- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Motion_Blur #5615 üzenetére
Az a helyzet, hogy a "bemenők" nosztalgiáznak, és igyekeznek csillogni, hogy a villalakók lássák az ő elvitathatatlan érdemeiket.
Ez alól idáig Ordas kivétel. Habár neki nincs is mit csillogtatnia, ha múltbéli szereplését nézzük.Ordas mintha bent se lenne.
Gombi virít a bárgyú szövegével, valamiféle kisgyerekes gagyogással. Soha nem voltam nőcsábász, de azt én is tudom, hogy ez a szánalmas modor nem alkalmas Seherezádé meghódítására.
Frankón arra várok, hogy mikor küldi el a csaj oda, ahonnan kibújt születésekor.Szandika Attilára utazik, egész jól csinálja. Kedveskedésével kétvállra fektette Attilát, aki nem szokott hozzá, hogy becézgetik, tutujgatják.
Jó lehet ez, sőt, már kellett. Attila végre rájön, hogy Kinga egy szépnek látszó lufi, akiben nincs szeretet, csak önzés.Olivér még rendben is lenne, csak azt ne láttam, hallottam volna, hogy fingik egy nagyot Gombi irányába. Nekem ez sok volt tőle.
ERPY: "Nálunk minden szépészeti dolgot, bőrradírt, arcbaxtatót, mittudoménmégmit mind nekem vesszük. Párom mindig mondja ezzel majd bekenem a pofidat, meg hasonlók, persze életemben nem láttam ezeket a vackokat."
Remélem, nem haragszol, ezen jót nevettem."Azért arra kíváncsi lettem volna, ha Fecó nem jut be a villába, akkor is kibékült volna vele? Biztosan nem. Lóvé van, akkor jöhetsz gyökér, maradsz ameddig lé van, aztán te balra én meg jobbra. Ha egy csaj szeret valakit és viszont, nem ennyire mű egy esküvő, még ha valamilyen szintet megjátszott is. Angéla arckifejezésén végig látszódott, hogy nem őszinte neki ez az esküvősdi."
Véresre tapsolom a tenyerem, azonos a véleményünk.deniro2: Bárki mondja, nem hiszem el, hogy Angéla mellnagyobbítása ingyen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Jövedelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OTP Bank topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged