Hirdetés
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
SunMount3r #37 üzenetére
oké, akkor felteszek egy kérdést én is:
szerinted a hozzám közelebbi étterem ebédmenüje a jobb, vagy az, amelyik távolabb van?ha nem érted, elmagyarázom: egy nem specifikált étterem nem specifikált menüjét LEHETETLEN összehasonlítani egy másik nem specifikált étterem nem specifikált menüjével. még akkor is lehetetlen lenne, ha az egyik étterem menüje konkrét.
ugyanígy egy nem specifikált hangkártya d/a konverterének a minőségét, pláne, hogy neked az mennyire tetszik, nem lehet összehasonlítani ezzel a hangdobozzal, amiről (igen, rááldoztam) egy fél órányi guglizással se sikerült semmi értelmeset kideríteni. még annyit se, hogy d osztályú digitális erősítő van-e benne, és akkor az spdif jelét akár közvetlenül is ráküldheti az erősítőre, ebben az esetben nem igaz, hogy a hangkártya d/a-ja helyett a hangfal d/a-ja végzi az átalakítást, mert egyáltalán nincs d/a átalakítás, cserébe a hangzás (szerintem) hulladék. vagy analóg erősítő van benne, akkor a hangkártya d/a konvertere biztosan jobban fog szólni, mint egy himihumi 3 dolláros madeincsájna usb spdif konverter + az spdif + a hangfalba épített ócska konverter.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest