Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szilofon
aktív tag
Adri rendes! Masziroz, ápol, a többi csak magát sajnaltatja.
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
Geri Bátyó
addikt
Hunor nem volt rossz. A 2. végén kapott egy nagyobbat, de odáig ő volt a jobb. Kár, hogy a harmadikra elfogyott az erejével.
Renyhe tényleg csak ennyit tud: zabál és pofázik. Szánalmas.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
És most jöjjön a párbaj.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
válasz Motion_Blur #2450 üzenetére
De Gregnek mitől?
Attól az 1 perctől, amit ott bohóckodott? Szánalmas!
Akiket meg tényleg jól elkalapáltak, azok nem panaszkodnak annyit.
Egyébként Hunornak volt egy jó sorozata, akkor meg is tudta volna fogni ellenfelét, látszott hogy oda lett, szerintem csak egy-két jó találat kellett volna még, és akkor másképpen alakulhatott volna. -
Szilofon
aktív tag
Hogy néz ki reni?? 😨
antikomcsi: igen, elhiszi amit mond. Nagyon szánalmas
[ Szerkesztve ]
-
-
Motion_Blur
félisten
Milyen ruhákban vannak ezek?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
aktív tag
válasz Motion_Blur #2458 üzenetére
Zsuzsu egyértelműen Britney-nek öltözött.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Peti78
őstag
Tudja valaki mi a "suck my Dick-es számnak a címe?
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Danex
addikt
Amúgy kíváncsi lettem volna úgy erre a boxra, ha nem ezek a muslicákkal hanem mondjuk Csoki, Lacika vagy Radics.
-
Motion_Blur
félisten
válasz csababarca #2460 üzenetére
Ahhoz képest jó színésznő... ezeket a mű zihálások.. takarodj haza!!!!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Popes
őstag
Azt hittem Reninek megint kiment a válla, ja nem , csak meg van hatódva.
Deus ex machina
-
Motion_Blur
félisten
Indulok a szívlapáttal
-
Geri Bátyó
addikt
válasz Motion_Blur #2465 üzenetére
Balról üss! Vagy lecsapod, vagy lebukik!
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Jól látom, akkor Reni tartja a szavát, és szeretettel, egymás kezét fogva párbajozik?
Vagy Peti első kérdésénél nekiesett az ellenfelének, mint egy igazi büdös cigó?
-
Vakegérke
félisten
Az lesz a vége, hogy Reni rosszul lesz. Ha máskor nem, hát akkor, amikor kiderül, hogy ő a vesztes. Vajon akkor is ordítani fog?
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #2469 üzenetére
Rá szavaztam, de nem fogok akkor se sírni, ha 1 -99%-kal esik ki.
-
mephi666
nagyúr
énb-ből azért tudtak volna leakasztani pár ránézésre keményebb tagot: pl ott az a teo... mondjuk elég unfair küzdelem lett volna, mert asszem valami küzdősportot elég keményen nyom
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Motion_Blur
félisten
válasz antikomcsi #2469 üzenetére
Ha Reni megy vissza akkor a Retek elcsalta.
Viszont felhozták szerintem 30% környékére, fölé... a stúdióban is hangosabban ordíták ennek a debellának a nevét.
Adri rohadt vérszegény volt... mintha tudnának valamit lehet Zsuzsunak mennie kell és tudják ezt
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Roli te szánalomkupac
teljesen Zsu ellen megy a műsor, Renyhét fogják visszaküldeni...
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Ahogy elindult ez a boxhét, nekem egyből Radics jutott eszembe.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Popes
őstag
Zsuzsu elszólta magát hogy Reni használ antidepresszánst?
Deus ex machina
-
Szilofon
aktív tag
Mi lesz így, ha reni megy vissza?! 🤔😨
Zsu is elég idegbeteg, baszki..Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
Vakegérke
félisten
Érdekes, a hősszerelmes Csokit nem látom a nézők között.
Szerk: Tévedtem, ott van. Szurkol a 36 milkóért.
[ Szerkesztve ]
-
Geri Bátyó
addikt
Annyira nem tudták Renyhét tolni, hogy ő menjen vissza.
-
C4mp3r
addikt
gyozott az igazsag, ahogy ezek a nyomorekok szoktak mondani
-
aktív tag
Nagy volt a szurkolótábora Reninek, de gyözött az igazság.
-
Szilofon
aktív tag
Kieset a koca, viszont jobb lett volna volna ha mind kettő kint marad. Zsu is egy kib@szott idegrangas..
-
Motion_Blur
félisten
Tohonya nyomja a kamu pozitív szöveget. Kiestél Te sz/r!!!
Retek felhozta 20%-ról, sajnos sikerült, de nem eléggé
"32-vel kinthagytam a picsába"
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
kivancsi vagyok a homar most, hogy fogja visszanyalni magat, mert igy eleg szabad preda lett, remelem o takarodik a kovetkezoben, ott nekem vege is a musornak, nem erdekel ki nyeri, csak ne o
-
Szilofon
aktív tag
Hétfőn kivalasztas
-
Vakegérke
félisten
32,39 - 67,61%, Zsuzsu győzött. Ezt csak úgy a szokás, meg a rend kedvéért.
-
csababarca
őstag
-
Vakegérke
félisten
válasz csababarca #2490 üzenetére
Greg már a fasorban sincs, ő lesz a következő kieső.
-
¤Envy¤
aktív tag
Erre leszek kíváncsi én is
Amúgy biztos vagyok benne, hogy a %-okat megszerkesztik. Pl. csúfos 20%-ot azért felviszik 30 valamennyire, ne legyen olyan... megsemmisítő.
Az okostelefonok, közösségi médiák világában a szavazatokat teljesen nem tudják már átírni, mert a nézők már mindig indítanak imitt-amott saját szavazást, így egyből kiderülne, ha bundáznának.
Vajon az előző szériáknál mennyit bundáztak, amíg tehették?Viszont pont ezért unalmas már minden párbaj, előre tudjuk így, ki esik ki, max csak az arcokat nézzük meg ilyenkor....
-
A kisfilmekkel, és a rekord (dakota) szavazattal, amit szerintem a rejtett tartalékaink adtak jól sikerült feltornászni Reni százalékát. Miért nem akarták, hogy 10%-al kullogjon el? Ők tudják.
Rolit viszont nem értem! Az ő helyében nem énekelgettem volna ennek a nyomorultnak.
[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
Greg szerintem mindenkit ki fog teregetni zsunak a héten
-
Motion_Blur
félisten
Renyhe Győzikében megtalálta a szellemileg egyenrangú partnert a belevalóban
Kiesve is egy mocsadék.
Új életet szeretne a drága
[ Szerkesztve ]
-
Szilofon
aktív tag
Az alompar benne volt a belevaloban 👎
-
Vakegérke
félisten
Még ki sem heverték az izgalmakat, derült égből villámcsapásként éri őket, hogy ma kiválasztás lesz. Gregnek "elfogyott" a lila kendője, biztos nem fog beleférni a zabszem a popójába. Valószínűleg rá kerül a zöld kendő, bár Roliéknak Adri is a bögyében van.
Kíváncsi leszek, hogy Zsuzsu kire teszi a jelet és milyen indokkal.
No meg Adri döntése is érdekel. Már nincs értelme a semleges szavazásnak.[ Szerkesztve ]
-
Geri Bátyó
addikt
válasz Vakegérke #2497 üzenetére
Ha tegnap este Gregnek elszállt az agya és/vagy behisztizett, még az is lehet, hogy mindenkitől megkapja a jelet. Ha nem, akkor Adri és Zsu kérdéses. Rolira tehetnék, de nekik ott van a dupla jel is és akkor egál. Hunor a villamester és akkor is Greg. Greg pedig nem hiszem, hogy bárki ellen visszajön az elmúlt hetek után.
-
LamaCube
addikt
Most néztem meg a tegnapi "boxgálát". Mekkora csicskák ezek a csillámpónis kretének. Mind csalásról meg szabálytalanságról regéltek, mintsem befogták volna. Reni kiugró válla miatti műsor Oscar díjat érdemel. Akinek kiugrik a válla az nem fog 1.5 nap múlva vidáman integetni a putrinak. Egy öröm volt, hogy kiesett az a paré.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Vakegérke
félisten
válasz Geri Bátyó #2498 üzenetére
Azt mondtam, hogy kíváncsi leszek, hogy Zsuzsu kire teszi a jelet és milyen indokkal. Hacsak be nem nyalta magát nála Greg, akár Zsuzsutól is kaphat jelet. Ennek nyomatékot ad a tény, hogy Zsuzsu nem felejt, márpedig Greg Reni mellé állt és felrótta Zsuzsunak, hogy kétszer is ellökte magától, vagy valami ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest