Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #2049 üzenetére
Te fogadtál volna arra, hogy Adri 62,74%-kal nyeri a párbajt? Én nem. Minden a nézők szimpátiáján múlik. Nekem valahogy zsigerből unszimpatikus Roli, valószínűleg ezzel nem vagyok egyedül. Tegnap erre rá is tett egy lapáttal, szóval tartom, amit mondtam.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Roli csak addig volt szimpatikus, míg Erával szövetkezett. Miután ez a szövetség (Era hibájából) felbomlott, Roli beszürkült, háttérbe húzódott, már nem volt miért becsülnöm.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
válasz Vakegérke #2051 üzenetére
Én teljesen másképpen látom a dolgot.
Roli az egyik leg őszintébb ember bent. Ha választanom kéne, hogy legyen e csak 1 barátom, de az Roli legyen, vagy legyen 4 barátom, Greg, Reni, Zsu, Adri, akkor habozás nélkül Rolit választanám. Inkább legyen csak 1 őszinte megbízható barátom, mint 4 hazug, aki rögtön hátba támad, ahogy alkalma adódik rá.
Roli se nem sunyi, se nem hazug. Az, hogy hogyan játszik, az más kérdés. Nem csinált ő semmit Adrival a héten. Az egészet Reni ostobasága okozta. Roli volt az aki nem bízott a barátaiban és küldte hazugság vizsgálatra őket? Roli rakta Lacikára a jelet, vagy választotta ki? Ő úgy gondolta, hogy Adri majd őt választja, de a kis csaj beparázott és nem merte kivinni, hanem a szerinte leggyengébb Lacikát választotta. Minden rossz, amivel Rolit felruházzák a nézők, a sötét négyes kitalációja és rágalma, amire nagyon rátesz a részrehajlóan összevágott adás. Megvédeni sem tudja magát soha, mert nem hagyják szóhoz jutni, amikor meg mond valamit meg sem értik, ha szól, hogy nem úgy kell a mangót megpucolni már üvöltenek vele, hogy "te egy gonosz, rosszindulatú sunyi ember vagy".
A sellő négyesből nekem senki nem kéne mellém, gusztustalan sunyi gyökér mind.
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #2054 üzenetére
Mikor elkezdődött a játék, bíztam benne, hogy lesz egy "nagy kaliberű" játékos. Viszonylag hamar kiderült, hogy senki nem üt meg egy szintet, ami szimpatikussá tehetné. Ez alól Roli se kivétel.
Nem drukkolok senkinek, mert nincs miért.
Tény, hogy a sellő csapat csírájában fojt el mindent, ami nem tetszik neki. Adri győzelmével már csak két ellenfelük van, könnyedén lehurrogják, esetleg kikészítik őket. Szerintem Hunor állni fogja a sarat, Roli viszont már csak jövő hét vasárnapig marad a villában. Nem bánom, de nem is perdülök táncra örömömben, ha kiesik.Hogy mit láthatunk a történtekből, az a szerkesztőkön múlik. Túl kevés az információ ahhoz, hogy érdemeinek megfelelően tudjuk megítélni a játékosokat. Menet közben változhat a vélemény, például nekem szimpatikus volt a Greg, Reni, Zsuzsu hármas szövetség, most meg csak nevetek rajtuk, bármelyik esik ki, nem bánom.
Barátnak? Egyik se. Reni is csak havernak, mert lökött, unatkozni nem lehet mellette.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #2056 üzenetére
Nézd meg ezt. Hát nem bolond? Unalmas? Inkább ilyen haverjaim legyenek, ne olyanok, mint Roli, Hunor, Lacika.
-
Genji
őstag
Szintén Roli pártját fognám. Messze a legintelligensebb ember bent. Elég ha a tegnapi adásból arra gondolok amikor Adri fröcsög rá mint egy őrült és ő ezt a legnagyobb nyugalommal fogadja és kezeli. Nem emeli fel a hangját érvel, kérdez, értelmeseket. Erre a kunsztra rajta kívül senki sem lenne képes. Hunor max kussolna és ezzel ő be is jött a második helyre, mert a többiekből előjött volna az állat.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Motion_Blur
félisten
Sajnos az istenadta népnek ez nem skill és nem szórakoztató. Ők az igénytelen disznó Reni ordítását, a félszeg Zsuzsu végtelenül buta megszólalásait tudják feldolgozni, megérteni - mert ők is ilyenek
Pedig Radics és Ánusz kiszórósánál már azt hittem... de nem...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
csƵ
addikt
válasz Motion_Blur #2059 üzenetére
Amelyik országban Esmeralda szemműtétére gyűjtenek pénzt, attól mit várunk?
-
tuki2200
senior tag
Rosszul latod, Roli GONOSZ, Hunor GONOSZ, annak van igaza aki hangosabban ordit es tobb szót tud elmondani egy levegővétellel!!4! Azert nem tudnak köpni-nyelni mikor kerdore orditja oket adri vagy a malac mert ŐK AZ IGAZSÁG, a FIUK meg GONOSZAK és majd a lányok elmondjak a nezőknek milyen a fiuk játéka, meg a kedves nézők mit gondoljanak roluk!! Mert ők JÓK, OKOSAK, ŐSZINTÉK és így mindenkinel jobban tudnak mindent. Ezert ordithatnak mint az állat folyamatosan, a masikat nemhogy nem meghallgatva, hanem nagy ivben sz*rva ra mint mond es ehhez a nezok meg tapsolnak is..
[ Szerkesztve ]
-
-
LamaCube
addikt
Én a csillám négyesre úgy tekintek, mint az országban uralkodó politikusokra. Folyamatosan mantrázzák a gonosz, hazug, igazságtalan, undorító jelzőket. Érvelni nem tudnak, bármilyen érdemi kérdésre csak szajkózzák a betanult jelzőket. Kb. olyan, mintha megnéznék egy híradót az m1-en vagy akár a tv2-őn.
Ilyen értelemben már nem is csodálkozom, hogy miért a "fantasztikus négyest" favorizálja a nép.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Na, most nézzétek meg ezt a videót és mondjátok meg, ha nem tudnátok, hogy mi történt, mit mondanátok? Ez most Adri visszatéréséről szól, vagy az aranyos, tündibündi Zsuzsukáról!
Na, pont ezért csinálja az ilyeneket, hogy elvegye a műsort. Nekem ez nem jön be.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #2069 üzenetére
Lehet, hogy csak lemosta a csizmáját.
-
És ebben a pillanatban mit csinál Greg?
Szívből gondolkodik ugye?
Véletlen sem taktikáznak..............Most meg Reni emeli a színvonalat!
Neki a játék fáj, nekem meg nézni őt![ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz antikomcsi #2072 üzenetére
És a féreg kokeró?
A könnyek nélküli zokogás nagymestere Adri dettó kamusírás... szánalmas brigád!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Vakegérke
félisten
Nem szeretem, ha buliznak, Részegek, hülyeségeket beszélnek, hülyén viselkednek.
-
válasz Motion_Blur #2073 üzenetére
Gondolj bele, ha nézni ilyen traumát okoz, milyen lehet Rolinak és Hunornak együtt lenni velük azon a kis helyen.
Ez a búcsúzkodás szánalmas volt! A színház, amit Adri nyomott átlátszó, Reni műsora idegtépő, Greg pedig a szokásához híven gusztustalan volt, Zsuzsu pedig tényleg azt sem tudta mi van, már csak az hiányzott, hogy a cukrokat be is tömje a baba szájába.
Ha már Roliék nem nyerhetnek, akkor már csak azt remélem, hogy rendesen megizzasztják a fantasztikus négyest! Ezt a ratyit kéne jól beszopassák.
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #2075 üzenetére
Ha kifogynak az ellenségből, sellőék találnak maguknak csapaton belül.
-
Popes
őstag
Most amíg ki nem esik addig a savazzuk Rolit fog menni?
Deus ex machina
-
-
Motion_Blur
félisten
Roli meg hagyja is... sírdogál + az unikornis nótát énekli. Meghunyászkodott ezeknek a semmirekellőknek.
Roli lesz a kiválasztott, ő meg nem meri majd kivinni Renyhét.. pedig ellene lenne esélye. Majd kiesik Zsuzsu ellen.
mod: Zsu vs Renyhe összeugrás ma is megtervezett volt, Zsuzsu még ki se mondta amit kellett volna, Renyhe már ordított a forgatókönyv szerint - napi fix 3-4 percek ezek az összefoglalóban, meg persze utána a békülés, bömbölés stb.
[ Szerkesztve ]
-
Popes
őstag
válasz antikomcsi #2078 üzenetére
Egyben reménykedem hogy a végén tényleg győz az igazság.(tudom naiv vagyok mert itt senki sem tűnik igazán jónak) Egyiknek sem drukkolok csak reménykedem hogy egyszer kinyílik a szeme az embereknek és átlátnak szitán és nem csak abban hisznek amit sokat hallanak.(agymosás szinten) És bízom benne hogy országos viszonylatban is lesz egy kritikus tömeg aki nem agymosott.(nem csak VV szinten)
Motion_Blur Ilyen ellenszélben vagy egy kicsit meghunyászkodsz vagy olyat teszel ami már kizárással jár. Nálam a második opció lenne amiért az RTL nem jutalmaz pénzel.(a BTK viszont sokat adna )
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
Még mielőtt kikapcsoltam volna a tévét, volt a belevalóban egy "értelmes" betelefonáló ekkor kérdezték Lacikát, hogy kinek drukkol. Erre azt mondja, hogy Reninek!
No komment!
-
Ami ehhez kéne, az már csoda számba megy. Ami most nagy valószínűséggel el fog maradni. Nem akarok senkit megbántani, de a közösségi oldalakat olvasgatva, a sellőfogat szavazóinak legtöbbje, egy mondatot sem tud értelmesen megfogalmazni. Nem is számítok arra, hogy ez a következő 1-2 héten belül fog megváltozni és ezen idő alatt megtanulnak majd gondolkodni.
Szurkolhatunk mi akárkinek, a végén úgy is Zsuzsu fog nyerni. Bár bevallom, némi elégtételt jelentene, ha láthatnám Greget egy párbajom kiesni. Abban bízok, hogy Roli nem Zsuzsut választja majd, mert akkor tök mindegy mit csinál, bár jó lenne, ha meglepne.
-
Ha esetleg ez lesz, akkor Roli vagy Zsuzsu?
-
Danex
addikt
válasz antikomcsi #2084 üzenetére
Hát innen talán úgy lehetne valamit csinálni, ha a fiúk nem Zsuzsu-t hívják ki és nyerik a következő párbajokat, ebben talán annyira kikészülne Zsu ,hogy ellenszenvet válthatna ki, bár jól játssza az áldozat szerepét.
-
mephi666
nagyúr
válasz antikomcsi #2086 üzenetére
szép az a 71% rolinak... a 14 szavazó viszont már kevésbé, így nem mérvadó egyelőre az eredmény
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #2090 üzenetére
Zsuzsu keményen elhúzott, de kétlem, hogy megnyeri a játékot. A top 3-ban lehet, hogy ott lesz, de Hunor viszi haza a pénzt.
-
-
ildi_
tag
válasz Motion_Blur #2079 üzenetére
Uhhh, nagyon szomorú volt, amikor Roli elkezdte ezt az unikornisos valamit énekelni.
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #2092 üzenetére
Rolinak, mivel tuti ő lesz a kiválasztott, meg kell fontolnia, hogy kit hív ki.
Hunort tuti nem viszi ki.
Adrit nem meri, nem is érdemes, már két srácot győzött le párbajon.
Zsuzsu számára kikezdhetetlen, mivel van Rolinak esze, azt is tudja, hogy túl nagy falat.
Greg lenne az ideális választás, mert ő a "cement" a sellő csapatban, kiesésével széthullanának, de pont az összetartó ereje miatt erős ellenfél. Szerintem őt se meri kihívni.
Ki marad a rostán? Reni. Egyedül ellene van esélye, az eredmény megjósolhatatlan, legalábbis nem fogadnék egyikre sem.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Megnéztem a lakók válaszait a nézők kérdéseire.
Roli, és Hunor elég értelmesen tudott válaszolni, ellenben Greg szerintetek a feltett kérdésre válaszolt? [link]
-
Mekkora egy féreg ez a Greg! Szarik a legjobb barijára, bár nem csak ő, hanem az egész bandája és még van pofája Hunort leszólni, és bemagyarázni a nézőknek, hogy csak érdekből vigasztalja Zsuzsut!
Nem hiszem el, hogy ezt a gusztustalan buzzancsot küldték vissza a nézők a párbajról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest