- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
Eddig ez a csúcs.
-
Vakegérke
félisten
A kutyás dolog nekem is szemet szúrt.
Szilveszter gazda mondta, hogy hoz magot, de úgy látszik, a készítők nem látták fontosnak, hogy ezt megmutassák, ahogy a veteményezést is. A komposzt tárolót is építgették, de hogy mi történik vele, az "nem fontos".
Laura haza akar menni. Logikus, hogy Sanya őt hívja ki párbajra, és legyőzi. Ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy Laura bírni fogja a kiképzést, így feladja, és akkor visszajön Dani, akit nem csak én utálok.
A csajoknál érthető a bekötözött ujj, mert a konyhán szorgoskodnak. Bizonyára nem bánnak jól a késsel. -
Vakegérke
félisten
"Csak" egy kecske szökött el. Ami meg a feldolgozást illeti, én sem értek hozzá, de miután megnyúzták, kibelezték, a színhús adott. Pár napig kitartana, addig nem romlik meg. A sallangot pedig meg lehetne főzni a kutyának.
A kutya kajája jó kérdés. Szerintem Gergő megosztja vele a fejadagját, és ha akad maradék, azt is megkapja.
Azon én is csodálkozom, hogy Attila nem feszegette a szavazást, miszerint Kongónak kint a helye.Szilveszter gazda elmondta, hogy meszet(?) kell keverni a tyúkok kajájába, hogy tojjanak.
Ami az utolsó két kérdésedet illeti, én is kíváncsi vagyok a válaszra.
Gergő játékát láttam, így azt is, hogy rajongtak érte a gyerekek.
-
Szerintem kar ebben a logikat keresni, mert a fozes meg a gazdalkodas is nagy kamu.
14, most mar csak 13 ember amit elpusztit elelem, egyaltalan mit isznak? Asvanyviz? A furdovizet melegitik a kalyhan? Annyit? 13 embernek?
Fix hogy az a 13 ember nem arra a kotlos wc-re jar ki, valamit elkapnanak lenne olyan per belole.
Ez egy szimpla villa, csak kint a termeszetben.
-
Vakegérke
félisten
Ezzel a vadparaszt modorral a következő hetigazda helyzetét könnyíti meg. Hálás lesz a társaság, ha emberi hangon szólnak hozzájuk.
Megjegyzendő, kell a szigor, ha valaki irányítani akar, különben elkanászodnak a többiek. Más kérdés, hogy milyen hangot üt meg az irányító, emberként kell szólni a többiekhez.
Jelen pillanatban nálam Norbi a befutó.
-
Vakegérke
félisten
Danika, anyuka elkényeztetett csillagvirágszála elmehet oda, ahova gondolom. Feltételezhetően sokan egyetértenek velem, amikor azt mondom, hogy így van rendjén.
Más.
Attila már fenyegetőzik. Azt hittem, hogy top négyes a manus. Lehet, hogy az lesz, de hogy nem pillanatnyilag érdemli meg, az biztos. -
Vakegérke
félisten
Üdv néked is!
Szépen összefoglaltad.
Danit már többen orcán verték volna, de ha megteszik, mehetnek haza. Érthető, hogy nem bántják. Már tudjuk, hogy a gyereke a gyenge pontja, ki lehetne készíteni verés nélkül is.
Sándor csak ezen a héten gazda. Hogy ki lesz a következő, azt nem tudjuk, de hogy vannak még, akikben nincs meg a szervező-irányítási képesség, az biztos.
Márk érdekes fazon. Kicsit mulya, kicsit szerencsétlen, de teszi amit rábíznak, szerintem lehetetlen összeveszni vele. Könnyen befolyásolható, és ebből még lehet gondja.
Ha a kialakult vélemény számít, akkor Dani elbukik a párbajon. Ha gyakorlati feladatok lesznek, akkor nem kizárt, hogy marad.
Érdekes, hogy szavazásról szó sem volt a műsorban. Lehet, hogy tényleg kétszemélyes verseny lesz a párbaj. Én Dórinak drukkolok, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bár a NyalóVilág 8 meg lett ígérve, nem lett belőle semmi. Kapunk helyette mást.Való Világ 8 helyett egy farmot mutat...
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- Eladó félkonig! R9 5900X / X570 / 32 GB RAM / 1000W / Lian Li
- Asus, FHD, 8/128 Gb, dobozos, gyári jótállás, vilagító bill.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest