Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri Bátyó
addikt
Most nézem vissza a tegnapi adás első felét (arról kissé lemaradtam tegnap).
Rohadtul nem értem, Zsu miért hisztizett be, hogy ő lett a legrosszabb színész(nő), mikor folyamatosan azt hangoztatja, hogy ő nem színészkedik és nem is tud? He? Tényleg ennyire korlátolt? Mióta Renyhe kiesett, tényleg ő a leginkább irritáló!"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Motion_Blur
félisten
válasz Geri Bátyó #2751 üzenetére
Sajnos a sok magyar (korlátolt idióta) vele tud legjobban azonosulni ezért meg fogja nyerni
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Vakegérke
félisten
válasz Motion_Blur #2752 üzenetére
Szerintem meg Hunornak és Rolinak elegük van belőle, így rápakolják a jelüket. Feltételezhetően Roli is kap kettőt. Mivel Greg a villamester, Roli megy párbajozni. Zsuzsut hívja ki, akinek egyirányú lesz a stúdióba vezető út.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
-
Geri Bátyó
addikt
válasz Geri Bátyó #2751 üzenetére
Az mekkora poén, hogy Rolinak átváltották a zenét Max Raabe-ra!
Amúgy valóban Greg egyetlen esélye, ha meggyőzi Zsut, hogy vállalja be a párbajt és hívja ki Rolit (vagy még inkább Hunort), de nem hinném, hogy Zsu erre vevő lenne.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
ildi_
tag
Nem gondoljátok, hogy Hunorra teszik a jelet, azért, hogy menjen ki végre ő is párbajozni és olyan maradjon már csak a döntőben, aki párbajozott? Az évadok során voltak erre példák, hogy csak ezért küldtek ki valakit.
-
-
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Motion_Blur
félisten
Éjfélig tart a mai műsor
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Szilofon
aktív tag
Sztem dobjuk össze a pénzt, és hívjuk Renit öl táncra 😀
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
LamaCube
addikt
válasz Motion_Blur #2764 üzenetére
Kiválasztás lesz nem?
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Geri Bátyó
addikt
Kíváncsi leszek, hogy kint Adri és Roli tartják-e majd a kapcsolatot. Roli szerintem belezúgott, de ebből egy jó barátság kialakulhatna, ha eléggé intelligensek hozzá.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
LamaCube
addikt
válasz Motion_Blur #2768 üzenetére
Gondolom most a belevalóval együtt lesz éjfélig.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Vakegérke
félisten
válasz Motion_Blur #2768 üzenetére
Az előző kihívás is éjfélig tartott, a pénteken tartandó párbaj is éjfélig fog tartani.
LamaCube: A BeleNyaló éjfélkor kezdődik.
[ Szerkesztve ]
-
Ez a Zsuzsu adásról-adásra bizonyítja, hogy milyen egy ostoba sötét állat.
Ha Adri így teledumálta a fejét már megint, akkor egy jobb szélhámos fél óra alatt kiforgatja majd a nyereményből.
Az viszont számomra nem derült ki a hetek alatt sem, hogy mi történt azzal az eltűnt fényképpel? Kié volt az a fekete felső, amiért Adrival olyan csúnyán összevesztek? Adri elvette? Vagy Zsunak nem is volt, csak beflashelte magának? Vagy volt neki, csak úgy elrakta valahová a kuplerájba, hogy nem találta? Vagy mi lett volna, ha kiderülne Zsuzsuról, hogy a fényképet is ő dugta el, a ruháért is csak csinálta a fesztivált, hogy ő legyen műsoron?
-
Motion_Blur
félisten
Hibrid... lesz nagy bukovári.
Hunort pakolják meg a szív bajnokai.
[ Szerkesztve ]
-
Geri Bátyó
addikt
Na, buhercsillámláma már kezdi a szarkavarást.
Hoppá! Már kezdi Zsu-nak fúrni Hunort! Hát nem megmondtam?
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Motion_Blur #2772 üzenetére
Greg azt is mondta, hogy Zsuzsu meg ő a döntőben lesz, mert úgy igazságos.
-
Motion_Blur
félisten
Greg.. az emberi faj hulladéka vagy..
-
Vakegérke
félisten
válasz Motion_Blur #2775 üzenetére
A hulladék újrahasznosítható. Ez vajon Gregre is igaz?
-
mephi666
nagyúr
válasz Motion_Blur #2775 üzenetére
...addig kell ütni, amíg meleg
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Hányinger ez a Greg!
Még van bőr a képén Roliékat a szájára venni?
Nála gusztustalanabbul egyik sem játszik. Ha bejut a döntőbe remélem 5% alatt fog kapni, és mehet a lámasimogatóba!Greg már elkezdte hangolni Zsuzsut Hunor ellen! Úgy gondolja, hogy Roli őt vinné, de abban is bízik, hogy Hunor meg Zsuzsut! Most nagyon kikelt Hunor ellen, a múltkor meg a seggét nyalta, hogy milyen jó barik lettek a robogós versenynél!
Komolyan mondom, egy rosszul sikerült szüreti mulatság után a csészébe szebbet raknék ennél a ganénál!
-
Geri Bátyó
addikt
Zsu Rolit írta! Greg problémázik, hogy Hunort sikerült-e befeketíteni!
-
Vakegérke
félisten
válasz Geri Bátyó #2779 üzenetére
Gondolom Hunorék már megegyeztek, hogy kire rakják a jelet. Kitalálható volt az előző eset után, hogy hétfőn kiválasztás. Ha erre Gregék nem gondoltak, nem sok eszük van.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz Geri Bátyó #2781 üzenetére
Greg pofáján lehetett látni a csalódottságot, nem Hunorra tett Zsu!
-
Motion_Blur
félisten
Hibrid a fináléban... elbaszták a srácok..
-
Vakegérke
félisten
-
Hory84
tag
Annyira röhögnék ha szerdán Zsu kihívná Greget.
-
válasz Geri Bátyó #2782 üzenetére
Greg pofáján a megkönnyebbülés látszott!
Bent van a döntőben, és simábban ment neki, mint gondolta.Sajnos Rolitól pénteken elköszönhetünk.
Azok az indokok, amiket most mondtak szánalmasak voltak! Zsuzsu szimplán hülye, viszont Greg felhozott egy olyan eseményt a like jeles dologgal, ami még az előtt történt, hogy Hunor ilyen jó pajtija lett. Most meg érdekes, módon, ez megbocsájthatatlan csalódást jelent neki.
Ez volt a legrosszabb, ami történhetett! Kár, hogy Roliák Zsuzsut gyengébbnek érzik! Ha Gregre rakták volna a jelüket, akkor bearanyozták volna a péntek esténket.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz antikomcsi #2786 üzenetére
Szerintem Zsu csak Renyhe ellen volt erős. Simán kiesik, Gregnek meg esélye sincs a döntőben.
-
LamaCube
addikt
válasz Vakegérke #2770 üzenetére
23.30-kor.
Roliék nagyon benézték az erőviszonyokat. Tényleg egy féreg Greg a legnagyobb kibeszélő senkiházi. Viszont, ha ezt nem látták meg, akkor gondolkodhattak volna úgy is,hogy az ország elég homofób, tehát így sincs sok esélye a csillámlámának. Viszont nem kell temetni Rolit,ha azt nézzük, hogy Adri élvezte Greg és Zsu szavazótáborát, akkor bőven van esélye Rolinak. Ne feledjük el,hogy a sok buta posztoló facebookon miket posztol Zsuról és szerintem a normálisabbak csak csendes megfigyelők. Na, de majd meglátjuk Bár lehet Zsu nem is meri kivinni Rolit. Simán viheti Hunort is.
-
válasz Geri Bátyó #2787 üzenetére
Szerintem meg Zsuzsut egyedól csak Hunor tudná megszorongatni, Rolinak nincs esélye ellene!
Ez most egy olyan eset, amikor nagyon bízok benne, hogy nem lesz igazam.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz antikomcsi #2789 üzenetére
Zsuról most eléggé kiderült, hogy: vagy köpönyegforgató, vagy segghülye.
Azt meg most sem értem, hogy ezt a pirmitív (nem elírás) majmot hogy rakhatták ide a belevalóba.
[ Szerkesztve ]
-
nRu3
addikt
válasz antikomcsi #2771 üzenetére
Már kérdezni akartam csak nem mertem, azt hitem valamit elnéztem és lemaradtam, de akkor nem vagyok egyedül ezzel a fényképes dologgal.
mondjuk volt valami félre vezetés anno csoki és krisztián mielőtt elmentek a falusi randira előtte valamit csibészkedtek.
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
válasz Geri Bátyó #2790 üzenetére
Elnézést, nem akarok megsérteni senkit, de a rajongói is pont olyan segg hülyék, mint Zsuzsu.
Még leírni sem tudják, amit gondolnak, képtelenek nem csak a helyesírás legalapvetőbb dolgait szem előtt tartani, de nem tudják megfogalmazni, hogy mit akarnak, és legtöbbször csak "makognak".
Süt a hozzászólásaikból a tudatlan birkaság.Zsuzsu bármit csinálhat, mert az őszinte és szívből jön, és jóindulatból!
-
Geri Bátyó
addikt
válasz antikomcsi #2792 üzenetére
Remélem, hogy ez a sok ostoba nem tud kezelni egy appot.
-
joelke HU
senior tag
válasz Geri Bátyó #2793 üzenetére
Dehogynem. Én már most Zsura szavaztam. Mindegy kit hív ki, nekem ő a nyertes.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
mephi666
nagyúr
válasz antikomcsi #2789 üzenetére
ők csak azt látják, hogy roli kint hagyta adrit, aki 3 párbajt nyert korábban... (félnek tőle) szerintem hunor lesz a kihívott és egész héten arra gyúrnak, hogy ő nem csinál bent semmit, nem is párbajozott, ezért nem érdemelné a főnyereményt... mellesleg gonosz, mert valótlan dolgokat állított adriról a nagy barátnőjéről is
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Geri Bátyó
addikt
válasz joelke HU #2794 üzenetére
Fura egy ízlésed van!
(#2795) mephi666: Viszont Zsu Rolira tette a jelet, úgyhogy kénytelen lesz őt kihívni, ha tovább akarja csinálni azt, amit eddig is tett.
[ Szerkesztve ]
-
nRu3
addikt
válasz Geri Bátyó #2796 üzenetére
Így van Rolira tette a jelet, így az indokával őt is kellene kihívnia , de mivel ő nem taktikázik akkor Hunort nem választhatja.
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
mephi666
nagyúr
válasz Geri Bátyó #2796 üzenetére
egyébként a kályhát kellene vinnie, ha a saját esélyeit növelni akarja lesz egy kör, amikor meg fognak oszlani a szavazatok és én úgy látom, ez fog eldönteni mindent... nem feltétlenül abból a "csapatból" fog kikerülni a győztes, amelyikből 2 játékos is marad a top3-ra:
- viszi hunort, zsuzsu jut a döntőbe: 1. roli, 2. zsuzsu, 3. kályha
- viszi rolit: kétséges, ki jut tovább... ha zsuzsu, akkor 1. hunor, 2. zsuzsu, 3. kályha... ha roli, akkor szavazatmegoszlás miatt hunor akár ki is eshet első körben és roli-kályha döntő? (ez a legcifrább ág szerintem)
- viszi a kályhát: simán továbbjut, majd első körben roli/hunor közül egyikük kiesik, másikuk döntőzik zsuzsuval... itt szintén bármi lehet (kb 1%-ot adok rá, hogy ez a párbaj jön össze)érdekes lesz mindenesetre ez a pár nap a búza jól kitalálta, hogy csak így van esélye megúszni ezt a kört... nagyon szívesen megnéztem volna pedig, hogy mit sír egy csúfos vereség után... (habár így is jó lesz nézni a fancsali pofáját, ha meglátja, hogy kevesebb, mint 10% kíváncsi rá )
-
Vakegérke
félisten
Zsuzsu reakciói kiszámíthatatlanok. Pontosabban a pillanatnyi benyomások irányítják. Az egy dolog, hogy Greg az öribarija, de ha Roli és Hunor felvilágosítja, hogy korábban milyen véleménnyel volt róla, Hory84-gyel együtt röhöghetünk. Feloldozás lehet csalfaságára, hogy már tisztán lát, és csak megtorolja a galádságot. Arról nem is beszélve, hogy Rolitól be van tojva, Hunor is kemény falat számára. Talán még arra is gondol, hogy Greg ellen a legesélyesebb. Greg a kedvese vállán zokoghat, mert tuti kiesik, papolhat az igazságról, pedig csak azt kapja, amit megérdemel. Ezt mephi666 fórumtársunk is megerősíti első mondatában.
A végjátékban lehet ármány, aljasság, félredobott becsület. Nagy úr a gazdagság ígérete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest