Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHAOS AD 76
csendes tag
Köszi a játékot, klassz volt, a nyerteseknek gratula!
-
vince
őstag
Köszönjük a játékot, nagyon klassz volt heteken keresztül várni az újabb kérdéseket és kutatni a megoldást ezekre. Jó volt, amikor első/második google keresésre meglett a válasz, de az igazán emlékezetes kérdések azok, amelyekre akár csak napok múlva, többszöri nekifutást követően sikerült megtalálni a jó választ.
Gratulálok minden nyertesnek (a süninek külön is ), Bognak, a Mobilaréna csapatának pedig köszönjük a szervezést!"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Rotyi
aktív tag
Gratulálok a nyerteseknek, jó játék volt!
Ami majdnem az, az nem az!
-
-ZeeZee-
senior tag
Gratulálok minden résztvevőnek! Köszönöm a játékot, nekem nagy élmény volt a keresés, kutatás, és hogy a kalap is sikerült...
-
szemy94
senior tag
Grat mindenkinek!
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
user12
őstag
Gratula a nyerteseknek!
Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
Bounti
aktív tag
Köszi a játékot, és gratulálok a nyerteseknek!
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
Hzi
aktív tag
Köszi a játékot, grat a nyerteseknek!
Majd legközelebb, ha lesz roller...
Hogy vagy te itt? Jóóóól!
-
Lancia
csendes tag
Gratulálok a nyerteseknek! És persze köszönöm a játékot, jó volt kicsit keresgélni, újraolvasni, újranézni! És persze jó volt büszkének lenni, hogy ezt nem is csináltam olyan rosszul!
[ Szerkesztve ]
-
lkristóf
senior tag
Gratulálok a nyerteseknek!
megint
-
tixem
addikt
Gratula a nyerteseknek. A szerkesztőségnek pedig köszönjük a játékot A következő remélhetőleg nehezebb lesz
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
cinemazealot
addikt
Jó reggelt! Mi történt? Nyertem? Tapasztalatot? Yess!!!
Köszi mindenkinek! Jó vót, na!
-
őstag
Köszönjük a játékot és köszönöm a lehetőséget meg a nyereményt
Nagyon nagy élmény volt kutatni és akkor is megérte volna a fáradtság ha nem nyerek semmit, mert sok érdekességgel találkoztam úgy a videókban mint az anyagokban isTöbbi fórumtársnak is nagyon szépen köszönöm a gratulációkat és egyben én is gratulálok a többi nyertesnek
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
BiP
nagyúr
Köszönjük a játékot, igazán izgalmas volt.
És gratula a nyerteseknek. Jó látni a veterán neveket.
Szerintem ez minden idők legmagasabb reg.idő átlaga. -
Ármester
Tuti bundavót, nem én nyertem.
Gratula mindenkinek.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
bobace
addikt
Nemá, nyertem
Köszi köszi köszi
És persze gratulálok a többieknek is!Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
veterán
Gratula a nyerteseknek
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Albigator
őstag
Gratula a nyerteseknek.
Majd a kövi játéknál tali.
-
draco31
veterán
GRATULA!!!
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Graphics
Jómunkásember
-
Bog
HÁZIGAZDA
Sorsolás történt!
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
somogyib
őstag
-
cicaslany86
aktív tag
Mikor lesz már sorsolás? Nehogy meg kelljen ismételni az egészet, mint az érettségit, ahol szabálytalanságot találtak.
-
őstag
válasz #72445440 #1163 üzenetére
Értem én, de aki nem realizálja, hogy ez így működik mindenhol (lásd kresz példa fentebb), illetve nem rakja össze a képet, hogy ha bepipálja az összes választ, akkor az valójában olyan mintha nem is lenne kérdés, akkor szerintem ott valami nagy gond lehet több szinten vagy több kerékkel (vagy az egyetlennel ami hajtja az összes többit) is...
Mi lenne pl. ha a választások is így működnének?
Ok, esetében tudatos volt, nem a jelenlegi user-re reflektálok."The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
tixem
addikt
válasz Atomantiii #1165 üzenetére
passz, asszem a kiírás után egy órával kerestem így rá, egy képet adott csak ki, de már volt releváns találat
-
Atomantiii
addikt
Nálam ezekre nem igazán volt találat a kérdés megjelenésének napján illetve pár nappal utána sem. Ezek szerint minél többen találták meg a helyes cikket és kerestek rá a goolge egy idő után mindenkinek feldobta a hozzá való oldalakat.
Pl ma ha beírom azonnal ott van az első két képen a csavarbehajtós kép.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Amennyi F5-öt nyomtam már ma a játék oldalán
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
tixem
addikt
a legtöbb kérdésre a választ munkaidőben keresgéltem kellett hát egy gyors módszer amivel nem bukok le, így minden új feladatnál biztos ami ziher alapon bepróbálkoztam célzott guglival, hátha sikerrel jár és a tornyos kérdésnél pont bevált
site:mobilarena.hu torre agbar és csak át kell menni a képtalálatokra aztán kalap, kabát ki is adja a két ominózus tesztet amiben megtalálható a válasz. Ugyanez a gugli működött a csavarbehajtós kérdésnél is a megfelelő szavakkal.
[ Szerkesztve ]
-
menpee
aktív tag
Egyik MA!gazin végén volt, hogy Barcelonába sokan visznek másik telefont vagy telefonokat is, hogy a tesztek ne álljanak meg a hosszabb kiruccanás miatt. Ezt 3 nap MWC-vel kapcsolatos videó és cikk olvasás után hallottam meg fél füllel egy másik kérdésre választ keresve és utána kb. 15 perccel meglett a Reno tesztben az addig leküzdhetetlennek hitt mumus.
Ahogy sokan leírták akkoriban, igazi homlokra csapós pillanat volt.,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
-
addikt
Én is pont így, már majdnem feladtam, aztán megnéztem milyen telefontesztek készültek az MWC időpontjának környékén és az ottani videókra nézve rögtön meglett, csak azokat az absztrakt elnyújtott feliratokat kellett párszor lassítva visszanéznem
Nekem a hol nem voltak még sajtórendezvényen volt az egyik nehezebb kérdés, mert Varsót csak nagy nehezen találtam meg az egyik videóban. Aztán meg a létrás, de az csak azért, mert a rossz videónál kerestem, aztán amikor kiléptem a "komfortzónából", szintén meglett.
-
Saccco
nagyúr
Telefonteszteket kerestem, ami kb. passzolt és akkor akadtam rá. Lehet, hogy volt másik nyom is ide. Elsőre a Bravo!-st találtam.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
SkiDev
őstag
Én feladtam, hogy valahol meglesz az oldalon, így nemes egyszerűséggel keresgettem Google-ben az MWC promó videókat, az egyikben benne volt a Welcome 4YFN.
[link]
Annyi helyen láttam ezt a 4YFN feliratot, hogy biztos voltam benne helyes válasz lesz, így már erre keresgettem és valahogy kidobta a GSMA videóját.[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
tothbe
addikt
szerintem az csak a véletlen műve volt. Ott inkább csak látták az emberek a tornyot amikor a tesztet nézték és valahogy emlékeztek rá. Vagy véletlenül megtalálták a keresgélés közben.
A tervezett megoldás az biztosan a Reno volt pont az általad is leírtak alapján.By(e) Tothbe
-
Saccco
nagyúr
Xiaomi Mi 11i tesztben a videókat nézve olyan is előkerül, ami a válaszok között sem volt bent.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
veterán
válasz #72445440 #1148 üzenetére
Én úgy érzem egyértelműen le van írva, hogy egy is elég, illetve Bog a topikban is jelezte. Nekem úgy sikerült, hogy bár a 4YFN feliratot is láttam a Reno5 tesztben, ott nem volt sokáig (néhány képkocka erejéig) látható, így csak a Bravo!-t jelöltem be, azt tutinak véltem
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
athomi
veterán
-
őstag
válasz quad406 #1139 üzenetére
Jó bizony, emlékszem erre én is
De ez a fordulat... kicsit legurulok Kecskemétre és vissza, aztán ez fogad Lényeg, hogy benne maradtam a kalapban és köszönöm még1x Bogénak a játékot, illetve részemről is hatalmas respect azoknak akik szóltak priviben Szerintem ők érdemelnének lazán pár Ph-s tollat"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
szemy94
senior tag
Magas labda volt valld be
Például egy kérdés:
Mely testrészek tartoznak sertéshez? Több válasz is lehet jó.
-Csülök
-Tarja
-Szárny
-Uszony
-Karaj
Nah, ha most itt bejelölöd mindet, mert belehet, az önhibádon kívüli cselekedet, önhibádon kívül esnél ki?[ Szerkesztve ]
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
tixem
addikt
*Morgan Freeman narrátor hang*
De mégis a saját hibájából esett ki.
Ez a stílus itt nem divat, ez nem a fészbúk. Rajtad kívül senki nem írta konkrétan, hogy az iq-d jelenti a szám Tudod, akinek nem inge, ne vegye fel meg ilyenek.
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz _DiEGO_ #1134 üzenetére
Az összes játékosra vonatkozó infót Bog leírta korábban. A részletesebb statisztika engem is érdekel, reméljük, lesz tájékoztatás ezzel kapcsolatban is.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
_DiEGO_
őstag
Azt nem láttam (én) sehol, hogy mennyi volt az összes játékos!
Minden ellenére volt-e szűrés, hogy valaki/k mégis több accal játszottak, valamiképp mégis csaltak ?
Valami átfogó statisztika ezért jól esett volna a teljesség kedvéért.19 találat 18, 17 16 stb. Szerintem nemcsak engem érdekelne
-
-
Ármester
válasz dave0825 #1128 üzenetére
Én még nem láttam eddig.
nza75
Nanemár, így nem is lenne értelme a kérdésnek.
Szerintem amikor játék közbe volt szó erről, akkor is említve volt, hogy az nem opció, hogy az összes jót bejelolod.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
dave0825
őstag
Amúgy már kérdezte valaki, hogyan lett 83 kalaposból 69?
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
bigmasterg
addikt
válasz bigmasterg #1104 üzenetére
Én meg hülye vagyok és "write only"-t akartam írni.
-
gyimger
őstag
A játékot már a Torre Glòries környékén elengedtem, de ez a téma nagyon szórakoztató.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Graphics
Jómunkásember
válasz lsebestyen #1116 üzenetére
És majd Bog kiválogatta volna
-
vince
őstag
A leírtak alapján, hidd el nekünk, a saját hibád miatt nem kerültél kalapba
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
nza75
újonc
A Torre Agbar-os kérdéssel azért nem foglalkoztam, mert jelölőnégyzetek voltak és ki volt emelve, hogy több jó válasz is lehetséges. Így gondoltam ha bejelölöm mindet, akkor vmelyik biztos jó lesz. Szomorú, hogy nem a saját hibám miatt esem ki egy elég összetett játékból.
-
BaKi001
újonc
Viszont szuper volt a játék, köszi érte mindenkinek!
-
quad406
csendes tag
válasz Atomantiii #1110 üzenetére
-
veterán
69 😏 szép szám.
-
Saccco
nagyúr
válasz BaKi001 #1099 üzenetére
Nem gáz. Az algoritmus meghatározott feladatra készült. Ebben a játékban ettől eltérő lehetőség is helyet kapott. Plusz lehetőségek programozása idő és pénz is egyben.
-
forandor
tag
Tapolcaaaa!!!
Legalább egy kis időre lehettem kalapban.
-
nza75
újonc
Az hogy lehet, hogy tegnap este még 83 volt a helyes válaszadók listája, ma pedig csak 69? A legjobban az zavar, hogy tegnap még szerepeltem benne, ma pedig már nem. Mi változott?
-
vz12
tag
Az új helyzet után is igaz, hogy csak én találtam telibe Bog kalaptippjét (vagy ilyen játék nem volt?).
-
tothbe
addikt
válasz BaKi001 #1099 üzenetére
Azt mondjuk nem értem mit tát a ját, de sztm ez itt ebben a játékban pont nem gáz semmi ilyesmi. Vszleg egy szponzorjátékban az lett volna, de itt csak azt mutatta meg, hogy a szerkesztők is emberek akik szintén hibázhatnak és beismerik, majd javítják a hibát. Ahogyan azok a valódi törzsolvasók is, akik maguktól jelezték, hogy hibájuk ellenére kalaposak lettek.
Ettől van meg ennek a játéknak a különlegessége az összetett kérdéseken túl is.By(e) Tothbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch
- TV antenna és jelerősítés
- Android szakmai topik
- Robotporszívók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest