- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Igaz nem kommersz home user felhasználás, de nyilván azon rétegnek, ilyen tevékenységgel foglalkozó cégeknek azért eleve kizáró ok. Sok helyütt megfordultam már műszaki területen, ahol max szervernek voltak Linuxok, de tesztberendezéseken, irodai gépeken pont ezek, v más xy hasonló igényű programok miatt futottak Windows.ok.
Persze egy kisvállalkozásnak alap célokra bőven jó lehet Linux, Open/-LibreOffice is, csak ott meg dolgozók, titkárnő hőbörög, h nem ahhoz van szokva, nem jó neki...ez a nyílt rendszer, nyílt szoftver németben is megbukott hivatalokban, aztán visszatáncoltak Linuxra, aztán akkor mégse, maradt végül a Windows...most nem tudom mi lesz, v mi van, de ott se vált be maradéktalanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest