Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Proci64 tag Valaki tudna segíteni honnan tudok nem 15 napos verziót leszedni s60 5th verzióra...?tudom meglehet venni...de nem akarom  ismert torrent oldalakon csak a windows mobilos verziók vannak fent...a google ben sem tudtam a letöltésig eljutni egyik oldallal sem... ismert torrent oldalakon csak a windows mobilos verziók vannak fent...a google ben sem tudtam a letöltésig eljutni egyik oldallal sem... 
- 

Pumba3 tag Amikor először raktam fel, akkor mem. karira próbáltam és lefagyott a teló. Kikapcs-bekapcs után meghibásodott a mem. kari. Azt javaslom senki ne próbálja meg mem. karira felrakni  Akár hányszor megformázom mindig 30 mb a kapacitás és újraindítás után mindig "Hibás mem. kari" üzi fogad... 
- 

Pumba3 tag válasz  Quasi_modo

üzenetére Quasi_modo

üzenetéreA gép nem látja a memóriakártyát, de a formatot megcsináltam a telefonon. Format előtt azt írta "Hibás mem.kártya" Most látja és tudja is használni, de mindössze 30 mb-osnak látja... a 4 gb-os gyári kari... 
- 

Quasi_modo nagyúr válasz  Napfénysüti

üzenetére Napfénysüti

üzenetére
- 

Napfénysüti nagyúr Hehe, most kaptam az emailt az SPB-től hogy kijött az új S60-as MS 3.5.5.  
- 

Pumba3 tag Memóriakártya problémámra van valakinek ötlete? 
- 

A nokiaprogramok.hu oldalon ha rákeresel, hogy SPB Mobile Shell, akkor ott találsz pár cuccot hozzá. Aztán annyi az egész, hogy a telefon memóriakártya other mappájában csinálsz egy SPBshell mappát, és oda teszed a megfelelő fájlokat. 
 Mondjuk ami nekem van, az egy sima sis telepítő, szóval elintézi maga.A részleteket is megtalálod ott, van neki külön fórumtéma is. 
- 

Napfénysüti nagyúr Nem is néztem hogy Symbianra is van SPB MS.  Ez a felület azért sokat dobhat ezen a rendszeren is. WM alatt sokáig használtam és rendkívül testreszabható szimpatikus felület. Ez a felület azért sokat dobhat ezen a rendszeren is. WM alatt sokáig használtam és rendkívül testreszabható szimpatikus felület. 
- 

Inarus addikt válasz  Quasi_modo

üzenetére Quasi_modo

üzenetére"Igaz más a vas." 
 Enyhén...   
- 

BiP nagyúr Pár napja találkoztam vele, tetszettek a videók. Nem tudtam, hogy van belőle trial, így most biztosan kipróbálom. 15napot megér. 
- 

dionaea őstag Nekem nem eszi az az akksit egy fikarcnyival nem merül gyorsabban. Amikor merült valami program kavart be de annak köze nem volt a shell hez. betöltés olyan 15sec, de ez csak mikor újra inditom a telót. amúgy gyors mint vllám. bármi proggi elinidtása shellből gyorsan megy. nem erőgépen hanem 5800 n.Aki szidja a symbiant megértem de annyira nem xar hogy csak a lúzerek használnák. Shell beta val voltak gondok de mivel nem. Most teljesen jól megy. Aki megunta symbiant annak a shell okozhat pár örömteli percet, ezzel a tube tényleg tleefonként használható. 
- 

SEFAN84 aktív tag Ennek a proginak régebbi verzióját használtam.Nagyon jó,meg minden,de zabálja az akksit.Inkább puritán kezelőfelületet használok,de így jó fél nappal tovább bírja a Vivazom. 
- 

Pumba3 tag Fejlemény: Telefon gyári fájlkezelőjében megnéztem, beléptem a mem. kártyába és csak egy "Hibás memóriakártya" felirat jött elő. Nincs nálam adatkábel épp.. De szerintetek meghalt teljesen a kari vagy lehet vele kezdeni valamit? 
- 

Pumba3 tag Üdv. Nekem egy kis hiba történt telepítés közben... lefagyott a teló. Akksi ki majd bekapcs és újrapróbálkoztam. Fel is rakta rendesen, fut is rendesen és nagyon tetszik is! Köszönet érte  De a hibaüzi óta a telefon nem látja a memó kártyát. Úgy érzékeli, hogy benne van, de róla semmit sem lát, bele sem tudok menni. Ötlet? Nokia 5530 De a hibaüzi óta a telefon nem látja a memó kártyát. Úgy érzékeli, hogy benne van, de róla semmit sem lát, bele sem tudok menni. Ötlet? Nokia 5530Üdv. Pumba3 
- 

Kleroo veterán Én eddig csak Gdeskkel szenvedtem. 
 Nem is hallottam erről. feltettem, és eszméletlen jó!!!!!!!(pedig nem tettem fel semmilyen skint)
 Full trendivé,naprakésszé teszi a telót.Ha pedig megunom a csilivilit,kikapcsolom a francba.
 Én most a 3.05-t tettem fel. 5800 v50 rengeteg softwarrel,agyontelepítve, de mégis tükörsimán baromi jól fut. szinte gyorsabb mint a gyári cuccok. Meglepődtem milyen gyors. mintha gyári lenne 
 Nagyon ajánlom mindenkinek
- 

fairi őstag válasz  RepeatSector

üzenetére RepeatSector

üzenetérehalott teljesen,gyenge hardverek( 200hz-es procik,kevés ram),, egyre kevesebb user.. 
 pénzkidobás ráfejleszteni...
 az h van pár fanatikus,nem fogják kedvetekért portolni utána optimalizálni( uiq gépekben nem kétmagos snapdragon fut)
- 

üzenetére Quasi_modo

üzenetére23mp csak a shell újra behozása.  Jól van na, nem hangzik olyan drasztikusnak. Jól van na, nem hangzik olyan drasztikusnak. 
- 

dionaea őstag felejtsd. de a shell jól megy touchon 
- 

hemaka nagyúr fejetsük már el végre a symbiant touch-on... 
- 

kaller1 veterán válasz  RepeatSector

üzenetére RepeatSector

üzenetéreCsináljátok már meg uiq 3-ra is 
 Egy régen kihalt platformra?
- 

RepeatSector senior tag Nálunk annó minden windows mobile alapú cuccon ez futott 
 Csináljátok már meg uiq 3-ra is please vagy valami normális felületet mert a gdesk eléggé unalmas
- 

dionaea őstag Nagyon jó lett a shell nekem fut egy ideje és semmi bajom vele. Mindenkinek ajánlom 
- 

üzenetére Quasi_modo

üzenetére"Addig tedd oflline-ba." 
 Végülis jogos, de LOL! 
- 

X Factor addikt 5230-ason használom is, teljesen testre szabva, mútkor találkoztam haverral, ugyanilyen telója van, amikor látta elsőre köpni nyelni nem tudott  
- 

végre nem fagy rommá úgy néz ki egész használható 
- 

Inarus addikt Rögtön egy kérdés: A főképrenyő felső csíkját el lehet tüntetni? 
 Amúgy a témaváltást kicsit nehezen viseli... Remélem nem futok bele olyanba, hogy téma betöltése közben hívnak... 
- 

Inarus addikt Végre rávettem magam, hogy 5 percnél tovább próbálgassam. Az első reakcióm: "VÁÁÁ! Mi történt a telefonommal?!"  Rég használtam már shellt. Ahhoz képest elég gyors. Rég használtam már shellt. Ahhoz képest elég gyors.
- 

expander senior tag memoriaproblemak szerencsere nincsenek ezzel a telefonnal, a 2uj widget meg a kisebb eröforrasfelhasznalas melett tud meg valami ujat ? 
- 

tibka20 csendes tag Én omnián használtam és ott nagyon jó volt  jobb mint bármelyik today téma. jobb mint bármelyik today téma.
- 

AS félisten Samsung HD-n megy legjobban  
- 

MarQs senior tag Wow! Mindez kisebb rendszerigény mellett?? 
 Lehet, hogy tényleg megéri azt a 30 dodót? 
- 

David75 őstag Erre a platformra kell is ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ismert torrent oldalakon csak a windows mobilos verziók vannak fent...a google ben sem tudtam a letöltésig eljutni egyik oldallal sem...
 ismert torrent oldalakon csak a windows mobilos verziók vannak fent...a google ben sem tudtam a letöltésig eljutni egyik oldallal sem... 

Ez a felület azért sokat dobhat ezen a rendszeren is. WM alatt sokáig használtam és rendkívül testreszabható szimpatikus felület.
 Ez a felület azért sokat dobhat ezen a rendszeren is. WM alatt sokáig használtam és rendkívül testreszabható szimpatikus felület. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)