- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Babóca kecske megmutatja az újonnan érkezett állatoknak, hogy ő a góré.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Attila ügyesen megcsípte az utolsó(?) malackát.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Gábor vs lúd...
-
Vakegérke
félisten
Malacfogás farm módra.
-
törölt tag
Ehhe szomszéd farmba persze éppen most csapott bele a villám...
-
Vakegérke
félisten
Kevesen vannak, de egyre több állatról kell gondoskodni. Malacok, kacsák, lámák, meg még liba is.
-
Vakegérke
félisten
Brigi nem ér semmit. Még én se vagyok olyan lusta, mint ő.
-
antikomcsi
veterán
válasz Vakegérke #1789 üzenetére
Azt én is szeretem!
Minden vágáson volt, pikk-pakk betoltuk!
Attila kicsit tényleg durván adja elő. Van amiben igaza van, csak nem jól hozza a többiek tudtára.
Engem is zavart volna, hogy a böllér kint dolgozik, Gergő meg bent ücsörög az asztalnál. Gábor kivette a részét rendesen, bevállalta a bélmosást, amit senki nem akart, úgyhogy megérdemli a lesit.
Viszont Brigit nem láttam nagyon tüsténkedni! Nem azt mondom, hogy nem csinált semmit, de valahogy nem volt róla bevágás, amint éppen küzd a röfi valamely részével. Meg úgy általában csak azt látom, hogy úgy alibizget, de nem nagyon töri magát.
-
Vakegérke
félisten
Gábor lett a hetigazda. Nem meglepő.
-
Vakegérke
félisten
Jön a "végrendelet".
-
Vakegérke
félisten
Mit esznek ezek? Hagymás vért?
-
Vakegérke
félisten
Attila kiskirálykodik. Sok mindenben igaza van, csak durván adja elő. Azt viszont Gergő is elismeri, hogy dolgozik becsülettel.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Kötelező pálinka megvolt.
-
Vakegérke
félisten
Hú, jön a gyilkosság...
-
Vakegérke
félisten
Most látszik igazán, hogy milyen görbe Anikó lába.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Vakegérke
félisten
válasz Dj Sügi #1781 üzenetére
Többször megnéztem a felvételt. A tartály jobboldali élén kicsordult a folyadék, igaz, elenyésző mennyiség, mondhatni pár csepp. Ez betudható annak, hogy nem volt nyugalmi állapotban a lötty.
Megjegyzendő, eszem ágában sincs Attilát védeni.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
-
Weeman1
veterán
Xiaomi 11T Pro
-
törölt tag
Szerintem Attila, azért vitte ki Sanyát, mert úgy ítélte meg, hogy Sanya a legerősebb, legfifikásabb rajta kívül, ha őt legyőzi, a többit is jó eséllyel. Ha pedig benn maradt volna a háromban, és Sanya ott ejti ki, akkor minek gürizzen ingyen még hetekig? Így letudta, persze nem 100%, hogy Attila nyeri, de szerintem a nehezén túl van, és látszik, hogy választotta meg az ellenfelét, egy hajszálon múlt.
-
Vakegérke
félisten
Elméletileg még két párbaj van. A baj ott kezdődik, hogy Attila Dórira feni a fogát. No persze Gergőre is. Ha Attilát szórják meg mindkét alkalommal jelekkel, és elsőre kint hagyja Gergőt, utána Dóri jön, pedig ő aztán a légynek se ártott.
Úgy néz ki, hogy Brigike drága döntős lesz.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
¤Envy¤
aktív tag
Most komolyan nem az egyik csajt vitte, hanem Sanyát?
Az eszem megáll... Meddig kell még nézni és hallgatni azt a kettőt?Mondjuk igen, valószínűleg reméli, hogy gyengék, és így a végjátékban nem szavaz rájuk sok ember...
Ez csak minket idegesít, mert pl. brigike párbaj nélkül lavírozik az egész játékban az idegesítő lényével, hangjával, mindenével.... -
törölt tag
Amúgy amikor verbuválták a jelentkezőket, nem volt az kiírva, hogy gazdálkodók nem indulhatnak. Pedig itt egy sem volt, holott nehezen tudom elképzelni, hogy ne lett volna olyan jelentkező akinek családi gazdasága van, vagy van valami köze a dologhoz.
Még az indok a kizárásukra, hogy mert mindent jobban csinálna mint a többiek, ugyanis itt nincs közönség szavazás SMS, vagy applikáció útján. Másrészt simán lehet, hogy rátennék a jelet, és harmadrészt vegyük a Cintia Norbi párbajt... melyik az a gazdálkodó, amelyik arra számítana, hogy mint egy odaragasztott szerelő kell kapaszkodni a póznába 2 óráig ?
-
Vakegérke
félisten
Attila nagyon él.
-
Vakegérke
félisten
Sanya: Annyira megnyugodtam, annyira megkönnyebbültem...
Attila: Hehe, örülök, hogy segíthettem.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #1764 üzenetére
Ha Sanya nem szívja tüdőre a löttyöt, ő győz.
-
Vakegérke
félisten
Attila győzött. Megérdemelte.
-
Vakegérke
félisten
Sanya nagyon liheg.
-
Vakegérke
félisten
Attila jobban vette a palánk akadályt.
-
Vakegérke
félisten
Na, ez jó verseny lesz.
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #1754 üzenetére
Attilát az indulat, düh viszi. Ez előny a párbajon.
-
antikomcsi
veterán
Én is csalódott vagyok, azért, mert Sanyát hívta.
A bortúrán látszott Gábor arcán párszor, hogy valami borzalmas száraz borokat kaptak. Én meg sem tudnám inni. Engem is kiráz a hideg a száraz bortól.
Ha én mentem volna vissza egy ilyen túráról, és Brigi "meséjét" kellett volna hallgatnom, szerintem felvágtam volna az ereimet.
Gergő brutál be volt rúgva, nem tudom mennyit ihatott, de így még nem láttam. Nem volt szimpatikus.
Nem is tudom vajon mi lesz majd a párbaj végeredménye, mert jelenleg teljesen 50-50-nek érzem.
-
Vakegérke
félisten
Megjött a borbély.
-
Vakegérke
félisten
Gergő hótt kukorék. Vajon mennyit ivott?
-
Vakegérke
félisten
Brigi mesél.
Túlbonyolítja a mondókáját.
Dicsérgetik, bizonyára udvariasságból.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Nagyon nem élvezném ezt a tudományos ivást. Adják ide a bort, a többit bízzák rám.
-
Vakegérke
félisten
Nekem ez a bortúra túl sivárnak tűnik.
-
Vakegérke
félisten
Gábor örülne, ha Sanya lenne a vesztes, mert így hetigazda lenne.
-
Vakegérke
félisten
Sanya lett a párbajozó. Kicsit csalódtam.
-
Vakegérke
félisten
Attila Brigit meg se említi, mint lehetséges ellenfél.
-
Vakegérke
félisten
Az izgalom tetőfokára hág...
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #1739 üzenetére
Addig a pillanatig reménykedem, hogy Attila Brigit viszi ki, amíg ki nem mondja a nevet.
Izgalmak nélkül unalmas lenne az élet.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Dj Sügi #1737 üzenetére
Meglátásom szerint Brigit elég sokan utálják ahhoz, hogy Attila jó pontot szerezzen azzal, hogy hazaküldi.
Tartok tőle, hogy ez már csak elmélkedés, hiszen ha Brigivel párbajozna, egyszerűbb lenne a feladat annál, hogy baltával kelljen áttörni egy palánkot.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz kukinyo #1735 üzenetére
Amit mondasz, logikus, de túl sok erős játékos van, idő meg már kevés. Dóri, Gábor, Gergő, Sanya, és Cintiát se mondanám gyengének. Attila nem tudja mindegyiket likvidálni.
Most nem a harc a célravezető, hanem a túlélés, bejutás a döntőbe.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
kukinyo
addikt
-
Vakegérke
félisten
A
nemzetközihelyzet fokozódik. Akik eddig kiestek, azok közül egynek itt lenne a helye, ő Norbi. Sajnos haza kellett mennie, pedig a favoritom volt.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Egy kis mese a kifakadásom előtt.
Volt ugye a hét vezér, ez a köztudat. Csakhogy nem hét, hanem nyolc volt. Álmos, Előd, Ond, Kond, Tas, Huba és Töhötöm, valamint a méltatlanul elfeledett Szameg.
Árpád atyánknak közülük két kedvence volt, és ha nem tudott dönteni, őket kérdezte.
Huba, Szameg, most mit csináljak?Huba, Szameg, még egy napot várhatok, hogy megtudjam Attila döntését?
-
lacy86
addikt
Szakado esoben a parbaj!
juheeee D -
lacy86
addikt
Pont a Gabor mondja, hogy nem lehet megbizni az emberekbe mert elfossak a szot
Akkor O mit csinal -
lacy86
addikt
Mekkora balhe lesz szerintem ezekbol a tippelgetesbol
-
Vakegérke
félisten
Nagyon húzzák, hogy Attila kit választ. Biztos nagy durranás lesz.
-
antikomcsi
veterán
Most már nem tudom magamban tartani!
Szerintem nagyon igénytelen, hogy Gergő mindenhol mezítláb mászkál!
-
lacy86
addikt
Gaborka is nagy broki
Nem mondhatok semmit , megfogadtam
de azert Cintihez mar odamegy, hogy Te is tudod ....
-
Vakegérke
félisten
válasz kukinyo #1714 üzenetére
Persze, hogy ezt nem szabad, nem is erre gondoltam, hogy igaza volt. A stílusa nyegle, a hangneme ordenáré, de abban, hogy mindenki jóllakott, ott az asztalon a maradék, és elteszi későbbre a finomságot, jól döntött.
-
kukinyo
addikt
-
Vakegérke
félisten
Nocsak. Torzsalkodik a szerelmespár?
-
lacy86
addikt
Cintia mar megint bunko volt es csunyan beszelt
-
lacy86
addikt
Gergo meseli, hogy mi lenne ha 20M , stb...
Brigi annyira nem is figyel ra
nekem ez gyanusJavitottam! koszi!
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #1707 üzenetére
Nekem se tetszene, ha egy nő kutyája zavarná az együttlétünket.
-
antikomcsi
veterán
Brigi láthatóan ki van készülve attól, hogy ment a kutya is velük.
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #1705 üzenetére
Ámen!
-
antikomcsi
veterán
Remélem csak a terelés megy a műsor kedvéért, és a végén szépen felköti a kendőt Brigire.
-
lacy86
addikt
Akkor Attila a Sanyat viszi ki
megharagudott ra!Most a Cintinek azt mondja Attila, hogy Brigit viszi
Nem ertem
-
Vakegérke
félisten
Na, kiderül, hogy kit visz Attila?
Cigi, bögre, irány a klotyó.
Gáborral beszélgetett. Úgy döntött, hogy Sanyát viszi. Még nem hirdette ki, addig nem is hiszem el.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest