Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
waverider
senior tag
persze!
ha anno a compaq/hp meg tudta csinálni miért jelent napjainkban gondot.
egyébként nem a vinyó elforgatással vannak gondjaim elhiheti mindenki, viszont pl. egy multi írót nem annyira tanácsos oldalra döntve üzemeltetni, ha jól csalódom...
mind1, csak megint jót bosszankodom, hogy a kis alapterületüekre nem gondolnak...
-
szab.tam
nagyúr
nekem is ez szúrt szemet: végre ki lehet kapcsolni a tetves kék ledeket. én a cm690-ben ezért cseréltem első ventit, mert nem ment. az éjszakai kék fényár rettenetes......
P00By: az átlaguser nem naponta cseréli valóban a hdd-ket, de elég, ha csak 1x kell azért félig szétszedni a nehezen összerakott gépet, mert mégis meg kell tenni. és ha több hdd van egymás felett, akkor még kiszedésnél meg sem lehet dönteni, ahogy húzzuk kifelé. tuti beleakad valamibe.... 1x-űen elavult megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Metal topik
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest