Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csƵ
addikt
válasz antikomcsi #2250 üzenetére
Igen, ezek a dolgok nekem is feltűntek. Ha Vivi még a legelején csatlakozik Roliékhoz, akkor döntőgyanús lett volna.
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #2250 üzenetére
Hogy őszinte legyek, ha beszélgetni akarnék, akkor Roliékkal ülnék le. Ha röhögni, akkor a Greg-Zsuzsu párost figyelném. Ha marháskodni, akkor Renivel bandáznék.
Szerk: Érdekes, Adrit kihagytam, pedig valószínűleg vele is tudnék jókat dumcsizni.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
donjohnson
addikt
No nézzük...
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz donjohnson #2254 üzenetére
-
rushty
őstag
-
Vakegérke
félisten
válasz donjohnson #2257 üzenetére
Ugyan már, nem vagyok féltékeny.
-
Vakegérke
félisten
Hú, de megy a kever-kavar. Greg nem boldogul, hiába fűzi Zsuzsut, talán még jobban eltávolítja magától. Roliék viszont bátorítóan beszélnek vele, nem hiszem, hogy önzetlenül.
Reni addig ordibál, míg Zsuzsu véletlen ki nem mondja, hogy őt hívja ki. Nagy hiba lenne.
-
Tudom, már számtalanszor leírtam, de megint meg kell tegyem!
Ez a Greg akkora egy gusztustalan féreg, hogy hánynom kell tőle. Eszméletlen, hogy hazudik és manipulál.
Remélem Zsuzsu még kibírja holnap estig, hogy nem palizza be Greg. Ehhez Hunornak is oda kell tenni magát, úgy, hogy eredmény is legyen, és gyanút se keltsen Zsuzsuban. Azt kell higgye, hogy magától dönt úgy, hogy Renit viszi ki. -
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #2261 üzenetére
Adri is megígérte Gregnek, hogy Zsuzsut abba az irányba tereli, hogy Rolira kösse a kék kendőt. Szerintem tök mindegy az ármány, a fondorlat. Egyrészt Zsuzsu makacs, másrészt Reni ordibálása semlegesíti a páros mesterkedését.
-
-
Popes
őstag
-
Zsuzsu hol forgatta a válasz filmjét a box kihívásra? Lipótmezőn?
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #2267 üzenetére
Most nem azért, de Reni válaszfilmje a legpoénosabb.
-
-
-
mephi666
nagyúr
válasz antikomcsi #2270 üzenetére
no hát mindenre nem tudnak figyelni a szerkesztők ...ennél jobb volt, amikor barátok közt-ben dialóg közben volt egy snitt és eltűnt az egyik szereplő párnapos borostája
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Motion_Blur
félisten
válasz antikomcsi #2270 üzenetére
Nem érdekes, a lényeg hogy vigye ki a hízót!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Vakegérke
félisten
válasz Motion_Blur #2272 üzenetére
Szerintem kiviszi. Annyi Zsuzsuban a sértődöttség, keserűség, hogy senkire sem hallgatva Renire köti a kék kendőt, mert ugye szívből játszik. Ha nem így tenne, önmagát hazudtolná meg.
-
Vakegérke
félisten
válasz Motion_Blur #2274 üzenetére
Videót kérünk, ha nem gond.
-
nRu3
addikt
válasz antikomcsi #2263 üzenetére
Hunor nője az már rendben van, de ez az adri ocsmány.
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
-
Motion_Blur
félisten
Egy másik fórumról: [link]
Egyet tudok ezzel érteni, az ilyen szintű terrorizálás amit Renhye művelt, nem szabadna engedni.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
válasz Motion_Blur #2280 üzenetére
Nem is értem, miért hagyják ezt.
Ha valakinek értelmesen kijelentem, hogy nem akarom, hogy hozzám érjen, de ennek ellenére folyamatosan keresi velem a fizikai kontaktust, azt én már zaklatásnak veszem. Szerintem már többször rá kellett volna szólni, hogy hagyja abba, mert sérti a másik játékos jogait. Mert oké, hogy egy játékba jelentkeztek, de szerintem azt senki nem írta alá, hogy egy másik játékos mindenféle büntetés nélkül inzultálhatja fizikálisan.
Az, hogy kiabál, meg káromkodik az egy dolog, de ne jöjjön utánam, és ne érjen hozzám ez az emse.
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #2281 üzenetére
Azt azonban nem elfelejteni, hogy Zsuzsu a menekülés közben vigyorog. Ha valóban zavarná a dolog, sírva felháborodna.
-
csababarca
őstag
hozzátéve, hogy mondjuk anno azt a Simon gyereket kizárták ezeknél kevesebbek miatt.
mondjuk ezt a "valamit" már csak a kinézete miatt kizárnám.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
csƵ
addikt
Reni meg Greg abszolút nem érzi a szavuk súlyait, egyik patkányoz meg férgez, a másik meg lehülyéz (tegnap Adri előtt hülyézte le a csupaszívből szeretett Zsut) és Reni szavait idézve patkányozott.
Ütném pofán mindkettőt. A gonoszbanda sose használt Zsura olyan szavakat, mint a szívbőljátszók. -
Vakegérke
félisten
válasz csababarca #2283 üzenetére
Nono, Simon letépte Viki pólóját, Reni viszont azzal együtt, hogy meg akarta ölelni Zsuzsut, nem volt garázda.
[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
-
Tom5
addikt
Edző csajnak mi segge van...
-
Vakegérke
félisten
válasz csababarca #2286 üzenetére
Haragra semmi ok.
Maradjunk annyiban, hogy ha Radicsot meg Krisztiánt nem figyelmeztették a pszichikai terror miatt, akkor Reni se érdemli meg, hogy bármilyen hátrány érje azért, mert békülési szándékkal meg akarta ölelni Zsuzsut. Bántani akarta? Nem. Zsuzsu vigyorgott az üldözés közben? Igen. Hol a probléma?
Nem hinném, hogy elfogult lennék, hiszen Reninek sem utódja, sem boldog őse, sem rokona, sem ismerőse nem vagyok. Az viszont tény, hogy többre tartom, mint azt, aki mást se tud, csak állandóan sír, picsog, bármin megsértődik, és még neki áll feljebb.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Motion_Blur
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz Motion_Blur #2291 üzenetére
Őt hívja ki. Greg hiába győzködi, ellentétes hatást vált ki. Ki szereti, ha irányítják?
Hunor lett a villamester.
Folyamatosan azon csámcsognak, hogy Zsuzsu miként dönt. Én egy óra alatt kidumálnám mindenkivel, aztán elég is a gumicsontból.
-
Motion_Blur
félisten
Fuuuuuuuu Greg te aljadék... még a végén megdumálja Zsu-t
-
Ciccuka
veterán
-
Vakegérke
félisten
válasz Ciccuka #2295 üzenetére
Nem lennék meglepve, ha Zsuzsu szólna Hunornak, hogy szedje le Gregről a lila kendőt, aztán felkötné a csuklójára a kéket.
Greg már nagyon kifordult magából.
-
Motion_Blur
félisten
válasz Vakegérke #2297 üzenetére
Greg a lila kendőt nem csak a kiválasztás erejéig rakhatta fel?
És Greg megy pincsizni... nem bírná el a fórum amit írnék most róla
mod: akkor Greg nem mehet, köszi. marad Renyhe vagy Roli. utóbbival szemben semmit nem tudna felhozni szerintem..
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
Mi lenne ha a nézők is kiszavazhatnának valakit 2 hetente?
Miért nem lehet egy ilyen műsort interaktívabbá tenni?Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Vakegérke
félisten
válasz Motion_Blur #2298 üzenetére
Most, amikor a hálószobában udvarolt Zsuzsunak, ott volt a bokáján a lila kendő, a szavazós oldalon se szerepel a neve, mint lehetséges kihívotté.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest