Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsa72
újonc
Nem akarták adni a 20 megát csak sikerült elintéznem.Mert hogy nem fog menni nálam , de én úgy voltam vele,hogy ,ha, csak 16-18 mega a sebességem az is megfelel,mert még is jobb mint a 10. Amit kínáltak.És csak 500Ft az előfizetői díj különbség.Ez pusztán szerencse hogy stabil a vonal, már több mint egy napja megy
.Egyébként 1,5 Km a központ,a szerelő a házam előtt lévő karón 22megát mért.Szűrő nincs be építve, a házon belüli vezetékezés rendben van. A 321B-vel csak a hibás vivőket akartam kiszűrni hogy esetleg javuljon a vonal.
-
csacsa72
újonc
Köszönöm a választ.Akkor nem kísérletezek tovább. Azért berakok egy képet.Este 6 -után általában a Noise Margin Down leesik 3-4 közé, ilyenkor a Attainable Rate 18-19000 körül van, de az Actual Rate Down marad ezen a sebességen. Reggelre helyre áll és ezeket az értékeket mutatja , és nem szakad meg a vonal , aminek örülök,de azért aggasztó.
Üdv Csaba -
csacsa72
újonc
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ezzel a modemmel (dsl-321B) 20/1 VDSL vonalra is lehet csatlakozni ? Mert nekem nem sikerül.
Üdv Csaba
Új hozzászólás Aktív témák
- SHADOWBLAZE nevű felhasználó egy CSALÓ
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest