- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigyázzatok a jófogással!!!
- Internet fejlesztés országosan!
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
Hali!
Én is nemrég váltottam egy iweld "cukiforc"-ra, hezitáltam legyen-e erőssebb, de amennyit én használom, arra jó lesz ez is, 26.9K volt 2 év garival.
2.5 pálcával 70A, még életembe illen szép varratot nem csinyáltam(ez a gép érdeme).
A ketyere 78A-on tudja a 100%, lakatfogóval mérve a 115-120A tudja.
Javított szoftverrel kapható már.
Paneltárolási tippek:
Az előd:Ja igen egy normális fejpajzsra is beinvesztáltam szállítással együtt 17k
BLM V4Üdv Nagya
-
arnyekxxx
veterán
Én egy fapados stromo 250et vettem pár hónapja, kapu, kerités, kottaállvány, vízcsőhegesztés már volt vele sikeresen teljesítve úgy, hogy életemben most hegesztettem először. Teszkós elektródával aminél nyilván lehet jobbat is kapni.
-
-
Vladi
nagyúr
Szupi! Nekem is megjött a pajzsom, van inverteres hegesztő, satu, némi zártszelvény, szal holnap ha van időm akkor én is pálácát ragadok.
Viszont csak 7014-esek vannak, jóaz nekem acélhoz?
-
Szintén zenész. Elegem lett belőle, hogy a 22kg-os trafót úgy kell húzni magam után mit a szánkót ezért két hete megvettem ennek a gépnek a kistesóját a 150-est (140A max.). Jasic ARC-140 gépet szerettem volna mert az érzésre masszívabb, körbe sarokvédős, hordfüles és a kábelei is hosszabbak mint ennek de az sajnos helyben nem volt raktáron, csak ez. Namindegyjóleszezisakkor'. Elhoztam. Az inverter ívgyújtása egy álom az öreg trafóhoz képest viszont más hegesztésbeli különbséget nem vettem észre a két gép között. Olcsó, könnyű, hegeszteni lehet vele más nem érdekelt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy pár hónapja a kollégák javaslatára vásároltam egy iWeld PocketPower 170 inverteres hegesztőt.Körülbelül 5 kg...