- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talala
senior tag
Megérkezett a TEFAL EASY FRY XXL EY701D15. Eredeti áron automatikus visszaküldés lett volna, gagyi müanyagos érzetet kel. Egy ilyen készülék sem ér 40-50 ezret, osztom a véleményt miszerint a legolcsóbb legnagyobbat kell venni (igény szerint persze).
A mérete miatt 27et nekem megért (eddig így gondolom), Végzi a dolgát, nem túl hangos. Jó a külön beállítható jelzés fordítás/rázás miatt. Az előre beállított programokat kétlem, hogy sokat fogom használni.
-
erdey_a
addikt
szerintem az az airfryer a legjobb, amelyik a legnagyobb és ár\méret aránya a legjobb.
tele van már a piac ilyen gépekkel, nem bonyolult 25-35e forint környékén venni egyet.
én, ismétlem én, soha nem vennék se tefal, se xiaomi gépet, de ebben több az emóció mint a racionalitás.
a xiaomi nálam túltolta, hogy ilyen márkanévvel a sz@rtól a repülőig mindent is kapni, a tefal tetszik, de ugyanez a tudás kapható olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest