- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
Hali!
Én is nemrég váltottam egy iweld "cukiforc"-ra, hezitáltam legyen-e erőssebb, de amennyit én használom, arra jó lesz ez is, 26.9K volt 2 év garival.
2.5 pálcával 70A, még életembe illen szép varratot nem csinyáltam(ez a gép érdeme).
A ketyere 78A-on tudja a 100%, lakatfogóval mérve a 115-120A tudja.
Javított szoftverrel kapható már.
Paneltárolási tippek:
Az előd:Ja igen egy normális fejpajzsra is beinvesztáltam szállítással együtt 17k
BLM V4Üdv Nagya
-
arnyekxxx
veterán
Én egy fapados stromo 250et vettem pár hónapja, kapu, kerités, kottaállvány, vízcsőhegesztés már volt vele sikeresen teljesítve úgy, hogy életemben most hegesztettem először. Teszkós elektródával aminél nyilván lehet jobbat is kapni.
-
-
Vladi
nagyúr
Szupi! Nekem is megjött a pajzsom, van inverteres hegesztő, satu, némi zártszelvény, szal holnap ha van időm akkor én is pálácát ragadok.
Viszont csak 7014-esek vannak, jóaz nekem acélhoz?
-
Szintén zenész. Elegem lett belőle, hogy a 22kg-os trafót úgy kell húzni magam után mit a szánkót ezért két hete megvettem ennek a gépnek a kistesóját a 150-est (140A max.). Jasic ARC-140 gépet szerettem volna mert az érzésre masszívabb, körbe sarokvédős, hordfüles és a kábelei is hosszabbak mint ennek de az sajnos helyben nem volt raktáron, csak ez. Namindegyjóleszezisakkor'. Elhoztam. Az inverter ívgyújtása egy álom az öreg trafóhoz képest viszont más hegesztésbeli különbséget nem vettem észre a két gép között. Olcsó, könnyű, hegeszteni lehet vele más nem érdekelt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy pár hónapja a kollégák javaslatára vásároltam egy iWeld PocketPower 170 inverteres hegesztőt.Körülbelül 5 kg...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest