Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr-Pamacs
senior tag
Mint kiderült a hálózatban is volt probléma, és a modem egyik értéke sem volt megfelelő (ADSL, és nem ADSL2+- os, így valami érték nem ment el 512-ig), így a sebesség sem volt meg aminek meg kellett volna lenni. Végül is egy 360R T1E-s modem lett és teljes vezeték csere a leágazástól a modemig.
Köszi a segítséget!
-
Mr-Pamacs
senior tag
A helyzet a következő: az új routerrel is szaggatja a netet. Most felhívom a szolgáltatót hogy vizsgálják ki, ha nem találnak semmit akkor modem csere lesz.
Ez jó lesz modemnek?
[link] -
Mr-Pamacs
senior tag
Nem új a modem, kb 2 éves. Amit még észrevettem hogy amikor megszakad akkor az összes led világít a routeren kb 3 mp-ig. A modemé pedig nem villog. Először rendelek egy routert, (úgyis elfér a lakásban, legalább tudunk majd nyársalás és bográcsozás közben netezni
). Aztán ha nem javul akkor jön egy új modem. Az ilyen használt cuccoknak nem vagyok a híve így inkább új lesz. Az ár sem nagyon számít mert le tudom írni ktg ként. Szóval inkább veszek drágábbat csak legyen normális, megbízható, hosszú élettartamú. Még így is a 360-ast ajánlod?
-
Mr-Pamacs
senior tag
Ajánljatok pls valami normális modemet mert megőrjít hogy fél óránként megszakad...
-
Mr-Pamacs
senior tag
Sziasztok
Olyan gondom lenne hogy szakadozik (router szerint van kapcsolat csak adatforgalom nincs) a netem kb 2 hónapja. Hívtam a T-online-t elvileg találtak egy hibát amit javítottak, de ugyan úgy szakadozik.
Egy D-link 321B modem és egy Tp-link WR941ND (v5) router van.Egy időben ha megszakadt a netem akkor a routerbe se tudtam belépni (vagy csak nagy nehezen, sokadik próbálkozásra). Ha újraindítottam a routert a felületén keresztül akkor helyrejött és bírta 2-3 órát. Mostanában már normálisan működik a router felülete a kapcsolat szakadásakor, és egy sima újracsatlakozás általában segít. De van hogy csak a két eszköz teljes áramtalanításával működnek normálisan.
Max 3 éves mind a kettő, gyári firmwarekkel. A routeren a legfrissebb fw van.Ki lehet valahogy zárni hogy melyik hibázik (anélkül hogy kikötném a routert a sorból)? Esetleg nem is nálam van a hiba hanem a hálózat rossz? '87 körül csinálták itt a hálózatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Filmvilág
- Analóg fényképezés
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest