Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talala
senior tag
Sziasztok, bar másik topikba kérdeztek véleményt, bemásolom ide is talán valakinek hasznos lesz.
30 körül sikerült vennem egy TEFAL EASY FRY XXL EY701D15-öt. Főként a mérete miatt választottam. Az előre programozott opciókat nem használtam még, valószínűleg nem is fogom. Jelez , ha kész és lehet beállítani plusz jelzést, pl mikor meg kell forgatni amit sütünk.
Szeretem, amiket eddig sütöttem benne mind igen gyorsan és jól elkészült. Csirke, burgonyakrokett, bundás kenyér, rántott sajt (fagyasztott), melegszendvics, sütőtök stb. Sokan negatívumként említik, hogy nincs plusz kivehető kosár aminek az oldala kivágott. Én külön örülök neki, hogy nincs. A levegő így is jól kering, ha olyat süt az ember rázni/forgatni úgy is kell. Viszont szerintem ezt könnyebb takarítani mint aminek az oldala rácsos. Sütés után 1x áttörlöd nedvessel, 1x szárazzal és kész. Mosogatógépben papírja szerint nem mosható, ha ez számít. A bevonat eddig hibátlanul ellátja a feladatát, semmi nem égett/ tapadt oda amit kapargatni kellett volna. Az alsó rács kicsit vékony, kisebb erővel hajlítható. Gondot nem okoz, eltőrni nem fog. Nekem enyhén deformáltan érkezett, könnyen ki tudtam egyengetni.
Ennyi pénzért nekem nagyon bevált.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest