- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talala
senior tag
Sziasztok, bar másik topikba kérdeztek véleményt, bemásolom ide is talán valakinek hasznos lesz.
30 körül sikerült vennem egy TEFAL EASY FRY XXL EY701D15-öt. Főként a mérete miatt választottam. Az előre programozott opciókat nem használtam még, valószínűleg nem is fogom. Jelez , ha kész és lehet beállítani plusz jelzést, pl mikor meg kell forgatni amit sütünk.
Szeretem, amiket eddig sütöttem benne mind igen gyorsan és jól elkészült. Csirke, burgonyakrokett, bundás kenyér, rántott sajt (fagyasztott), melegszendvics, sütőtök stb. Sokan negatívumként említik, hogy nincs plusz kivehető kosár aminek az oldala kivágott. Én külön örülök neki, hogy nincs. A levegő így is jól kering, ha olyat süt az ember rázni/forgatni úgy is kell. Viszont szerintem ezt könnyebb takarítani mint aminek az oldala rácsos. Sütés után 1x áttörlöd nedvessel, 1x szárazzal és kész. Mosogatógépben papírja szerint nem mosható, ha ez számít. A bevonat eddig hibátlanul ellátja a feladatát, semmi nem égett/ tapadt oda amit kapargatni kellett volna. Az alsó rács kicsit vékony, kisebb erővel hajlítható. Gondot nem okoz, eltőrni nem fog. Nekem enyhén deformáltan érkezett, könnyen ki tudtam egyengetni.
Ennyi pénzért nekem nagyon bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Politika
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Samsung G6 OLED 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Kedvező ár! HP Probook 455 G2 laptop (15,6/AMD/8GB/500HDD)
- Kedvező ár! Acer Aspire 7750G laptop (17,3HD+/I3-G2/8GB/500HDD/Magyar/AkkuX)
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest