi darab mint az X-FI XtremeMusic.
Audigy 2 topicja 2002-ben indult itt a fórumon.
Az én XtremeMusic kártyám is még PCI-os és 2006-os, aztán van hozzá Windows 8.x gyári Creative Driver. Lehet persze, hogy Windows 9-hez már nem készítik majd el. Amúgy az rémlik, hogy már a Vistánál gond volt az Audigy kártyákkal.
3D/EAX hangzás Windows Vista rendszeren
Na most nem tudom mennyire ismered az X-Fi XtremeMusic-ot. Ez az a kártya ahol Windows alatt van egy ilyen:
"Mielőtt a Windows rendszerhangjain kívül bármit meghallgattunk volna az X-Fi-vel, szemügyre vettük az üzemmódváltó kapcsolót, amely újdonságként jelenik meg a Creative hangkártyakínálatában. Az X-Fi annyira bonyolult processzor, hogy programozók az erőforrások megfelelő csoportosítása érdekében kénytelenek voltak a különböző feladatköröknek megfelelően paraméterezni. Ennek megfelelően jöttek létre az „Entertainment”, „Audio Creation” és „Game” üzemmódok, melyeket egy látványos panelen keresztül kapcsolgathatjuk kedvünkre."
Linuxon ez sem volt elérhető (legalábbis amikor néztem)
Királyok zenésze, zenészek királya
(#170) hcl:
"Avermedia H7..- akárhányas hibrid kártyát én is próbáltam, de azt az Avermedia se tudta beazonosítani, és windózon sem volt hozzá olyan driver, amivel a digitális része ment volna 7 alatt."
Hát nem mindegy hogy melyik, én azt hiszem csak 8 alatt próbáltam ott nem volt vele gond. HDMI-n keresztül jön be neki az STB jele.
"Na meg ha neked vannak olyan hardverid, amire a gyártó nem adott ki drivert, akkor nem annyira az OS a hibás ám..."
A gyártók általában azért nem készítenek Linuxra saját drivert, mert a PC-s piaci részesedés alapján úgy ítélik meg, hogy nem gazdaságos. Ha meg is teszik, kiadnak egy forráskódot, aztán úgy fordítja rá a felhasználó ahogy akarja.
A 6 évet az alapján írtam, hogy kb mikor volt nálam dual-bootban rendszeresen fent. Utána még telepítgettem a szomszédnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest