- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
podtibi
senior tag
válasz
tordaitibi #41 üzenetére
"A fizikai tárgyaknak ez behozhatatlan előnye a virtuálisokkal szemben hogy az alapértékét 2050-ben is meg fogja őrizni." Már meg bocsáss, de ne légy naív ha kérhetem.
Tudod jól hogy egy ponton túl minden értékét veszíti vagy na adj isten múzeumba való mivolta miatt többet ér a semminél. Az meg már hogy egy gyűjtő miért mennyit is ad, az a saját ügye.
-
D.Va
őstag
válasz
tordaitibi #41 üzenetére
"A fizikai tárgyaknak ez behozhatatlan előnye a virtuálisokkal szemben hogy az alapértékét 2050-ben is meg fogja őrizni."
Kivéve ha jöbbek az oroszok (vagy mások) vagy egy természeti katasztrófa és odavész az 50 milliós házad.Nem létezik olyan hogy tökéletes befektetés. Viszont minél nagyobb a rizikó annál többet nyerhetsz (vagy bukhatsz) rajta.
-
sityak
tag
válasz
tordaitibi #51 üzenetére
"Én estem bele ilyenbe mert kedves ismerősöm vitt bele, ő se tudta hogy kamu. Nem néztem utána, ő is én is bedőltünk."
már értem honnan fúj ez a szellőcske -
bambano
titán
válasz
tordaitibi #41 üzenetére
de emellé, amit leírtál, még odakerülhet a bennfentes kereskedés gyanúja a kriptónál.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
tordaitibi #1 üzenetére
Nem értelmetlen, hiszen megmutatta a sok bányásznak hogy hiába az egész, tök felesleges a játékosok elől elhalászni meg árdrágítani a videokártyákat. Remélem a többi is a földbe áll, év véget ér a bányászőrület, ami mindenkinek rossz, kivéve pár nyerészkedőt, azokért meg nem kár.
-
FattyDove
őstag
válasz
tordaitibi #1 üzenetére
Az elmúlt 13 évben ez hányadik finitó?
-
Andreaspasco
tag
válasz
tordaitibi #1 üzenetére
Mi köze a Terranak a videokártyákhoz
Proof of stake volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Acer notebook topic
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- CNC topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest