Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Motion_Blur #2298 üzenetére
Így vagyok ezzel én is, most auto bant osztana rios, ha leírnám mit gondolok.....
Amúgy Greg kendője erre a párbajra vonatkozik, ha Hunor nem veszi le, akkor kiválasztás és kihívás alatt is véd.
De az nagyon nagy zsuga lenne, ha levetetné és kihívná.
(#2300) Vakegérke
Ez a bocsánatkérés is csak műsor volt, oda szúrt ott is, csak pechjére Zsuzsu nem vette fel a kesztyűt és nem szólt vissza, pedig azt akarta kiprovokálni.
[ Szerkesztve ]
-
Szilofon
aktív tag
Végre! Erre kíváncsi leszek. Reni megy haza..
[ Szerkesztve ]
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
Motion_Blur
félisten
gyááááá, Renyhe te féreg patkány, vasárnap takarodsz haza
lehet szavazni: [link]
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
válasz Motion_Blur #2304 üzenetére
10% Renin, jó nagy a konda!
-
csƵ
addikt
válasz Motion_Blur #2304 üzenetére
Ez lesz a legcsúfosabb vereség.
-
Ciccuka
veterán
-
Vakegérke
félisten
Összejött az álompárbaj. Jó kis vasárnapunk lesz, telt ház lesz a topikban.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
-
¤Envy¤
aktív tag
Nagyon durva belegondolni, hogy valószínűleg az nyeri a játékot, aki a legelején kihozta belőlem az undort a kisfilmjével... De persze totál nem olyan, mint amilyennek abban leírták ezt a nőt... (Zsuzsuról beszélek ugye)
-
donjohnson
addikt
az rtl24-es appban is szavazzatok, ne csak ezeken az easypollos dolgokon. nehogy elfelejtődjön a végén és meglepetés érjen.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Motion_Blur
félisten
válasz antikomcsi #2305 üzenetére
Sokan vannak ám Kanalas Megatronék. De nem elegen
80+%-al megy vissza Zsu.
És remélem még aznap este lesz kiválasztás Sellőfiú zöld kendővel. Aztán ő is mehet a levesbe.
Onnan nekem már mindegy kb h ki nyeri
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
mephi666
nagyúr
válasz Motion_Blur #2312 üzenetére
én is így vagyok vele a família meg radicsnál is nagy volt, sőt a fél yt mögötte állt, mert egy sztár... látszott is az eredményen minimum 80-20-ra számítok (persze zsuzsu javára)
az a féreg meg mit pofázott kihívás után? hogy ettől félt legjobban, hogy ez a párbaj lesz és akkor inkább ő ment volna helyettük? miaf@szom???? akkor mi a jó retkes szívből játszó felmenőiért rakta fel azt a lila kendőt? na mindegy, jövő héten nem lesz védett és takarodhat haza ilyen 20-30%-al ő is... végeredmény meg: zsuzsu, hunor, roli, adri... így sorban
ui: zsuzsu tényleg nem olyan ostoba, mint látszik... ezt a szívbőljátszó dolgot ő tudja legjobban a saját javára forgatni egyéni játék van, 1 ember viszi a pénzt, ha hallgat a kályhára és rolit viszi, saját maga alatt vágja a fát
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz mephi666 #2313 üzenetére
kifelejtettem: ez a hét innentől szerintem arról fog szólni, hogy a kályha meg a rühedék megállás nélkül feszegeti, hogy zsuzsu milyen áruló és ha velük lenne, akkor szívből rátaktikázta volna a jelet rolira ha eddig volt már patkányféregkutya, kíváncsi leszek, mi lesz még a hét végéig: kap 2 baráti pofont és elmarad a párbaj? most kell igazán jól pártfogásba venniük roliéknak, habár részükről ha zsuzsu megy tovább, magukkal csesznek ki a végjátékban... akkor lenne talán esélye hunornak/rolinak a végén, ha zsuzsu a héten idegileg megborulna, feladná a játékot, a rühedék meg zsuzsu kedvenc székével menne párbajozni, ahonnan a szék jönne vissza
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Danex
addikt
válasz mephi666 #2314 üzenetére
Amúgy az egész VV játék szempontjából az előző 1.5-2 hét ért normálisan valamit. Annyira nem érdekelt, hogy végül ki megy vissza, hogy még mindig nincs felrakva az RTL minden adatot is kérő appja.
Jó látni, ahogy Greg elképzelte minden munka nélkül ott fognak csücsülni a top4-ben, majd véletlen pont Adrira röppen 3 jel és a csupa igazság és szív a top3.
Amúgy vicces volt hallani tegnap előtt mikor Greg a csajokkal beszélgetett a nyugiban, hogy mikor Zsuval beszélt akkor tudod ,hogy az emberek mondanak minden hülyeséget, nem kell komolyan venni.
Majd mikor már Adrival beszélt és kérdőre vonta Adri-t ,hogy milyen szinten megsértette őt, és bizony a szavaknak súlya van és ezt tudnia kéne már huszonX évesen...
Ja, hogy a patkány, kutya, legalja köcsög, szánalom azok szép dicsérő szavak.
----
Hunorék innentől kezdve nem tudnak mit csinálni, azzal, hogy most emberibb oldalukat is mutatja a kamera Zsu által még előnyük is lehet belőle.
Szerintem a következő egy Greg - Roli párbaj lesz, Greg meg majd az egész mostani történetet rádobja Rolira, hogy miatta történt minden. Ott szerintem Roli visszajön és szerintem békés top4 lesz.
Zsunak senkire nincs indoka, fiúk és Adri is tudja, hogy itt már nem szabad elmenni ordibálósba a legvégén.
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
na latom felcsillant egy kis remeny, hogy ujra nezhetove valik a musor ha kiesik az a kutyafeju reni. mar 2 hete nem lattam egy reszt sem, mert nem birom elviselni a homarral egyutt. zsuval sem szimpatizalok, de itt most remelem eltiporja azt a nyomorultat es vegre nezhetem megint a musort.
-
Ciccuka
veterán
válasz Motion_Blur #2317 üzenetére
Greg is egyből visszavesz majd az arcából.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
-
kenwood3
addikt
válasz Motion_Blur #2230 üzenetére
Nem gondoltam volna hogy te meg mindig nezed ezt a tragyat
Mondjuk ugy latom vannak meg rajtad kivul a regi vv4 topicbol
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #2319 üzenetére
Greg leszálló ágban van, már nem tud megkajoltatni senkit, csillaga leáldozott. Zsuzsu már most se hallgat rá, ha pedig győztesen tér vissza a párbajról, végképp semmi oka nem lesz rá.
Arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy a következő kiválasztáson Adri kire teszi a jelet. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Gregre.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
válasz Vakegérke #2321 üzenetére
Az én tippem az a következő kiválasztásra, hogy akárki megy vissza most, az és Greg ráteszi a jelét Rolira.
Roli és Hunor ráteszi Gregre, Adrinak pedig ki kell maradnia megint, így Hunorra rakja.Remélem, hogy Roli, vagy Hunor lesz a villamester, és felköti a kendőt igazságtalanul Gregre.
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #2322 üzenetére
Nem sűrűn váltanak villamestert, így a következő kiválasztásnál is Hunor lesz az.
Ha Greg kapja a zöld kendőt, egyetlen választása lehet: Roli.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz antikomcsi #2322 üzenetére
nincs már duplájuk? mert akkor greg=3 szavazat
-
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
ildi_
tag
Én vmiért Adri+Greg párbajt érzek a levegőben ezután és akkor bizony a mostani állás szerint Adri megy vissza.
-
Motion_Blur
félisten
Mi ez a homár-fekvőtámasz?
-
Vakegérke
félisten
válasz Motion_Blur #2329 üzenetére
Épp azt lestem, hogy térdből nyomják.
Az edzők önthetik beléjük a tudást, de Zsuzsu és Greg hátrányból indul a rangadón. Nehéz őket alulmúlni.[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Roli - ordas nagy hiba...
Greg színművésznő alakít.
-
Ciccuka
veterán
Greg színész
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Popes
őstag
Greg mennyi hagymát nyomott a szemébe hogy sikerüljön eljátszani a nagy halált?
Ahogy látom szegény Roli most tuti lefog épülni agyilag Reni meg Greg mellett mert most lesz neki a legnehezebb csendben maradni amikor hallja a sok sületlenséget.
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
Motion_Blur
félisten
3 nap és takarodik haza ez a mocsok némber így már nem tud felidegelni se
Puskás Pötyi visszatért - de minek
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Miután Renire kötötte a kék kendőt, nem értem, hogy miért mondja el Zsuzsu az unalomig ismételt mondatait. Nyalogatja a sebeit, de meddig még? Nagyobb szánalmat úgysem tud már kiváltani a szavazókból.
Előre félek, hogy mekkora arca lesz, ha visszatér a párbajról.
Arra meg kíváncsi vagyok, hogy Greg őt fogja ünnepelni, vagy Renit fogja siratni.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
mephi666
nagyúr
válasz Vakegérke #2336 üzenetére
...akármi lesz, csak az egyik szemét keni tele hagymával, hogy az hitelesen sírjon, a másik meg nevessen
-
Vakegérke
félisten
válasz Motion_Blur #2339 üzenetére
Bárhogy nézem, nagyon kisebbségben vagyok a véleményemmel, akár a szavazásokon, akár itt. Én Renire szavaztam. Számomra többet ér egy bolondos játékos még akkor is, ha időnként tele torokból ordibál, mint egy olyan, aki csak sírni, szipogni, sértődni tud.
Szerintem az is sokatmondó, hogy még az öribari Greg is Renit támogatja.[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz Vakegérke #2340 üzenetére
Főleg azért érdekes mert Te nem a konda része vagy. Valszeg a jóhiszemű, naív hozzállásod miatt nem látod Renit és Greget önmaga valójában. Reni ugyanis nem bolondos, hanem egy erőszakos, nagyképű de egyébként semmirevaló szörnyeteg, aki mindenki mást lenéz. Lásd: hova kerültem, kik vesznek körül stb... miközben ő a legalja.. aki rúdtáncos tohonya kurvaként degradál egy másik embert, mert az gyári munkásként tisztességesen dolgozik.
Jó romaként kutyázza a másikat (ugye a cigók így hívják a magyarokat), és büszkén vállalja a patkányozást, férgezést.
-
Vakegérke
félisten
válasz Motion_Blur #2341 üzenetére
Valóban jóhiszemű vagyok, ráadásul naiv. Mindenkiben a jót keresem.
Greg leszerepelt, már én is látom, hogy milyen.
Lehet, hogy Reni "erőszakos, nagyképű de egyébként semmirevaló szörnyeteg, aki mindenki mást lenéz", de ha összehasonlítom Zsuzsuval, továbbra is azt látom, hogy Reni tud bohóckodni, hülyéskedni, míg zsuzsu megragadt az önsajnálat, a sírás szintjén.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Geri Bátyó
addikt
válasz Vakegérke #2342 üzenetére
"Reni tud bohóckodni, hülyéskedni, míg zsuzsu megragadt az önsajnálat, a sírás szintjén"
Engem is zavar az állandó picsogása, de legalább nem gonosz. Reni viszont igen. Mondjuk Reni agresszív és primitív ordibálása is idegesítő.
Egyik sem szimpatikus, de inkább azt választom, aki nem mondja el mindenfélének a "barátját" és nem beszéli ki a háta mögött. Ráadásul Reni azt is kifejtette, hogy ha nem ő jön vissza a párbajról akkor a a nézők is pont olyan patkányok, mint Zsu. Még annyi esze sincs, hogy a nézőket ne fordítsa maga ellen. Szerintem ez lesz a VV történetének legcsúfosabb buktája.Amúgy már nagyon várom, hogy Reni kiesése után mit fog produkálni a csillámfaszláma. Teljesen elszáll, vagy beáll nyalizósba? Adrinál szerintem már elvágta magát, de Zsut még megfűzheti.
A következő kiválasztás érdekes lesz és utána az is, hogy kit visz ki az illető. Van pár elméletem.
[ Szerkesztve ]
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Geri Bátyó #2343 üzenetére
"A következő kiválasztás érdekes lesz és utána az is, hogy kit visz ki az illető. Van pár elméletem."
Szerintem Greg lesz a kiválasztott és Adrit viszi párbajozni, aki ellen kiesik a játékból.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Geri Bátyó
addikt
válasz Vakegérke #2344 üzenetére
Greg gyáva. Most is teljesen be volt szarva. Nem vinné ki Adrit, már csak azért sem, mert "hivatalosan" ő is körön belül van. Rolit sem vinné, pont azért, mert fél tőle. Szerintem Hunor és pont ezt nem engedhetné meg magának Roli.
Ha Zsu Greg mellé áll, akkor 2 jel Rolin, 2 jel Gregen és 1 jel Hunoron (Adritól). Ebben az esetben Rolinak kell bevállalni és kivinni vagy Greget, vagy Zsut, hogy Hunor biztonságban legyen és megmaradjon a hátországa."Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Motion_Blur
félisten
Madár is megjelent egy kis aprópénzért
Borika begyere...
-
Geri Bátyó
addikt
Az elég fura, hogy Roli és Hunor Renyhét várja vissza. A taktikájukat szerintem eléggé újratervezhetik a párbaj után!
Madár majdnem annyira pohos, mint a villalakók!
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Geri Bátyó #2346 üzenetére
Nem elfelejteni, hogy Rolinak van egy szavazat elvételi lehetősége.
Hunorék valahogy nagyon fenik a fogukat Adrira. Igazából nem értem, hogy miért.
-
mephi666
nagyúr
...ez a renyhe ha rúdtáncos, meg kell erősíteni kiesése után a rudakat, amin pörögni szokott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs