- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
kroky3
tag
válasz
Achill3uS #29 üzenetére
Azt a kondimodra értettem és változatlanul fenntartom. Le is írtam a cikkben, hogy miért káros a nagyobb kapacitás. Ezért is előnyös, hogy a többfázisú szabályzóknak kisebb kapacitásra van szükségük. Nagyobb kapacitásnál növekszik az impulzus nagysága! Leírtam miért! A Vdroop valóban csökken, a proci is nagyobb frekire képes. Azonban a feszültségugrások nagysága és ideje megnől.
-
kroky3
tag
válasz
Achill3uS #24 üzenetére
A grafikus ábrákat ábrák, egy részét és 1-2 felvetést tényleg onann vettem, de azok között is van saját. Viszont a folyamat okát és elmagyarázását, leírását hogy miért is történik ez, miért vannak ott a feszültségugrások mely alkatrészek és miért okozzák, azok kizárólagosan saját tudásom alapján történt.Ezekről ott szó sem volt.
Angol tudásom viszon ell kell ismernem elég gyatra.Időbe telik mire lefordítok megértek egy angol írást.Úgy, hogy azt inkább nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest