- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr-Pamacs
senior tag
Sziasztok
Olyan gondom lenne hogy szakadozik (router szerint van kapcsolat csak adatforgalom nincs) a netem kb 2 hónapja. Hívtam a T-online-t elvileg találtak egy hibát amit javítottak, de ugyan úgy szakadozik.
Egy D-link 321B modem és egy Tp-link WR941ND (v5) router van.Egy időben ha megszakadt a netem akkor a routerbe se tudtam belépni (vagy csak nagy nehezen, sokadik próbálkozásra). Ha újraindítottam a routert a felületén keresztül akkor helyrejött és bírta 2-3 órát. Mostanában már normálisan működik a router felülete a kapcsolat szakadásakor, és egy sima újracsatlakozás általában segít. De van hogy csak a két eszköz teljes áramtalanításával működnek normálisan.
Max 3 éves mind a kettő, gyári firmwarekkel. A routeren a legfrissebb fw van.Ki lehet valahogy zárni hogy melyik hibázik (anélkül hogy kikötném a routert a sorból)? Esetleg nem is nálam van a hiba hanem a hálózat rossz? '87 körül csinálták itt a hálózatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Gumi és felni topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest