Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
hova lett így az egészből a művészet. Nem lehet mindent csak így összehányni egy képre. akkor már csinálhatnál akár egy sima thumbnail-t is. Amúgy készültem a sorozat záró darabjával a lengyel kanyonból, hogy minden rajta legyen valamelyik képen, de így már nincs sok értelme azt összerakni.
[ Szerkesztve ]
By(e) Tothbe
-
Top cat
addikt
Még ez hiányzik a képről.
somogyib
18 nincs a válaszlehetőségek között. -
gyimger
őstag
Ajaj, nem biztos. Én úgy tudtam, ez ilyen éves kérdéssor, de lehet, hogy csak az eddigi kérdések miatt maradt ez meg bennem.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Ármester
Pontosan nem tudom milyen korlátozások vannak, ami biztos, hogy van reklám nyilván, csak keverve tudsz lejátszani, és a zene átugrások száma is korlátozva van, de már nem emlékszem mennyire.
Bővebben Spoti topik összefoglalója, ott biztos le vannak írva ezek részletesen.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
A MA!gazin adások Spotin is ott vannak már
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest