Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz Ajándékok #3483 üzenetére
Tisztítást ki kell tapasztalni áztatás az sokat segít az biztos
Én ha mosom mert megmondom őszintén hasáb sütés után én csak el szoktam törölni, akkor úgy kezdem hogy mosogatószer sok és bojler meleg víz kb fél / egy óra áztatás, utána szivaccsal lejön minden
Persze ha elején nincs eltakarítva és csak egymásra rakódnak a rétegek utána már nehézDe amúgy a rácsos kosarút nehéz takarítani az információk alapján, ezt a képet találtam példának[link]
De amelyiknek lemez perforálva az könnyebb takarítani, ezt a képet találtam példának [link]Ezeket a képeket most lőttem kb másfél órája
10perc sütés után első rázásnál
Jól látható hogy a felső hasábok már pirulnak [kép]
Megrázva hogy az alsók felülre kerüljenek, és látható hogy szinte még csak ki vannak olvadva [kép]
És ez így megy végig a teteje sül ami lejjebb van az nem, és ami már majdnem megvan sülve lejjebb az meg szárad, sokszor kell rázni hogy egyenletes legyen
Én ott ülök mellette és addig pörgetem a douyin-on a videókat hogy teljen az idő, pl [link](#3485) Fandango
Érdemes jól körbejárni hogy melyik legyen, hogy ne járj úgy mint én, én nagyon bánom hogy ezt vettem, mai fejemmel két kosarút négyzet alakút vennék
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest