Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
Hali!
Én is nemrég váltottam egy iweld "cukiforc"-ra, hezitáltam legyen-e erőssebb, de amennyit én használom, arra jó lesz ez is, 26.9K volt 2 év garival.
2.5 pálcával 70A, még életembe illen szép varratot nem csinyáltam(ez a gép érdeme).
A ketyere 78A-on tudja a 100%, lakatfogóval mérve a 115-120A tudja.
Javított szoftverrel kapható már.
Paneltárolási tippek:
Az előd:Ja igen egy normális fejpajzsra is beinvesztáltam szállítással együtt 17k
BLM V4Üdv Nagya
-
arnyekxxx
veterán
Én egy fapados stromo 250et vettem pár hónapja, kapu, kerités, kottaállvány, vízcsőhegesztés már volt vele sikeresen teljesítve úgy, hogy életemben most hegesztettem először. Teszkós elektródával aminél nyilván lehet jobbat is kapni.
-
Vladi
nagyúr
Szupi! Nekem is megjött a pajzsom, van inverteres hegesztő, satu, némi zártszelvény, szal holnap ha van időm akkor én is pálácát ragadok.
Viszont csak 7014-esek vannak, jóaz nekem acélhoz?
-
8th
addikt
Szintén zenész. Elegem lett belőle, hogy a 22kg-os trafót úgy kell húzni magam után mit a szánkót ezért két hete megvettem ennek a gépnek a kistesóját a 150-est (140A max.). Jasic ARC-140 gépet szerettem volna mert az érzésre masszívabb, körbe sarokvédős, hordfüles és a kábelei is hosszabbak mint ennek de az sajnos helyben nem volt raktáron, csak ez. Namindegyjóleszezisakkor'. Elhoztam. Az inverter ívgyújtása egy álom az öreg trafóhoz képest viszont más hegesztésbeli különbséget nem vettem észre a két gép között. Olcsó, könnyű, hegeszteni lehet vele más nem érdekelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Lexus, Toyota topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- DJI topic
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest