Új hozzászólás Aktív témák

• Vakegérke

félisten

válasz Motion_Blur #5615 üzenetére

Az a helyzet, hogy a "bemenők" nosztalgiáznak, és igyekeznek csillogni, hogy a villalakók lássák az ő elvitathatatlan érdemeiket.
    Ez alól idáig Ordas kivétel. Habár neki nincs is mit csillogtatnia, ha múltbéli szereplését nézzük.

Ordas mintha bent se lenne.

Gombi virít a bárgyú szövegével, valamiféle kisgyerekes gagyogással. Soha nem voltam nőcsábász, de azt én is tudom, hogy ez a szánalmas modor nem alkalmas Seherezádé meghódítására.
    Frankón arra várok, hogy mikor küldi el a csaj oda, ahonnan kibújt születésekor.

Szandika Attilára utazik, egész jól csinálja. Kedveskedésével kétvállra fektette Attilát, aki nem szokott hozzá, hogy becézgetik, tutujgatják.
    Jó lehet ez, sőt, már kellett. Attila végre rájön, hogy Kinga egy szépnek látszó lufi, akiben nincs szeretet, csak önzés.

Olivér még rendben is lenne, csak azt ne láttam, hallottam volna, hogy fingik egy nagyot Gombi irányába. Nekem ez sok volt tőle.

ERPY: "Nálunk minden szépészeti dolgot, bőrradírt, arcbaxtatót, mittudoménmégmit mind nekem vesszük. Párom mindig mondja ezzel majd bekenem a pofidat, meg hasonlók, persze életemben nem láttam ezeket a vackokat."
    Remélem, nem haragszol, ezen jót nevettem. :K

"Azért arra kíváncsi lettem volna, ha Fecó nem jut be a villába, akkor is kibékült volna vele? Biztosan nem. Lóvé van, akkor jöhetsz gyökér, maradsz ameddig lé van, aztán te balra én meg jobbra. Ha egy csaj szeret valakit és viszont, nem ennyire mű egy esküvő, még ha valamilyen szintet megjátszott is. Angéla arckifejezésén végig látszódott, hogy nem őszinte neki ez az esküvősdi."
    Véresre tapsolom a tenyerem, azonos a véleményünk. :)

deniro2: Bárki mondja, nem hiszem el, hogy Angéla mellnagyobbítása ingyen volt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés