Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz SunMount3r #37 üzenetére

oké, akkor felteszek egy kérdést én is:
    szerinted a hozzám közelebbi étterem ebédmenüje a jobb, vagy az, amelyik távolabb van?

ha nem érted, elmagyarázom: egy nem specifikált étterem nem specifikált menüjét LEHETETLEN összehasonlítani egy másik nem specifikált étterem nem specifikált menüjével. még akkor is lehetetlen lenne, ha az egyik étterem menüje konkrét.

ugyanígy egy nem specifikált hangkártya d/a konverterének a minőségét, pláne, hogy neked az mennyire tetszik, nem lehet összehasonlítani ezzel a hangdobozzal, amiről (igen, rááldoztam) egy fél órányi guglizással se sikerült semmi értelmeset kideríteni. még annyit se, hogy d osztályú digitális erősítő van-e benne, és akkor az spdif jelét akár közvetlenül is ráküldheti az erősítőre, ebben az esetben nem igaz, hogy a hangkártya d/a-ja helyett a hangfal d/a-ja végzi az átalakítást, mert egyáltalán nincs d/a átalakítás, cserébe a hangzás (szerintem) hulladék. vagy analóg erősítő van benne, akkor a hangkártya d/a konvertere biztosan jobban fog szólni, mint egy himihumi 3 dolláros madeincsájna usb spdif konverter + az spdif + a hangfalba épített ócska konverter.

Új hozzászólás Aktív témák