- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
SunMount3r #35 üzenetére
Van ezeknek egy topicja a fórumon. Meg volt ezen kívül valami blogbejegyzés is itt logouton vagy 5-6 éve, ami mindenféle ilyennel foglalkozott, de nem már találom.
Egy jó darabig használtam egy hasonló, de kicsit nagyobb, 5"-os, a gyártója által studiomonitornak nevezett Fluid audio C5 hangfalpárt. Szerencsémre nekem van alaplapi toslink kimenet, úgyhogy nem kellett konverterrel szenvednem. A magam részéről teljesen elégedett voltam velük. -
Csupingo
veterán
válasz
SunMount3r #48 üzenetére
Igen, félálomban nem vettem észre. Vagy egy olcsóbb hangkártya, amin van optikai kimenet? De ha zajosak ezek a megoldások, akkor más irányba kell sajnos nézelődni. Ha van rajta koax is, akkor nem jó egy olyan megoldás? Abban talán elektronika sincs pluszban.
-
Csupingo
veterán
válasz
SunMount3r #37 üzenetére
A legtöbb alaplapon vannak tüskék a digitális kimenethez, csak kivezetett csatlakozó nincs. Léteznek ilyen hátlapi csatlakozók. Valami ilyesmi, csak egy példa.
-
válasz
SunMount3r #35 üzenetére
Ha találsz még Google Cast Audio eszközt végkiárusításban érdemes megvenni. Hálózaton keresztül érhető el. Pécé és telefon vagy bármilyen hálózati hangforrásról ráküldhető a zene. Minőség veszteség nélküli az adatátvitel.
Az USB hang adatfolyamának hibáit nem kompenzálja egy D-D konverter. A Toslink kapcsolaton is átmennek az esetleges USB hibák. Adatátvitel esetében byte ismétlést kér a partner eszköz. Hangátvitel esetében a hibatűrés került előtérbe. Jó ez így a parasztnak, vidékre.
Alternatív lehetőség az Amazon Echo Dot használata. Hangminősége felülmúlja a Google audio cast képességeit. Bár ehhez minőségi hangforrás is szükséges. Alexa butítása miatt kevéssé kecsegtető ajánlat azok számára, akik nem akarnak pluszt fizetni az AI felkészültségű Alexáért.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
SunMount3r #35 üzenetére
igazabol ha a hangfal DACja erezhetoen jobb, akkor talan megeri szivni vele, de egy 120 euros hangfalnal erre nem vennek merget. marmint ameddig az alaplapi analog kimenet rendesen le van szeparalva.
[link] stereo hifis topikban jobban tudnak segiteni.
-
bambano
titán
válasz
SunMount3r #37 üzenetére
oké, akkor felteszek egy kérdést én is:
szerinted a hozzám közelebbi étterem ebédmenüje a jobb, vagy az, amelyik távolabb van?ha nem érted, elmagyarázom: egy nem specifikált étterem nem specifikált menüjét LEHETETLEN összehasonlítani egy másik nem specifikált étterem nem specifikált menüjével. még akkor is lehetetlen lenne, ha az egyik étterem menüje konkrét.
ugyanígy egy nem specifikált hangkártya d/a konverterének a minőségét, pláne, hogy neked az mennyire tetszik, nem lehet összehasonlítani ezzel a hangdobozzal, amiről (igen, rááldoztam) egy fél órányi guglizással se sikerült semmi értelmeset kideríteni. még annyit se, hogy d osztályú digitális erősítő van-e benne, és akkor az spdif jelét akár közvetlenül is ráküldheti az erősítőre, ebben az esetben nem igaz, hogy a hangkártya d/a-ja helyett a hangfal d/a-ja végzi az átalakítást, mert egyáltalán nincs d/a átalakítás, cserébe a hangzás (szerintem) hulladék. vagy analóg erősítő van benne, akkor a hangkártya d/a konvertere biztosan jobban fog szólni, mint egy himihumi 3 dolláros madeincsájna usb spdif konverter + az spdif + a hangfalba épített ócska konverter.
-
bambano
titán
válasz
SunMount3r #35 üzenetére
Az árukereső szerint 83-84 ezer körül van egy ilyen hangfal.
A cikk meg a hifi nem erről a kategóriáról szól.Ennyi pénzért egy ilyen hangfallal még lehetsz boldog (szerintem hallgasd meg vétel előtt), de ne legyenek álmaid arról, hogy most beléptél a hifibe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest