Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
zippofcy
üzenetére
Őszintén: kit érdekel a poligonszám, ha amit kapunk, az kellően hangulatos? Gondolj bele: 2004-ben el voltunk ájulva a realisztikus grafikától, amit a Doom 3 vagy a Far Cry jelentett. ma mindkettő erősen túlhaladott és korszerűtlen... A WoW viszont ugyanolyan élvezhető maradt, és az apró tweakek, amik a BC-vel vagy a WotLK-kal jöttek, jót is tettek neki. (nem mellesleg ugyanazzal a konfiggal játszom gyakorlatilag 2005 óta, csak a 9800SE -> 6800 -> X800XT PE váltás történt meg...
) Ráadásul mind a BC-s, mind a WotLK-területek magasabb poligonszámúak, és amit eddig láttam a Cataclysmből, az se lesz csúnya. Pl. nézd meg ezt. Megmondanád, hogy a WoW-ból van? 
szerk: vazze, HaaS, elfelejtettelek
A DnDO-val nem játszottam, arról nem tudok nyilatkozni sajnos. -
Wolverine
félisten
válasz
zippofcy
üzenetére
A WoW rondaságával vitatkozhatnék

-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Olyan van, ahol nincs kötelező havidíj, de ott korlátozva vagy a fejlődésben (pl. Warhammer Online, Global Agenda, és ilyesmi lesz a hamarosan megjelenő All Points Bulletin is). Az eleve ingyenes MMO-k meg mikrotranzakciós módon, item mallokkal tartják fent magukat.
A HaaS által említett Guild Wars azért nem jó példa, mert az nem MMO; a világ legnagyobb része nem nyílt terep, ahol rengeteg játékos futkározik, hanem instance-olt zónák érhetőek el, ahol egyszerre kevesebben vannak, így ott kisebb a szerverterhelés is. A GW2 már valós MMO lesz, de annak a finanszírozásáról én még nem láttam konkrétumot.
-
Wolverine
félisten
Ennek alapvetően két oka van: itthon magasabb az adóterhelés (a közvetlenül az árura vonatkozó, és a közvetett - pl. alkalmazottak bére - is), illetve magasabb a szállítási költség is Magyarországra, mint Nagy-Britanniába (lévén az USA-ból általában a britekhez vagy a hollandokhoz, franciákhoz, németekhez szállítanak, és utána terítik a kisebb piacokra, mint Magyarország).
-
Wolverine
félisten
Mivel nem érdekel sem a Settlers, sem az Assassin's Creed, így nem néztem meg, mi van feltüntetve a dobozán vagy a kézikönyvében - de jó eséllyel beleírták, hogy milyen esetekben nem lehet játszani. (a korábbi ingyen játékok régebbi Ubisoft-játékok voltak
)
Egyébként az ilyen nem tervezett leállások miatti kártalanítást jellemzően mindenki megkapja, akit érinthetett - függetlenül attól, hogy akkor valóban akart-e játszani. (nem a legjobb példa, de a szolgáltatás jellege miatt analóg: a WoW-nál az utóbbi 5 évben cirka 15 napnyi ingyen játékidőt kaptam már szerverleállások miatt... igaz, ezek nagy része az első násfél évben jött össze, azóta stabilnak mondható a rendszer) -
Wolverine
félisten
És hardcore gamer lennél?
Ezt azért kétlem. (hardcore alatt azt értem most, aki naponta több órát játszik akár single-ben, akár multiban)#88: mert nem csak kódokat kell letöltened a szerverről, hanem NPC-k helyét, mozgását és textúráit, épületek vagy tárgyak helyét és textúráját; olyan dolgokat, amit csak egy komplett szerveremulátorral lehetne megoldani és úgy sem biztos, hogy sikerül.
#97: verd a netszolgáltatódnál az asztalt, hogy csinálja meg rendesen a szolgáltatását.
#123: a játékok fejlesztésének költségei az utóbbi 5-6 évben durván megnőttek, és ezt is ki kell termelni. Persze az olcsón kihozható játékok is léteznek; lásd az indie game-ek a Steamen, a Zynga Facebook-flashjátékai, vagy mondjuk a Plants vs. Zombies... bizony, egyik sem Crysis, AC vagy CoD.
A többi megjegyzésre meg sajnos azt kell mondjam, hogy nem a 70-80k-s fizetéssel rendelkező magyar felhasználó a célközönsége a játékoknak. Lehet sírni, de játszani luxus; ugyanolyan hobbi, ahogy a veterán autó építése, a fafaragás vagy a festés... és ugyanúgy vannak költségei.
Amúgy az Ubisoft is kipróbálta, hogy védelem nélkül jelentetett meg játékot (Prince of Persia)... és utána mégis visszatértek arra, hogy valami kell. Adjátok össze, miért született meg ez a döntés. -
Wolverine
félisten
Nem feltétlenül - a netkapcsolat gyakorlatilag olyan alap dologgá vált a jobb helyeken, mint a vezetékes víz vagy a villany. (és elég kevés embert ismerek, aki egy isten háta mögötti faluban és emellett HC gamer is...)
szerk: #3: azért egy ilyet eléggé nehéz feltörni anélkül, hogy meg ne szereznék az Ubisofttól a szerveroldali programot; és az valószínűleg nem fog megtörténni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Formula-1
- További aktív témák...
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) Ráadásul mind a BC-s, mind a WotLK-területek magasabb poligonszámúak, és amit eddig láttam a Cataclysmből, az se lesz csúnya. Pl. nézd meg
A DnDO-val nem játszottam, arról nem tudok nyilatkozni sajnos.

Ezt azért kétlem. (hardcore alatt azt értem most, aki naponta több órát játszik akár single-ben, akár multiban)