Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Igen, drágább... Mindenesetre ez már jóval vállalhatóbb ár az olyan itthoni vásárlóknak akiknek valamiért nem megy a külföldről rendelés (pl.: bankkártya, nyelvtudás, stb... - habár az angol nyelv ismerete szerintem egyre inkább elengedhetetlen lesz, nem úgy mint mondjuk 20-30-40 éve, fizetni meg már bármilyen kártyával lehet, így leginkább csak azt tudom felhozni hogy félelem a postán való eltünéstől, vagy az azonnal kell faktor-).
Este ha ráérek lehet hogy kiszámolom hogy az itthoni árakhoz képest mennyit spóroltam a game.co.uk-s rendelésekkel, úgy hogy a cdgalaxis-konzolstudio-576 árai közül a legolcsóbbat fogom alapul venni...
szerk.: Nekem is így hirtelen a Warcraft 3 + TFT, Civ4+kiegek, ill. Heroes V rémlik ami a legújabb patch-csel nem kér már lemezt...
-
adalbert1
veterán
Persze webshopnál pl. nem kell üzleteket bérelni, ami azért szerintem jelentős plusz költség lehet... (ill. kíváncsi lennék hogy a CD Galaxis mennyiért bérelheti ott a Múzeum krt.-on azt az üzletet).
szerk.:
Hogy az eredeti témához is szóljak: Nekem nagyon nem tetszik ez a fajta hozzáállás, amit jelenleg az Ubisoft képvisel. Remélem a fejlesztők nagy többsége nem mozdul el ebbe az irányba... Mindenhol van net ahol játszanék, tehát nem az zavar hogy képtelen lennék futtatni az adott játékokat, hanem az elv maga.
Szerencsére pár régebbi játéknál az utolsó patch-ekkel megszünt a cd kérése is (ami szintén elég kényelmetlen), remélem ez a védelem is hasonlóan fog járni idővel... -
Wolverine
félisten
Ennek alapvetően két oka van: itthon magasabb az adóterhelés (a közvetlenül az árura vonatkozó, és a közvetett - pl. alkalmazottak bére - is), illetve magasabb a szállítási költség is Magyarországra, mint Nagy-Britanniába (lévén az USA-ból általában a britekhez vagy a hollandokhoz, franciákhoz, németekhez szállítanak, és utána terítik a kisebb piacokra, mint Magyarország).
-
Shufny
őstag
Én is azért mondtam, mert nemrég 2x is alám licitáltak
. Ráadásul előrendeltem, és ahhoz képest adták olcsóbban. Néztem olyan árakat is, amik egyébként nem érdekelnek, csak a viszonylat, de sokszor egy az egyben annyiért adják. Néha meg mondjuk 7000 helyett 8000 -ért. Ez szerintem teljesen jogos, mert még tőlük ma megkapod, UK -ból nekem 2 hét volt kb a szállítás az elmúlt 5 alkalommal.A többire írtam, hogy személyes tapasztalat nincs. A lényeg annyi volt, hogy úgyanúgy beülsz meginni egy sört, hiába dolgozol 20x annyit érte mint, aki nyugat EU -ban lakik. Ezt mindenre el lehet mondani, tehát szerintem rossz érv.
-
Shufny
őstag
CDgalaxis pont, hogy el kezdett versenyezni a britt árakkal. Előttem is mondták már, hogy a műszaki cikkek drágaságáról a sokkal nagyobb adónk tehet. Ráadásul a kereslet is kisebb rá itthon. Szóval a VGA még kifejezetten jó árban van itthon. Drágább, de mindig ugyanannyival. Ellenben a felsőkategóriás hangcuccok vagy beszerzhetetlenek, vagy nevetségesen drágák (értsd. legalább 2x annyi mint külföldön átszámolva).
Aztán, ha már itt tartunk, hogy azért nem veszem meg, mert nem úgy keresek mint kint. Az a része mindig elfelejtődik, hogy rengeteg dolog sokkal olcsóbb nálunk. (Kaja, lakás fenntartása, bár ezzel nem vagyok teljesen tisztában, pár külföldön élőtől hallottam, lehet csak pont rossz helyen laktak). Szóval ez szerintem egy elég bugyuta érv, mert mindig is így volt, hogy a világ különböző pontjain máshogy működnek a dolgok, és nem véletlenül. Próbálnál meg máshol túrórudit enni
-
-
Giot
addikt
Igen igen de a játékok esetében nagy hatása van a reklámoknak. Pld NFS széria szénné reklámozták és sokan bedőltek hiába soxor csak rókabőr volt. Igen ez negatív példa. De működik, és ezt a marketingesek tudják a legjobban és egy akkora pénzes cég mint pld az EA vagy az Ubi ki nem hagynák. Persze a kicsik is csinálják csak kicsibe.

-
Scholes9
nagyúr
Én még mindig a Blizzard féle Battlenetet tartom értelmesnek, mivel azt nem lehet feltörni. Lásd pl WoW: hiába van tört WoW is, az egy hulladék az eredetihez képest, fel sem tudom fogni, hogyan lehet törtön játszani vele...és akinek csak egy csepp esze is van és kipróbálta mind2-t csak az eredetit választja

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Formula-1
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Subaru topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

. Ráadásul előrendeltem, és ahhoz képest adták olcsóbban. Néztem olyan árakat is, amik egyébként nem érdekelnek, csak a viszonylat, de sokszor egy az egyben annyiért adják. Néha meg mondjuk 7000 helyett 8000 -ért. Ez szerintem teljesen jogos, mert még tőlük ma megkapod, UK -ból nekem 2 hét volt kb a szállítás az elmúlt 5 alkalommal.