- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kroky3
tag
válasz
Achill3uS #29 üzenetére
Azt a kondimodra értettem és változatlanul fenntartom. Le is írtam a cikkben, hogy miért káros a nagyobb kapacitás. Ezért is előnyös, hogy a többfázisú szabályzóknak kisebb kapacitásra van szükségük. Nagyobb kapacitásnál növekszik az impulzus nagysága! Leírtam miért! A Vdroop valóban csökken, a proci is nagyobb frekire képes. Azonban a feszültségugrások nagysága és ideje megnől.
-
kroky3
tag
válasz
Achill3uS #24 üzenetére
A grafikus ábrákat ábrák, egy részét és 1-2 felvetést tényleg onann vettem, de azok között is van saját. Viszont a folyamat okát és elmagyarázását, leírását hogy miért is történik ez, miért vannak ott a feszültségugrások mely alkatrészek és miért okozzák, azok kizárólagosan saját tudásom alapján történt.Ezekről ott szó sem volt.
Angol tudásom viszon ell kell ismernem elég gyatra.Időbe telik mire lefordítok megértek egy angol írást.Úgy, hogy azt inkább nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Sorozatok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest