- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz Dj Sügi #1781 üzenetére
Többször megnéztem a felvételt. A tartály jobboldali élén kicsordult a folyadék, igaz, elenyésző mennyiség, mondhatni pár csepp. Ez betudható annak, hogy nem volt nyugalmi állapotban a lötty.
Megjegyzendő, eszem ágában sincs Attilát védeni.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Dj Sügi #1737 üzenetére
Meglátásom szerint Brigit elég sokan utálják ahhoz, hogy Attila jó pontot szerezzen azzal, hogy hazaküldi.
Tartok tőle, hogy ez már csak elmélkedés, hiszen ha Brigivel párbajozna, egyszerűbb lenne a feladat annál, hogy baltával kelljen áttörni egy palánkot.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Dj Sügi #1651 üzenetére
Ha ez a párbaj létrejön, Gergő csak azt fogja látni, hogy Attila kicsinyes bosszúból hívta ki Brigit. Nem érzi a koloncot, amit ez a számító nő rárakott.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Dj Sügi #1481 üzenetére
Én ugyan Dórira fogok szavazni, ha közben nem változik a véleményem, de szerintem nem sokan tesznek majd így. Nincs körülötte felhajtás, amolyan szürke eminenciás.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Eddig ez a csúcs.
-
Vakegérke
félisten
A kutyás dolog nekem is szemet szúrt.
Szilveszter gazda mondta, hogy hoz magot, de úgy látszik, a készítők nem látták fontosnak, hogy ezt megmutassák, ahogy a veteményezést is. A komposzt tárolót is építgették, de hogy mi történik vele, az "nem fontos".
Laura haza akar menni. Logikus, hogy Sanya őt hívja ki párbajra, és legyőzi. Ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy Laura bírni fogja a kiképzést, így feladja, és akkor visszajön Dani, akit nem csak én utálok.
A csajoknál érthető a bekötözött ujj, mert a konyhán szorgoskodnak. Bizonyára nem bánnak jól a késsel.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
"Csak" egy kecske szökött el. Ami meg a feldolgozást illeti, én sem értek hozzá, de miután megnyúzták, kibelezték, a színhús adott. Pár napig kitartana, addig nem romlik meg. A sallangot pedig meg lehetne főzni a kutyának.
A kutya kajája jó kérdés. Szerintem Gergő megosztja vele a fejadagját, és ha akad maradék, azt is megkapja.
Azon én is csodálkozom, hogy Attila nem feszegette a szavazást, miszerint Kongónak kint a helye.Szilveszter gazda elmondta, hogy meszet(?) kell keverni a tyúkok kajájába, hogy tojjanak.
Ami az utolsó két kérdésedet illeti, én is kíváncsi vagyok a válaszra.
Gergő játékát láttam, így azt is, hogy rajongtak érte a gyerekek.
-
titán
Szerintem kar ebben a logikat keresni, mert a fozes meg a gazdalkodas is nagy kamu. 14, most mar csak 13 ember amit elpusztit elelem, egyaltalan mit isznak? Asvanyviz? A furdovizet melegitik a kalyhan? Annyit? 13 embernek?
Fix hogy az a 13 ember nem arra a kotlos wc-re jar ki, valamit elkapnanak lenne olyan per belole. Ez egy szimpla villa, csak kint a termeszetben.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Ezzel a vadparaszt modorral a következő hetigazda helyzetét könnyíti meg. Hálás lesz a társaság, ha emberi hangon szólnak hozzájuk.
Megjegyzendő, kell a szigor, ha valaki irányítani akar, különben elkanászodnak a többiek. Más kérdés, hogy milyen hangot üt meg az irányító, emberként kell szólni a többiekhez.
Jelen pillanatban nálam Norbi a befutó.
-
Vakegérke
félisten
Danika, anyuka elkényeztetett csillagvirágszála elmehet oda, ahova gondolom. Feltételezhetően sokan egyetértenek velem, amikor azt mondom, hogy így van rendjén.
Más.
Attila már fenyegetőzik. Azt hittem, hogy top négyes a manus. Lehet, hogy az lesz, de hogy nem pillanatnyilag érdemli meg, az biztos.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Üdv néked is!
Szépen összefoglaltad.
Danit már többen orcán verték volna, de ha megteszik, mehetnek haza. Érthető, hogy nem bántják. Már tudjuk, hogy a gyereke a gyenge pontja, ki lehetne készíteni verés nélkül is.
Sándor csak ezen a héten gazda. Hogy ki lesz a következő, azt nem tudjuk, de hogy vannak még, akikben nincs meg a szervező-irányítási képesség, az biztos.
Márk érdekes fazon. Kicsit mulya, kicsit szerencsétlen, de teszi amit rábíznak, szerintem lehetetlen összeveszni vele. Könnyen befolyásolható, és ebből még lehet gondja.
Ha a kialakult vélemény számít, akkor Dani elbukik a párbajon. Ha gyakorlati feladatok lesznek, akkor nem kizárt, hogy marad.
Érdekes, hogy szavazásról szó sem volt a műsorban. Lehet, hogy tényleg kétszemélyes verseny lesz a párbaj. Én Dórinak drukkolok, az biztos.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest