- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Sokan mondjátok itt, hogy Bálint micsoda előnnyel indult, mert egy ismert RTL-s ember.
Nos, nekem fogalmam sem volt, hogy ki ez a Bálint, és a beköltözéskor láttam életemben először.Igen, hallottam, hogy létezik valami ÉNB című műsor, de ez most indifferens, mert soha egyetlen részét sem láttam, és nem is vagyok rá kíváncsi. Tehát az, hogy szerepelt már valahol az önmagában nem biztos, hogy előny. Nem aszerint ítélem meg, hogy hol szerepelt, hanem amit a műsoron keresztül látok.
Ott volt az egyik előző szériában a Tivadar gyerek, na róla tudtam, hogy kicsoda, láttam pár videóját és azt is tudtuk, hogy egy bizonyos körben elég népszerű. És még talán előnyt is tudott volna kovácsolni ebből a népszerűségéből, de odabent lehullt róla a lepel, így sorsa elkerülhetetlenül a kiesés volt.
Az előzetes ismertség önmagában nem előny, ha nem tud vele élni a játékos és eljátssza a nézők bizalmát, akkor ugyan úgy kiesik mint bárki más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Robogó, kismotor
- Nintendo Switch 2
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gamepad
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged