Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zippofcy
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Inkább ne, polygonszegénységben csak a Warcraft3hoz mérhető, ami meg már kijövetelekor se volt szép.
Egyezzünk ki abban hogy 2005-ös hardverekre nem lehetett szebbet írni úgy hogy sok játékossal a képernyőn is elbírja. Emlékszem anno le kellett cserélnem a komplett gépem egy A64-re + 6800as Geforce-ra, mert a tbirdöm + 9700as ATIm nem bírta a CS:S-t meg a WoWot konstans 35 fps felett 1024-ben.
De azóta lett nekünk legalább egy tucat Unreal3 engines játékunk, hogy a Far Cry 1-2, Crysis, Crysis Warhead vagy MMORPG fronton az AoC, Aion-ról nem is szólva.
(Vagy a Dirt2, BC2, lehetne folytatni napestig)Attól még hangulatilag a legjobb volt, néhány valóban eredeti questtel (kedvencem az volt mikor meg kellett ijeszteni néhány NPCt vmi kis robot yetivel
... are we there yeti vagy mi volt a címe, jéé télleg minden szarra emléxem
) de én MMORPGvel is maximum addig játszok míg felfedezem a világot, stb, a grindelés, az insták monoton ismételgetése a dropok reményében, a napi több óra PvPzés (én vagyok a faszagyerek merlenyomtam a háromezerháromszázharminc HPmmal és kilencszáznyolvannyolc melee-mmel a hupikék zakócskámban) totál hidegen hagy, azokat meghagyom a kockáknak.
Grindelést a DAoC pygmizéskor untam meg, a questezést meg a WoWban![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
PvPt a CSben
Aiont 4600-ér megvenném mer télleg szép, annyit megér. De a világot nagyjából megnéztem tört szerveren, szvsz nincs olyan hangulatos mint a WoW vagy a LotRO jobb részei. Meg ahogy mar fentebb kifejtettem, az MMORPGket egyfajta élet- és egyéb játék pótléknak tartom, pláne egy bizonyos játékidő elérése után (persze ha úgy fogjuk fel hogy igazából egy IRC kliens amivel chat közben még játszhatsz is, az más
)
De ahogy a többség játssza (nem olvasok el semmit mer úgyse értek belőle kukkot se, instákat PL-el csinálom meg mer arra van a klán, csak minél gyorsabban érjem el a max szintet aztán minél gyorsabban a max geart aztán itt a kieg újra a max szintet újra a legjobb geart ...) na az télleg szánalmas. De a saját életüket pocsékolják el, nem az enyémet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HaaS
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Szerintem folytassuk priviben... ha mindkét játékkal játszottál (DDO, GW), akkor nem mondhatod, hogy az egyik MMO, a másik meg nem... nem, mintha érdekelne, hogy hívod őket, de semmi különbség. Ám. Én tapasztalatból beszélek.
(A fizetés módja a MMO-nemMMO esetben lényegtelen.)szerk: DDO: szintkorlátozás nincs, pontok meg lassan, de gyűlnek.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
Mert nem olvasol sűrűn Gamepod-ot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A hivatalos oldalon is fent van a F.A.Q.-ban:
Will there be a subscription fee for Guild Wars 2?
Nope. Like the original Guild Wars, there will be no subscription fee for Guild Wars 2. You just buy the game and play it online without paying a monthly fee.
dabadab: Arra azért ne számíts, hogy párezer forint lesz a GW 2, szerintem egy teljes árú játék árát elkérik majd érte a megjelenéskor.
-
FefeeX
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
Bedurvul a DRM, küldeni kell majd a több megás adatokat, mit gondolsz milyen szerverpark kell játékonként ehhez? Főleg mondjuk mikor x megveszi maxért, leáll a szerver mikor x próbálja használni. Lemegy az ára 5ödére, megveszi 10x, ha annak csak a fele akar felmenni, az Ubi szervernek annyi.
-
Dany007
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
Na, mondjuk egy Hawks bizony szép kárpótlásnak, szó se róla.

A wow-os példát értem, de az azért nem jó, mert ott a játékidőt veszed meg folyamatosan. Előfizetsz stb... Ergo ott simán lehet kompenzálni az embereket ajándék napokkal. Viszont egyéb rendszerben erre nincs lehetőség. Elvégre elvileg korlátlan játékidőt vásároltam.
Ettől függetlenül nekem inkább elvette a kedvemet az ilyesfajta játékvásárlástól. Még jó, hogy a TDU2 nem Ubis
Ahogy feljebb is írták engem már eleve a tudat zavar, hogy függök egy rajtam teljesen kívülálló dologtól. TDU-ban meg sok másban legalább offline lehet játszani, ha épp úgy adódik. De pl. ott is vannak apróbb leállások, szakadások. Ami igen kellemetlen tud lenni mondjuk egy ~ 200km-es ~ 40perces futam közben amikor egyszer csak disconnected...
Aztán az ember próbálkozik visszalépni, ha nem megy, hát üsse kő megyek pár kört offline, addig is játszok. Ez a jelen esetben nem lesz lehetséges.
Persze ezt az egész kiakadást a 'részünkről' vehetjük szőrszálhasogatásnak is, pedig nem az. Elvégre ahelyett, hogy a tisztességes vásárlóknak nyújtanának előnyöket, inkább csak őket szivatják pluszban.
Hiszen jelent helyzetben, még ha kevés is, de megvan rá a matematikai esély, hogy a warez verzióval az ember akkoris fog tudni játszani, ha akármilyen okból kifolyólag a legális szerver csődöt mond ideiglenesen. Ráadásul a warezért fizetni se kell.
Szóval végképp nemértem mért csinálják ezt. Elvégre ha épeszű ember végiggondolja, akkor arra a következtetésre juthat, hogy ha warezol, nemcsak hogy ingyen kapja meg a játékot (offline), de még kockázatot sem vállal az esetleges szerverlesállálokból kifolyólag.
Tehát nem, hogy játékosokat csábítanának vásárlásra, hanem inkább adnak nekik egy plusz okot (azt a bizonyos - még ha minimális is - kockázati tényezőt) a warez mellett.Na ehhez jön hozzá még a szokásos história, miszerint ha sikerülne is 100%-os védelmet kreálni akármilyen ördögi módon, akkor sem biztos, hogy a sok warezos 14 éves futna a boltba és minden zsebpénzét játékra költené. Ugye, mivel a warezből származó tényleges anyagi károkozás egyáltalán nem mérhető, nem számolható, de még csak nem is saccolható, pontosan azért, mert nincs módszer azt pontosan(!) kideríteni, hogy hány warezos futna el a boltba vásárolni, ha tényleg nem tudná ingyen letölteni.
Ja, és nem buzdítok warezra, mielőtt még valakinek feltűnne a gyakori szóhasználat
, pont azt próbáltam levezetni, hogy maga az Ubisoft az aki/ami 'buzdít' arra közvetett módon. -
FefeeX
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
és elég kevés embert ismerek, aki egy isten háta mögötti faluban és emellett HC gamer is...
nem kell HC gamernek lenni ahhoz, hogy valamelyik játékkal játszani szeressen. Ennyi. És most már nem is bitekről beszélünk, hanem wow-szerű adatforgalomról (sőt! mert a wowban is csak elenyésző adat jár, aztán a havi 1 giga korlátot 3 nap alatt le lehet szivatni vele)
Szóval a dolog alapvetően szívás.ÉS nem kell ide semmi szerveroldali program, ugyanúgy, mint a kódsorokat, itt is 1:1ben végigjátsszák és mentik a szerver által a játék felé küldött összes adatot. Bekódolják egy fájlba aztán szevasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Teclast Tablet Topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EAFC 26
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- További aktív témák...
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

... are we there yeti vagy mi volt a címe, jéé télleg minden szarra emléxem
) de én MMORPGvel is maximum addig játszok míg felfedezem a világot, stb, a grindelés, az insták monoton ismételgetése a dropok reményében, a napi több óra PvPzés (én vagyok a faszagyerek merlenyomtam a háromezerháromszázharminc HPmmal és kilencszáznyolvannyolc melee-mmel a hupikék zakócskámban) totál hidegen hagy, azokat meghagyom a kockáknak.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Majd a Cataclysm tesztet te fogod, mert nekem már nincs accountom.