- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #26 üzenetére
azért nem egészen, tartalmilag is beleköthetnék, pl a vdroopos rész, én ezt nem jelenteném ki, hogy káros, és "SEMMIKÉPPEN NE CSINÁLJUK!!!" mert ebben a formában hülyeség, tesztekkel lehet bizonyitani a vdroop és a nagyobb kapacitásu kondik jotékony hatását (ésszerü keretek között!!!) de nincs most időm/kedvem ebbe belemenni...
-
szacsee
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #26 üzenetére
Nembaj!
Régen oroszt, meg németet tanultam....angolból a Sry, meg a THX szintjén vagyok, uhhogy jó ez így..Bár az eredeti anyag link-jét és forrásként nem ártott volna megjelölni
(sejtettem, hogy valahonnan már ismerős a Vdropp grafikon)..
Szal kell egy link az aljára, de nem kell herélni a cikkírót, mert elfelejtett valamit..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Captain Blood teszt
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- Dell notebook topic
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest