- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz Pickit3 #1199 üzenetére
Ezt mondtam én is.
Ha ezt meglépi, gyávaságáról tesz tanúbizonyságot. Persze, tudom, ez a játék arról szól, hogy legyőzzük a többieket, de akkor legalább ne járjon a szája, hogy kikészíti Norbit.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
kukinyo
addikt
Sziasztok!
Fel tudna valaki világosítani hogy a műsorban szereplő kutya milyen fajta? -
Pickit3
aktív tag
válasz Vakegérke #1182 üzenetére
Attila keményen dolgozik! Hát ez jó vicc volt! Max fent tartja a munka látszatát bár inkább mindenbe bele kotnyeleskedik és még azt is elrontja. Sőt még a saját feladata alól is kibújik lásd tehén fejés. Attila valóban bűnös csak rossz volt a körítés. De ha ez az egész jól lett volna előadva akkor se ismeri be a hibáit.
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #1192 üzenetére
Holnap izgalmas adás lesz. Ezeket is megtudjuk, a párbajon is drukkolhatunk, és remélhetőleg fellélegzünk, amikor Cintia hazamegy.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
antikomcsi
veterán
válasz Vakegérke #1189 üzenetére
Szerintem csak az. Attila sem biztos, hogy komolyan gondolta, inkább csak jól eljátszotta. Ezzel próbálván hatást gyakorolni a stábra, és a többi játékosra. Most amúgy is duzzog, mert sértve érzi magát a bírósági eljárás miatt. Arra azért kíváncsi vagyok, hogy milyen büntetést kapott?
-
Vakegérke
félisten
válasz lotuska #1187 üzenetére
Én már tuti, hogy kirángattam volna az ágyból, de legalábbis egy vödör jó hideg vizet rázúdítottam volna. Arról nem is beszélve, hogy nem kapna elég kaját, az biztos.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
lotuska
tag
Valahogy nem hiszem, hogy Attila kimegy.
-
Vakegérke
félisten
Az előzetes szerint Attila elindul a kapuhoz, hogy hazamenjen. Nagyon remélem, hogy ez csak hatásvadász bevágás.
-
Vakegérke
félisten
Szilveszter gazda elvitte a vadmalackát.
-
Vakegérke
félisten
Hú, az anyját, még Cintia büszke rá, hogy elvégezték a munkát...
-
Vakegérke
félisten
Gergő megtanulhatna parancsolni a kutyájának.
-
Vakegérke
félisten
Hát persze, hogy nyitva hagyják a karám ajtaját...
-
Vakegérke
félisten
Most jön a vadmalacka. Nagyon remélem, hogy megússza baj nélkül a kergetőzést.
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #1179 üzenetére
Melózik a srác keményen, csak keményfejű, és ez a baj. Abban igazad van, hogy a szavazásnál a személyes okok vezérelték a többieket. Például Brigi milyen alapon mondta bűnösnek? Mert csak.
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #1178 üzenetére
A "folyomány" zavarja az igazságérzetemet, és gondolom a lakókét is. Mindegy, hogy kis összeg, miért fizessen a közösség egy lusta dög miatt?
[ Szerkesztve ]
-
antikomcsi
veterán
Attila bíróságát nem érzem teljes mértékben indokoltnak, inkább gondolnék mögötte személyes okokat.
-
antikomcsi
veterán
válasz Vakegérke #1177 üzenetére
Ez a büntetés semmi!
Biztos elég kényelmetlen a kiságy, de egy kis nevelő jellegen kívül semmi! Illetve úgy látszik még az se!
A 100.000.- az más tészta, az a folyománya a dolgoknak.
Bár hozzáteszem, nem nagy összeg farmos viszonylatban. Megnéztem volna a többiek reakcióját, mondjuk 5-600 ezres büntetés mellett is.
-
Vakegérke
félisten
Cintia még jobban kihúzza a gyufát. Legalábbis remélem.
A kis rüfke a közösséggel b*szott ki, a százezres büntetést a közös kasszából kell kifizetni.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Gábor idomítgatja a malackát.
-
Vakegérke
félisten
Cintia azt mondja, hogy jövő héten se fog időben felkelni.
Igazad van, kislány, otthon addig alszol, ameddig csak akarsz.
-
Vakegérke
félisten
Cintia tényleg megúszta dedózással.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
lacy86
addikt
válasz antikomcsi #1170 üzenetére
Szerintem masra ertette, hogy miben jo
-
antikomcsi
veterán
válasz Vakegérke #1165 üzenetére
Akárhogy is, elég jól bejött Sanyának ez a taktika. Én is pont erre gondoltam, mint Te egyébként.
A lényeg, hogy átlátta a helyzetet, és tudta mit kell tennie, és ha nehezére is esik kitart mellette. Ez pedig becsülendő.
Attila nehéz ügy, nem lenne jó alkalmazott szerintem, nem tudná elviselni, hogy valaki akárcsak kérje nap, mint nap, hogy ezt és ezt csinálja.
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #1164 üzenetére
Sanya vagy úgy taktikázott, hogy az elején tetű lesz, aztán belehúz, hogy szimpatikus legyen, vagy egyszerűen belátta, hogy nem pálya a lustálkodás.
Attila öntörvényű. Nem tisztel, nem kedvel senkit, nem hallgat senkire. Ha munkaadó lennék, és lenne önálló munkakör, akkor alkalmaznám, mert melózni tud.
-
lacy86
addikt
Cintia nem teljesitette a feladatot?
mit kepzel ez a kis .... magarol
Raadasul meg penz buntetest is kaptak
GratulaRemelem jol kint is marad
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #1160 üzenetére
Számomra sem érthető. Szerintem csak ócska patronokat lőtt el. Habár azt el tudom képzelni, hogy Brigit akarja meggyöngíteni, avagy kisajátítani.
Akkor gondolkodjunk...
Ha győzni szeretne, akkor Brigit viszi párbajozni. Bár összebratyiztak, ellene van esélye. Brigi szürke kisegér, és azt hiszem, hogy Gergővel is csak azért játszik szerelmesdit, mert mögé akar bújni.
Ha fejjel megy a falnak, akkor Norbit viszi, hiszen vele van a legtöbb problémája.
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #1158 üzenetére
Nyert, Cintia lesz a kihívó.
Az viszont poén, hogy Cintia Attilát, Gergőt és Norbit nevezte meg, mint lehetséges ellenfelet.
-
antikomcsi
veterán
válasz Vakegérke #1157 üzenetére
Norbi azért beparázott!
Azzal, hogy azt mondta, őt inkább válasszák, és ne neki kelljen, tulajdonképpen azt árulta el, hogy nem is akar ő annyira párbajozni. Ha őt választja Dia, akkor biztosan mennie kell, de ha Cintit, akkor még lát esélyt, hogy nem ő lesz a kihívott!
-
Vakegérke
félisten
Cintia 1 jel, 2, 3, 4, 5, 6, 7!
Norbi 1 jel.[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Cintiának nincs a szótárában az a szó, hogy felelősség.
-
Vakegérke
félisten
Vajon kit szórnak meg jelekkel? Cintiát, vagy a korábbi megbeszélés alapján Norbit?
-
Vakegérke
félisten
Nocsak, Gábor szakmát akar váltani...
-
Vakegérke
félisten
Ez tetszeni fog a csajoknak.
-
Vakegérke
félisten
Attila kihívja maga ellen a sorsot. Megjegyzendő, nincs igaza.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Lesz balhé, "megvadultak" a tehenek.
-
Vakegérke
félisten
Lehet, hogy Attila is farmbíróság elé kerül?
-
Vakegérke
félisten
Szépen megnőtt a malacka.
-
Vakegérke
félisten
Na nézzük azt a büntetést...
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #1146 üzenetére
Szerintem lenne annyi önkéntes adakozó, hogy nem okozna gondot a mennyiség.
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #1144 üzenetére
Ám legyen, de 200 grammot nem vállalok.
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #1140 üzenetére
Szerintem ennél több lesz, csak a humoros részt vágták be.
-
Vakegérke
félisten
Huncut büntetése lesz Cintiának. Nem hiszem, hogy ettől megváltozik.
Az rendben, hogy gyerekágyban, dedós ruhában kell aludnia, de meg is kéne szoptatni.
-
lotuska
tag
Szerintem durvabb volt a produkcioja, mint amire szamitani lehetett, egyszeruen nem jutok szohoz nagyon alpari stilus, hihetetlen, hogy beszelt Diaval.
-
Vakegérke
félisten
Összeül a vésztörvényszék. Épp ideje.
-
antikomcsi
veterán
Én valami testhezálló büntetést találnék ki neki.
Mondjuk egy héten keresztül minden nap 05:30-kor kelni, és rendbe vágni a dolgokat, amiket lehet.
Eléggé bicskanyitogató a lány az biztos.
Egyébként ez esetben is fordítva sült el Heni fegyvere, amit a búcsúlevelében fogott a farmlakókra.
-
lotuska
tag
válasz Vakegérke #1133 üzenetére
"Fogd mar be a pof@dat, Uuuuuri$st3n de utallak", ezt mar mondta Sanyanak is parszor, pont ugyanigy . Csak azt nem ertem, h-h meg bent van ez a leanyka a farmon?
A mai fiatalsag nagy resze sajnos ezen a szinten van, lazadok vagyunk, viszont nem tudunk valami mellett/ellene alazatosan ervelni, csak atgazolni a tobbieken, ez a meno, ha meg megis valamit tenni kell, akkor eladja magat a vonzo kulsejevel.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Szegényke Cintiácska, az egész világ ellene van...
-
Vakegérke
félisten
Dia mi a frászért húzza az időt? Nem holnap, még ma össze kéne hívni a farmbíróságot.
-
Vakegérke
félisten
Cintiának jár már egy qrva nagy verés.
-
Vakegérke
félisten
Hát persze, hogy Cintia még döglik...
Mindjárt meglesz a böjtje.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Fogalmam sincs, hogy Dia mit okoskodik. Miért nem hagyja békén dolgozni Attilát?
-
lotuska
tag
megjottem en is
-
Vakegérke
félisten
A bocinak más dolga sincs, mint kiborítani a ganajos talicskát.
-
Vakegérke
félisten
Azannya...
Attila borotvakéssel esik neki Dóri lábának.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Gábor rendesen kijelentette, hogy minden lány lába büdös.
A kozmetika szót viszont nem tudja kimondani...
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
Helyette is.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #1119 üzenetére
Szegény lacy86 délutános, nem tud élőben kommunikálni. Legalább most megosztja velünk a gondolatait.
-
-
Vakegérke
félisten
Cintia abszolút nem bírja a kötöttségeket, ráadásul ordenáré módon le tud ugatni mindenkit. Lehet, hogy ettől sokallt be az apja is, aki persze gonosz.
-
lacy86
addikt
Nagyjabol atfutottam a tegnapi reszt!
1. Ez a Gabor gyerek egyre jobban irrital - olyan ertelmetlen a beszede, hogy mar faj
liba = velociraptor
2. Dia nagyon nem jo Farmgazdanak - azt se tudja mit csinaljon / fosik a felelosegtol
3. Heni szep kis levelet irt - kenyeztetni a lanyokat , a Fitness reszt lebontani , Norbi mosogatni -> en a sracok helyeben most azert is megcsinalnek mindent, hogy a Heni lassa nem ba.zott ki veluk!
4. Attila egy kicsit magaba fordult - talan nem is baj
6. Gergo igen feltekeny srac - szerintem ennek nem lesz jo vegeNesze neked farmbirosag
Persze, hogy nem latom a mai reszt!
Jogos a felhaborodas, milyen jogon gondolja a Cintia, hogy neki annyit lehet pihenni/aludni - mar regen ki kellett volna dobni -
Danex
addikt
Ez a végrendeletes dolog egy nagy hülyeség,lehessen iránymutatónak használni, de ne kötelezően. Ha kiesnék megtiltanám, hogy mindenki egyen 1 hétig, meg nem is dolgozhatnak. Ezalatt megromlik a kaja és pénzük sem lesz, így a következő hét is koplalós
-
-
lotuska
tag
válasz antikomcsi #1109 üzenetére
Igen, jobb, nem akarok reg-elni, hogy majd kapjam a spam-eket es a szamomra erdektelen reklamokat.
-
lotuska
tag
En valahogy mindig lemaradok az elo adasrol, csak akkor tudom visszanezni online az rtl-n ha van accountom? Ha igen, marad a torrent.
-
antikomcsi
veterán
válasz Vakegérke #1100 üzenetére
Persze, biztosan azért volt gonosz az apja, mert a most 20 éves lányt 2 évvel ezelőtt amikor elköltözött 18 évesen biztosan elzavarta a háztól.
Pedig pontosan ismerem az ilyen én már 18 vagyok, nem vagyok gyerek, csinálok amit akarok lányokat.
Nyilván nem voltam ott, nem tudom mi történt de vannak sejtéseim az ő esetében is, hogy miért gondolja gonosznak az apját! Teszem hozzá, hogy biztos vagyok benne, hogy az apjának sokkal jobban fáj ez az egész, mint azt ő el tudja képzelni.
-
Vakegérke
félisten
Az előzetesből ítélve Cintia Diánál is kihúzza a gyufát.
-
Vakegérke
félisten
Norbinak nem tetszik, hogy Diát kell talpmasszázsban részesíteni.
-
Vakegérke
félisten
Nocsak, rakott krumplit csináltak?
-
Vakegérke
félisten
Brigi nyalogatja a kajás fakanalat. Vajon visszadugja a fazékba?
-
Vakegérke
félisten
Norbinak kéne vizet hordani a konyhába, mégis Gergő hozott két vödör vizet.
Ja, hogy a libaúsztatót tölti fel...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest