- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
runner 125 #5693 üzenetére
Ne lottózz, pénzbe kerül. De a nyerőszámokat megsúghatnád priviben.
King*ci a vesztét érzi, látható bájos orcáján. Sokkal gondterheltebb, mint előző megpróbáltatásánál volt.
Ahh, a bátor amazon, az arénában az volt számára a fontos, hogy védett legyen. Nem lett az.Menjen haza szüleihez, és hasravetve magát a túlméretes ágyán szidja a világot, hogy szegény őt nem érti meg senki.
De menjen már!
-
kukinyo
addikt
Miből lesz a cserebogár.Szépen, összeszedetten beszélt és csak a valót mondta Sehi.
Jól kiosztotta a ganét. -
RI/OS
addikt
válasz
Motion_Blur #5695 üzenetére
épp erre gondoltam, hogy érik az attila-csaba-vera döntő. Ahol szerintem 3.Vera 2.Ati 1.Csaba lesz.
Bár én Ati párti vagyok, a realitás ezt mutatja.
-
Motion_Blur
félisten
Következő párbaj is adja magát, Attika-Fecó.
Attila-Csaba-Vera döntő, mivel Vera ha így folytatja simán kiszórja majd azt a csajt aki a mostani párbajról visszajön.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #5693 üzenetére
Aztán, ha nem "nyertél" volna, akkor nem linkelted volna be. Vagy volt egy HSZ minden villalakóra?
-
runner 125
nagyúr
Most már tényleg lottóznom kellene.
..bár, ezt most többen betippeltük.radiátor
Hehe, nem így van. Eddig talán 1 tippet toltam mellé.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Motion_Blur #5686 üzenetére
Pedig sokszor fogalmazni sem tud. Olyan buta szegényke.
-
RI/OS
addikt
ha kiesik ha nem, a kingát most kinullázta.
hajrá sehi
sztem 70-30-ra kinga repül egyébként
-
darál0w
Jómunkásember
na a rezes már keresztet vetett
Kinga megy.
-
mdraco
őstag
Kinga feje, nézése
Egyem a szíved Sehi -
Motion_Blur
félisten
Sehike jól osztja a nyomorultat!
Hajrá!!
Ha a rétit viszi, akkor hulljon el mind a kettő!
mod2: Finguuu
-
RI/OS
addikt
na, erre kiváncsi leszek.
remélem csabi, és kirakja
de ez keményen osztja a kingát, szerintem ő lesz
-
UFO1
senior tag
Hát bárki bármit mond én maradnék a predinél vigye őt és mikor kint marad előadhatná a választékos szókincsét b@zmeg a f@szomat … esetleg kombinálva … a f@szomat b@zmeg stb.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
runner 125 #5671 üzenetére
Szerintem ő is ivott közvetlen a műsor előtt, nem csak Oli
-
darál0w
Jómunkásember
remélem Kingát viszi ki a f@szomba, mert már nem bírom elviselni.
-
runner 125
nagyúr
Balázs adja az ívet.
-
mdraco
őstag
Balázs állítgatta a tv-t Szandika miatt
-
mdraco
őstag
Attila újra a régi
-
UFO1
senior tag
Ma is lesz ilyen?
-
DJ WOKKY
addikt
Jól értettem, Attila azt mondta Tordasnak, hogy ronda ?
kukinyo: az se sokkal pozitívabb
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Motion_Blur #5657 üzenetére
Ő az egyedüli ember, aki a tánc miatt érzi jól magát
-
mdraco
őstag
Alekoszék milyen jó bulit csináltak mikor Tordas tanította ezt a táncot
Attila miért van oda most Kingáért, mikor ott van a narancssárga Szandi? -
Motion_Blur
félisten
Tordas ezt vérkomolyan veszi, tisztelem érte
-
runner 125
nagyúr
válasz
Motion_Blur #5646 üzenetére
Undormány ez a lánygyerek...
mod.
Attila, Csaba, Vera döntő lesz.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Motion_Blur #5646 üzenetére
eddig sem volt egyedi jelenség, de hogy bement Oli és Szandi, eztán végképp nem lesz meglepő
-
UFO1
senior tag
A tuja próbálta a tükörben (láb nélküli harisnya) hogy megy majd a Capella-ba ez tényleg túl van barátságon baz!
(5646) Megint egy 50 milka mínusz predi miatt a reteknek = erre: az sms ára 550FT-ra emelkedett.
-
Motion_Blur
félisten
A b*zdmeg/f*szom szavak használatának százalékos aránya ismét az egekben...
-
DJ WOKKY
addikt
Kinga meg Csabi csak ilyenkor találnak egymásra de mindig
-
runner 125
nagyúr
De bírom Attilát.
-
kenwood3
addikt
Tordas
-
mdraco
őstag
Tordas megszólalt
King*ci megint kezdi -
DJ WOKKY
addikt
a hét végére remélem nem fog bőgni (Gombár), mert rájön, hogy Sehinek nem fog kelleni
-
ERPY
őstag
Egy kicsit várom már hogy vége legyen a vv5-nek. Sok az irritáló személy, akik nagyon de nagyon idegesítenek. Sajnos nézni meg nézem, mert szeretem a realityket. De nekem már Finga meg Fecó nagyon sok, most meg még ott van Papucska, Tordas, Lábgombi. Hjaj.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Motion_Blur #5635 üzenetére
Na igen, az azért egy kicsit merész volt tőle. De akkor még ő sem érezte a saját támaszát
UFO1: tegnap ki is voltam tőle.
-
DJ WOKKY
addikt
Most az egyszer okos dolgot mondd Gombi Sehinek.
-
Motion_Blur
félisten
Fingu
-
UFO1
senior tag
Ez a Gombár sztem tényleg homár és igen úúúúrisssten.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Weeman1 #5625 üzenetére
Bármelyiket viszi, és kint is hagyja, nyertünk.
Seherezádé bár nem alkotott maradandót, elég erős ahhoz, hogy győztesen térjen vissza a párbajról. Szimpatikusabb szereplő mindkettőnél, és ha kajakra veszem, Csaba ellen is győzne.Egyben szinte biztos vagyok, Verát nem viszi párbajra.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Motion_Blur #5615 üzenetére
Az a helyzet, hogy a "bemenők" nosztalgiáznak, és igyekeznek csillogni, hogy a villalakók lássák az ő elvitathatatlan érdemeiket.
Ez alól idáig Ordas kivétel. Habár neki nincs is mit csillogtatnia, ha múltbéli szereplését nézzük.Ordas mintha bent se lenne.
Gombi virít a bárgyú szövegével, valamiféle kisgyerekes gagyogással. Soha nem voltam nőcsábász, de azt én is tudom, hogy ez a szánalmas modor nem alkalmas Seherezádé meghódítására.
Frankón arra várok, hogy mikor küldi el a csaj oda, ahonnan kibújt születésekor.Szandika Attilára utazik, egész jól csinálja. Kedveskedésével kétvállra fektette Attilát, aki nem szokott hozzá, hogy becézgetik, tutujgatják.
Jó lehet ez, sőt, már kellett. Attila végre rájön, hogy Kinga egy szépnek látszó lufi, akiben nincs szeretet, csak önzés.Olivér még rendben is lenne, csak azt ne láttam, hallottam volna, hogy fingik egy nagyot Gombi irányába. Nekem ez sok volt tőle.
ERPY: "Nálunk minden szépészeti dolgot, bőrradírt, arcbaxtatót, mittudoménmégmit mind nekem vesszük. Párom mindig mondja ezzel majd bekenem a pofidat, meg hasonlók, persze életemben nem láttam ezeket a vackokat."
Remélem, nem haragszol, ezen jót nevettem."Azért arra kíváncsi lettem volna, ha Fecó nem jut be a villába, akkor is kibékült volna vele? Biztosan nem. Lóvé van, akkor jöhetsz gyökér, maradsz ameddig lé van, aztán te balra én meg jobbra. Ha egy csaj szeret valakit és viszont, nem ennyire mű egy esküvő, még ha valamilyen szintet megjátszott is. Angéla arckifejezésén végig látszódott, hogy nem őszinte neki ez az esküvősdi."
Véresre tapsolom a tenyerem, azonos a véleményünk.deniro2: Bárki mondja, nem hiszem el, hogy Angéla mellnagyobbítása ingyen volt.
-
mdraco
őstag
Jó hír [link]
-
deniro2
senior tag
válasz
Vakegérke #5614 üzenetére
Mostanában ez egy bevett szokás, hogy plasztikai sebészek/klinikák "híres" embereknek ingyen csinálnak meg valami műtétet (pl. hajbeültetést) és ennek fejében az illető nevével reklámozzák magukat. Bár azt nem tudom, hogy Angéla mióta hordoz reklámértéket...
(#5616) ERPY
"Fecónak a másik csaj is tetszett, akivel megcsalta..."
Csaj?(#5618) mdraco
Ezek szerint tényleg 4-es finálé lesz, mert az nem hiszem, hogy 1 hét alatt 2 párbajt lenyomnának... -
ERPY
őstag
válasz
Vakegérke #5614 üzenetére
A csajok mindent megtudnak magyarázni, ezt már megszokhattuk.
Nálunk minden szépészeti dolgot, bőrradírt, arcbaxtatót, mittudoménmégmit mind nekem vesszük. Párom mindig mondja ezzel majd bekenem a pofidat, meg hasonlók, persze életemben nem láttam ezeket a vackokat.
Persze én is eszerint vásárolok, kell az a 46 collos tv, hogy jobban lássam a feliratokat mikor alszol, így nem kell annyira hangosan hallgatnom, vagy azért jó a SGS2 teló, mert így gyorsabban tudlak felhívni.
Szal kellett Angélának a műcsöcs, mert Fecónak biztosan tetszeni fog. Fecónak a másik csaj is tetszett, akivel megcsalta, szal ahogy elnézem itt minden Fecó körül mozog. Angélának meg a Fecóval járó hírnév és lóvé fog tetszeni. A pulyák meg na bumm, nemesznek. Nem körülöttük forog a világ. Anyának új csöcs van, nekik meg kuss.Azért arra kíváncsi lettem volna, ha Fecó nem jut be a villába, akkor is kibékült volna vele? Biztosan nem. Lóvé van, akkor jöhetsz gyökér, maradsz ameddig lé van, aztán te balra én meg jobbra. Ha egy csaj szeret valakit és viszont, nem ennyire mű egy esküvő, még ha valamilyen szintet megjátszott is. Angéla arckifejezésén végig látszódott, hogy nem őszinte neki ez az esküvősdi.
-
Motion_Blur
félisten
Nos, végigszenvedtem a tegnapit. De többször úgy éreztem hogy magam előtt égek hogy ezt képes vagyok megnézni. Főleg a Gombis, Szandikás részeknél.. de azért az elejét néztem, és abból nekem az jött le hogy egyáltalán nem lefutott ez a mai kihívás! Sőt, ahogy láttam Rezes koma felé billen inkább a mérleg nyelve. Ha ez így lesz, akkor Attila egy újabb párbajtól mentette meg Kingát, mint ahogy azt már korábban is leírtam.
Szerintem az amit most a VV4-es különítmény művel ment, szánalom kategória. Annyira levágós hogy kit, kihez küldtek be és milyen szándékkal. Ennek ellenére valszeg még így se sikerül egy dugást prezentálniuk, pedig a kacsacsőrű ahogy látom mindent megtesz...
-
Vakegérke
félisten
Eltöprengtem.
Mint tudjuk, (legalábbis ez a kósza hír,) Angélának nincs melója, koplalnak a puják. Mit kell látnom?
"Nem értem, miért ilyen fontos Angélának az operáció, a tesómnak eddig is tetszett. Ráadásul több negatív kritikát is kaptunk már, hogy a csekkeket nem tudja fizetni Angéla, de plasztikai műtétre van pénze. Sokan nem tudják, hogy ezt ingyen ajánlották fel neki. "
Forrás.Ó, hát persze. Jézus koporsóját sem őrizték ingyen, Angélára meg szinte rátukmálták ajándékként a szépészeti műtétet.
Mennyibe is kerül egy ilyen? Nagyhirtelen két árat találtam.
600-700 ezer az egyik, 550-850 ezer egy másik.
Ó, hogy egyem a jó szívét az adakozónak. Ha ennyi pénzt képes kidobni a szemétbe, miért nem eteti inkább a puját? Vagy azt is megteszi?
Csóró Fecó, lehet, hogy a fasorban sem vagy?Van még egy érdekes mondat a cikkben:
"Szerintem Fecó nagyon boldog lesz, mert tisztában van vele, hogy mindig is ez volt a vágyam, és most végre teljesülhetett - tette hozzá Angéla. "Aha. Fecó nagyon boldog lesz, mert Angéla vágya teljesült.
Kár, hogy a romnyi nem a férjének akar tetszeni, hanem a tükrének. Vagy lehet, hogy másoknak is?Van egy gyanúm.
Szerintem arra alapoz Angéla, hogy Fecó egy vagyont fog összekaparni a villában való szereplésével. Innen már csak egy lépés, irány a lóvés "bankár", jó nagy kölcsön uzsorakamatra...Sluszpoén a fenti forrásból:
"- Úgy ismerem Fecót, hogy nem szereti a mű dolgokat, hiszen Angéla előtti barátnői mind eredetiek voltak. A testvéremnek sosem jöttek be a plasztikázott nők - kezdte az Új Ásznak a villalakó testvére, Endre, aki nem tagadja, hogy a család régimódi gondolkodású, így meghökkenti őket a plasztikai műtét. "Elcseszted, Fecó.
-
Vakegérke
félisten
Akkor ezt meg is szavaztuk.
-
-
Vakegérke
félisten
Lehet, hogy Angéla fölöslegesen dobott ki egy rahedli pénzt a lökhárítóira?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged