Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Aweriot: Cloudflare és mi
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Levél gyermekemnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jo az a V1, volt mar dolgom egy ilyennel futolag.
Ez amolyan hobbi, van nekem is Miracast adapterem, ki tudom kuldeni a telo kepet barmilyen hdmi eszkozre. De nekem a rendes OS-t nem potolja az Android. Nem jon be asztali potleknak, okat nem tudom. Nagyon sok funkcio tapizasra van ootimalizalva, egerrel nehezkes vagy sehogy. Minmum egy asztali Linux, a szobanforgo allinone konfigomon meg mindenkepp kell a windows mert az Avermedia usb tuner nem mukodik linux alatt. Legalabbis nekem napokig tarto probalkozasokkal sem sikerult.
Folyamatba van egy Logitech K820, hasznaltan 13000, ezzel teljes lesz a kezelesi elmeny es gyakorlatilag a pc madzagolasa 1 darab tapkabelre redukalodik.
Van par nosztalgia jatekom, azok se futnak okoseszkozon.
Valamint, imadok 10 eves korom ota elektronikaval es mechatronikaval hobbizni, ez szerintem egy megterulo projekt szamomra. Amugy persze pofonegyszerubb lett volna egy laptop.
Nalad a minipc Win10 home meg el, mert nalam (egy masik ilyesmin) 1 ev 4 honap utan kozolte hogy nem aktivalt. Gondolom a kms kulcs lejart.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Arc Raiders
- Sorozatok
- Assetto Corsa Rally
- Kuponkunyeráló
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest