Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
nem értem a méretet.
mm-ben add meg légy szíves mind a 3-at.
én 1x szalagot vettem. mert a méretet jól kiadta. viszont az fel van tekerve, kvázi így nem egyenes...
azóta lemezből vágatok.
viszont ha vastag kell, akkor mindenképp rúdból érdemes.
érthetőbben. vékony anyagot ha széles, rúdból nagyon drága.
a vastagot pedig lemezből nem érdemes levágatni.
asszem érthető.
ezért adj meg egy pntos 3d-s méretet...a különbség az ötvözetben van. de sosem foglakoztam a számokkal. elvileg minél puhább, annál jobban kenődik fúrásnál, de jobban vezeti a hőt.
egy ideig még értettem, hogy minél nagyobb mg, asszem annál keményebb. de tök mindegy, mert úgyis örülsz, ha van kellő méret, nem az ötvözet milyensége köt majd le....(#179) zuchy
15-20 mmm-re vastagságra gonolt szerintem.
csak az nem világos, hgy a 2 nm milyen arányban jönne ki nála.
mert az a nem mindegy, hogy rúdból kijönne,. vagy 1000x2000-es lemezre gondolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Videókártyák
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest