- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
csababarca
őstag
borítékolva volt már az elejét kezdve, ahogy építették a szegény, falusi lány akit mindig mindenki bántott és bánt, majd most megnyeri első nőként, mert igazság és szív, blablabla...rtl is tudatosan erősített rá erre, nem volt összefoglaló ahol ne helyezték volna olyan helyzetbe, ahol ne ezekről lett volna szó.
grat neki, kíváncsi vagyok mihez kezd a pénzzel.
a másik, hogy senki ne hergelje ebbe bele magát ennyire, komolyan passzív résztvevőjeként a fórumnak néha már ijedve olvastam egy-két emberke írásait, akiknek mintha az élete múlna ezen.
ez egy felépített reality, tudatos kívülről történő karakterépítésekkel és leépítésekkel. nem kell ennyire komolyan venni, ha az rtl úgy akarta volna, ki tudták volna rakatni Zsuzsut a nézőkkel. baromira könnyen manipulálnak minket, 24 órából mutatnak 50 percet, szétvágva, össze vissza rakosgatja, úgy ahogy ők akarják.Nővel akarták megnyeretni, Reni is a kalapban volt, de egy idő után tényleg vállalhatatlan lett (nekem első naptól), úgyhogy kirakták, Adri szintén, stb.
Maradt Zsu, egszségére.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Folytatódik a sorozat.Naná, hogy kitárgyaljuk.No, másfél év után megmozdult valami. Aki jelentkezni akar, itt...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest