Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
zippofcy
üzenetére
Őszintén: kit érdekel a poligonszám, ha amit kapunk, az kellően hangulatos? Gondolj bele: 2004-ben el voltunk ájulva a realisztikus grafikától, amit a Doom 3 vagy a Far Cry jelentett. ma mindkettő erősen túlhaladott és korszerűtlen... A WoW viszont ugyanolyan élvezhető maradt, és az apró tweakek, amik a BC-vel vagy a WotLK-kal jöttek, jót is tettek neki. (nem mellesleg ugyanazzal a konfiggal játszom gyakorlatilag 2005 óta, csak a 9800SE -> 6800 -> X800XT PE váltás történt meg...
) Ráadásul mind a BC-s, mind a WotLK-területek magasabb poligonszámúak, és amit eddig láttam a Cataclysmből, az se lesz csúnya. Pl. nézd meg ezt. Megmondanád, hogy a WoW-ból van? 
szerk: vazze, HaaS, elfelejtettelek
A DnDO-val nem játszottam, arról nem tudok nyilatkozni sajnos. -
Wolverine
félisten
válasz
zippofcy
üzenetére
A WoW rondaságával vitatkozhatnék

-
Pala
veterán
válasz
zippofcy
üzenetére
3. egészség
Egyébként egyetértek azokkal, amit írsz, de továbbra is úgy gondolom, hogy a pénz megléte / nem léte igenis erős hatással van az ember működésére. Ugyanis a lét határozza meg a tudatot... a pénz pedig a létet, sajna.
A "hasonló a hasonlóhoz" elv, amit leírtál, az teljesen igaz, gyakorlatilag az élet minden területén így működnek a dolgok.
Egyébként én is ismerek olyan embert, akinek a szemében az arany és a sár azonos értékkel bír: mindkettő egyformán jelentéktelen.
-
válasz
zippofcy
üzenetére
Szal simán megtehetnék hogy országonként a GDPhez fixen viszonyított árakkal adják.
Ez ellentmond az EU irányelveinek. A másik probléma, hogy ha itt mondjuk fele annyiba kerülne egy játék, akkor az angolok, a franciák és a németek lennének felháborodva, hogy nekik miért 2x annyiba kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- ChatGPT Plus, YouTube Prémium, Netflix Prémium és még sok más előfizetés
- Eladó ÚJ ASUS - Lyra Voice AC2200 Tri-Band Router-Bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) Ráadásul mind a BC-s, mind a WotLK-területek magasabb poligonszámúak, és amit eddig láttam a Cataclysmből, az se lesz csúnya. Pl. nézd meg
A DnDO-val nem játszottam, arról nem tudok nyilatkozni sajnos.