Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon27
senior tag
válasz
IgnisFatuus
üzenetére
Lehet később jól jönne de Bios-t piszkálástól tartok,. hogy valamit elcseszek.(most megnéztem a Bios-t de inkább hagyom az időzítést)....
Ezért nálam minden automatán van. Ha később kevésnek érzem inkább veszek másikat... 
-
Dragon27
senior tag
válasz
IgnisFatuus
üzenetére
Engem az időzítés nem igazán foglalkoztat. Csak induljon a gép aszt kész

Lehet kipróbálom, de nagyon nem szoktam piszkálni a Bios-t //* -
Blackc0de
csendes tag
válasz
IgnisFatuus
üzenetére
Thx! Van különbség egy Kingston és egy HyperX között? Vagy szimplán csak a brand miatt vannak külön? (nem ismerem a cég ezen történetét) Ami a leírásodban szerepel memória, az miben különb?

-
válasz
IgnisFatuus
üzenetére
Az elég baráti.

Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezért nálam minden automatán van. Ha később kevésnek érzem inkább veszek másikat...