Hirdetés
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
"Hát egyrészt az Audigy régebbi darab mint az X-FI XtremeMusic."
Attól még lehetne support ozzá. Linuxra sem írt senki drivert rá, mégis működik vele."A gyártók általában azért nem készítenek Linuxra saját drivert, mert a PC-s piaci részesedés alapján úgy ítélik meg, hogy nem gazdaságos."
Ettől még nem az OS hibája, hogy nincs, a MS rendszerekre sem a MS írja a drivereket. Pont.
Az is elég nagy szó, hogy emberek nvidia open drivereket írnak."A 6 évet az alapján írtam, hogy kb mikor volt nálam dual-bootban rendszeresen fent. Utána még telepítgettem a szomszédnak
"
Aha, meddig?
"Hát nem mindegy hogy melyik, "
Hát mondom, ami nálam volt, arra konkrétan az Avermedia magyar képviselete is csak nézett, hogy ez mi. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
üzenetére
Van xfi-m is, de az a win alatt az sw rétegek miatt gyak rosszabbul szòl, mint az elődje, lásd becsapós crystalizer funkció.
Az üzemmód váltást linux alatt mar nem próbáltam a wines alkalmatlansaga miatt, mert mindket rendszert hasznalom.Az előbbivel arra akartam utalni, hogy win alatt ahhoz irnak drivert amiben van üzlet, linux alatt meg amihez tudnak. Ez utóbbi már sokkal jobb, mint régen.
Új hozzászólás Aktív témák
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
"