- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#41133696 #176 üzenetére
"Hát egyrészt az Audigy régebbi darab mint az X-FI XtremeMusic."
Attól még lehetne support ozzá. Linuxra sem írt senki drivert rá, mégis működik vele."A gyártók általában azért nem készítenek Linuxra saját drivert, mert a PC-s piaci részesedés alapján úgy ítélik meg, hogy nem gazdaságos."
Ettől még nem az OS hibája, hogy nincs, a MS rendszerekre sem a MS írja a drivereket. Pont.
Az is elég nagy szó, hogy emberek nvidia open drivereket írnak."A 6 évet az alapján írtam, hogy kb mikor volt nálam dual-bootban rendszeresen fent. Utána még telepítgettem a szomszédnak
"
Aha, meddig?"Hát nem mindegy hogy melyik, "
Hát mondom, ami nálam volt, arra konkrétan az Avermedia magyar képviselete is csak nézett, hogy ez mi. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#41133696 #176 üzenetére
Van xfi-m is, de az a win alatt az sw rétegek miatt gyak rosszabbul szòl, mint az elődje, lásd becsapós crystalizer funkció.
Az üzemmód váltást linux alatt mar nem próbáltam a wines alkalmatlansaga miatt, mert mindket rendszert hasznalom.Az előbbivel arra akartam utalni, hogy win alatt ahhoz irnak drivert amiben van üzlet, linux alatt meg amihez tudnak. Ez utóbbi már sokkal jobb, mint régen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest